Отговори
# 90
  • София
merian64, честита внучка!
Зависи кога е родена. Ако е родена сутринта, ще зачетат нощувката, но ако е в късните следобедни часове или през нощта, първата нощувка се брои от следващия ден.
Благодаря! Роди се в 12:30. За момента чакаме.
Хмммм, най-вероятно няма да броят деня на раждането. Големият син родих малко преди 12ч. на обяд и ми броиха деня, но с уговорката, че съм била малко преди 12ч. На момичето след мен не ѝ го броиха и изчака още един ден. Не, че е толкова важно, то всичко да е наред, пък +/- 1 ден не е кой знае какво. Въпросът е, че трябва да се направят планове за изписването, вероятно това е важно за теб. Peace

# 91
  • Лондон
В тази връзка,когато родих сина ми на 20.12.2016 в 21:45 в една болница в
Лондон.Изписаха ни на следващия ден в 17 часа. Grinning

# 92
  • София
Моля, да ми препоръчате лаборатории за паразитни изследвания за детска градина в София?
Благодаря!

# 93
  • София
Моля, да ми препоръчате лаборатории за паразитни изследвания за детска градина в София?
Благодаря!

Ние ходим в Цибалаб

# 94
  • София
В тази връзка,когато родих сина ми на 20.12.2016 в 21:45 в една болница в
Лондон.Изписаха ни на следващия ден в 17 часа. Grinning
В Лондон е друго. 2-те ми братовчедки са родени там. Изписаха ги още на следващия ден, но там и бременността се следи по друг начин и изписването става по-бързо. Ражда се само с акушерка, доктор се намесва в краен случай, не се гледа всеки месец на ехограф, не се влиза в болница за задържане толкова често и т.н. Поне така ми е разказвала майка им.

Малкият си е показал краката навън от чадъра на количката. Съответно, макар и намазан, кожата се е позачервила. С какво да мажа?

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 14:18 от missence

# 95
Ние по препоръка на дерматолог го мажем с това http://apteka.framar.bg/30015619/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … -200-%D0%BC%D0%BB
Помага за зачервявания от вятър, студ, слънце. Хипоалергичен.

# 96
  • София
Ние по препоръка на дерматолог го мажем с това http://apteka.framar.bg/30015619/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B6- … -200-%D0%BC%D0%BB
Помага за зачервявания от вятър, студ, слънце. Хипоалергичен.
Мерси! Peace Ползвам същата марка за бебето, ще го купя.

# 97
  • София
Нашата драма продължава. Вече 5 дни след нормално раждане не изписват дъщеря ми и внучката ми. Причината бил кръвен тест, който още не е излязъл. Защото била пренесена и търсели инфекция.
Аз вече си мисля, че ги държат, понеже си плащат по 40 лв на вечер! #2gunfire

# 98
  • София
Нашата драма продължава. Вече 5 дни след нормално раждане не изписват дъщеря ми и внучката ми. Причината бил кръвен тест, който още не е излязъл. Защото била пренесена и търсели инфекция.
Аз вече си мисля, че ги държат, понеже си плащат по 40 лв на вечер! #2gunfire
Ама защо плащат ?!?!?! Shocked

# 99
  • София
Защо търсят инфекция? Има ли някакви симптоми?

# 100
  • София
В такава стая са, две майки и бебета в съседната стая, но си ги дърпат през отвор заедно с кошчетата при тях.
Няма видими проблеми бебето.

# 101
  • София
Хмммм, странно. Обикновено търсят инфекция при колебливи показатели. Не може да не са ѝ обяснили, защо правят кръвни изследвания и какво ги навежда на мисълта, че има инфекция?
В коя б-ца е това?

# 102
След раждането на малката преди 1 година се оказа, че съм й предала някаква фетална инфекция. Обясниха ми, че ще слагат няколко дни антибиотик. Плащах по 70 лв на нощувка, но не ми е минало през ум, че го правят заради парите.
Щом ги държат предполагам, че не е без причина. Не се притеснявайте, важно е бебето да бъде изписано живо и здраво.

# 103
  • София
Дъщеря ми роди седмица преди термина, но се смята, че е преносила, понеже водите били зеленикави. Затова се съмняват за инфекция. В Майчин дом са.

# 104
  • София
merian64, значи нека да си изчака резултатите. Вероятно точно зелените води са причина за изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт