Препоръчайте ми УНГ във ВАРНА?

• 315 468
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Потвърждавам за Чамурлийски. От години се чудя на хората, които ходят при него. Че пишат, че са изключително доволни. Страшна мизерия.

# 241
Здравейте, тъй като днес се наложи да търсим УНГ във Варна, и ни беше дооста трудно. Та..попаднахме на д-р Димитър Димитров, в ДКЦ Чайка - мъжът ми остана доволен. Докато обясняваше защо го посещава, д-ра преглеждаше и сам изброи точно, което усеща мъжът ми - а той дори не беше започнал да говори за дискомфорта си. Доктора обясни всяка стъпка, която направи, и за 15мин престой в кабинета, мъжът ми излезе като нов.

# 242
За проблем с глас и гласните струни, кой доктор бихте препоръчали?

# 243
При първи симптоми на ностинка, грип, възпалено гърло доктора е един и се казва Чамурлийски!!!
Дано се намери някой, който да продължи делото му.
Изгледах дъщерите си при него - никога не са стигали до антибиатик и всякакви други лекарства.
Ако някой знае за такъв лекар в София нека сподели.

# 244
С какво ги лекува д-р Чамурлийски децата?

# 245
Да не се стига до антибиотик не е най-висшата и универсална цел в медицината.
Напоследък преглеждам деца с изключително лош локален и общ статус, благодарение на неглижиране и неправилно приоритизиране на терапията. Сега има нова мода в подхода към третата сливица, например.  
Да не говорим, че масово УНГ и ОПЛ сякаш не са чували за физиотерапия и ползите от нея.

# 246
Здравейте.Може ли мнения за д-р.Давидов или добър УНГ който да прави операция за махане на трета сливица по здравна каса?

# 247
Искам да изкажа обратна връзка за д-р Агнес Рашева в Мц Света Анна. При нея записах час,макар в супердок да има и негативни мнения.
Посетих я във връзка със продължителна зависимост от ксилометазолин(спрейове за нос). Жената разпитва подробно за проблема,моментално ме изпрати на снимка за синусите,искаше в същия ден да и занеса резултатите. Назначи ми 20 дневна терапия със разтвори за нос,обясни,че 7-8дни ще бъде мъчително положението. След 10тия ден имам подобрение и дишам без ксилометазолин. Има какво още да се лекува,за да се разреши проблема,но и при повторното ми посещение д-р Рашева беше изключително внимателна и подробна!
За такъв проблем трябва и силна воля преди всичко,защото е кошмарно първата седмица без спрей за нос!

# 248
Здравейте! Опитвам се да запазя час за проф. Сапунджиев, но ми излиза само опция за платен преглед в някакви много ограничени часове на сайта на ДКЦ Св. Марина. Той преглежда ли изобщо по здравна каса? Има ли нещо, което пропускам? Не сме от Варна и предпочитам, ако има опция за запазване на час, да я използвам.
Благодаря предварително!

# 249
Здравейте.Може ли отзиви за доцент Вълков в гр.Плевен.Работи ли по ЗК? Или някой добър специалист който да работи?

# 250
Здравейте! Опитвам се да запазя час за проф. Сапунджиев, но ми излиза само опция за платен преглед в някакви много ограничени часове на сайта на ДКЦ Св. Марина. Той преглежда ли изобщо по здравна каса? Има ли нещо, което пропускам? Не сме от Варна и предпочитам, ако има опция за запазване на час, да я използвам.
Благодаря предварително!

Лекарите, които работят в отделение, освен това и преподават, трудно могат да бъдат на разположение  в амбулатория в рамките на работното време.
В easy doc на обща информация излиза само платен прием.

# 251
Само платен преглед има УНГ д-р Сапунджиев.

# 252
Искам да изкажа обратна връзка за д-р Агнес Рашева в Мц Света Анна. При нея записах час,макар в супердок да има и негативни мнения.
Посетих я във връзка със продължителна зависимост от ксилометазолин(спрейове за нос). Жената разпитва подробно за проблема,моментално ме изпрати на снимка за синусите,искаше в същия ден да и занеса резултатите. Назначи ми 20 дневна терапия със разтвори за нос,обясни,че 7-8дни ще бъде мъчително положението. След 10тия ден имам подобрение и дишам без ксилометазолин. Има какво още да се лекува,за да се разреши проблема,но и при повторното ми посещение д-р Рашева беше изключително внимателна и подробна!
За такъв проблем трябва и силна воля преди всичко,защото е кошмарно първата седмица без спрей за нос!

Потвърждавам казаното от мен преди около 20дни, след третичен преглед при д-р Рашева, и след месец лечение дишам нормално и вече не използвам ксилометазолин(спрей за нос). Заслужаваха си 3седмици адски мъки,липса на сън, но с вдъхнат кураж от д-р Рашева и нейното правилно лечение. Само човек, преминал през зависимост от спрей за нос,би разбрал какво исках да кажа при спирането му.

# 253
Може ли отзиви за стаите в отделението УНГ в Света Марина гр Варна.Как са стаите,имат ли тераса,по легла са в стая?

Общи условия

Активация на акаунт