Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 470
  • 928
  •   1
Отговори
# 105
Жаки, радвам се за добрите новини. Бързо възстановяване. Simple Smile

Аз се разготвих, че нашите ги нямаше 2седмици, да ги посрещна подобаващо. Simple Smile Имах една концепция, но тъкмо да започна приготовленията и се оказа, че нямам нужните продукти. Simple Smile

Видях сина на един приятел, страхотно момче и абитуриент.

# 106
Сесили, ясно!
Антигона преди да изчезне от темата, спомена за коментари в някакъв чат, ако не се лъжа.

# 107
А Марипоса защо изчезна?

# 108
Ей много страшно да кажете. Сандоканчев намесен ли е?

Сандо, ако си ти, да ти се развалят пържолите, да се скъсат скъпите обувки на дъщеря ти на 32-рия ден след покупката им и да те скъса от дъжд времето на всяко море, на което отидеш. И да ти умре връзката в данъчното!

# 109
 hahaha  Joy  Joy  Joy
Абе, Чек, много си добра в клетвите  Mr. Green

# 110

Сандо, ако си ти, да ти се развалят пържолите, да се скъсат скъпите обувки на дъщеря ти на 32-рия ден след покупката им и да те скъса от дъжд времето на всяко море, на което отидеш. И да ти умре връзката в данъчното!

И Миелето да сдаде багажа!  Crossing Arms

# 111
Кажете най-сетне какво става или поне заради кого. Знаем се отдавна тук и всеки може да събере две и две.
Нищо не съм разбрала докато съм спала! Какво е станало?

# 112
И жена му да избяга с техника. Знам такъв случай, но ставаше въпрос за климатик Дайкин.

# 113
Ох, бе, Чек  Joy
Осиротя Сандо

# 114
Хохохо, брей, мноу добре се чувствам, като съм център на Фнимание. Здравейте на тайфата bouquet bouquet Аз нямам изтрит пост, който има да си каже. Знаете, че обидите и словесната агресия, не се толерират тук  #2gunfire Аз докладвах, признах си. За Тарти изрових това https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … hKzqerNNF_nWGVWQw

# 115
 ooooh! Какви неща помня, когато някой ме помоли за резюме, а сега още не мога да зацепя!

Жаки, как е Миа?

# 116
  • София

И Миелето да сдаде багажа!  Crossing Arms

Тази последната клетва не хваща! вЕрвай ми! По-добре да му изгори баницата или да не му бухне кекса Crossing Arms

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:17 от Жълто Цвете

# 117
С тройна защита съм, не се хабете. Всичко край мен е ЖЕЛЯЗО, и жената, и колата, и пералнята, кучката Joy, ВСИЧКО Mr. Green

# 118
  • Euskal Herria
Много се дразня, когато по  телевизиите излъчват едновременно различни формати. Току превключвам, за да следя финала на "Капките" и полуфинала на "Мастършеф". Знам, че е политика на телевизиите с цел по-голям рейтинг, но...

# 119
Е, сега вече мога да си лягам и ще спя спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт