Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 472
  • 928
  •   1
Отговори
# 120
  • На брега на реката
Жаки, всичко ОК ли е с Миа? Поуспокоихте ли се вече?  Дишай дълбоко, най-трудното мина. Hug

# 121
Ние в събота по обяд се изстреляхме по много неприятен повод и по спешност, сега се прибрахме като разкарвахме и роднини, минахме през кофти път не по магистралата (за да ги оставим) и беше тежичко, освен че сме и уморени...  Утре сме на работа, направо ужас, хем не сме много в кондиция, хем сме изморени.

С целия си акъл изключих болейра като тръгнахме и сега не знам до кога ще чакам да се сдобия с топла вода и да се хоризонтирам, но ми трябва една баня на всяка цена.
Лиляна, много ти е хубаво момчето, попътен вятър му желая. Мариат не я видях, драмата в темата май е редовната - един дразни, друг си каже мнението, предният се обиди и сигнализира. Уф.
Жаки, надявам се че всичко е наред, бързо възстановяване!

# 122
  • Ямбол
Ей много страшно да кажете. Сандоканчев намесен ли е?

Сандо, ако си ти, да ти се развалят пържолите, да се скъсат скъпите обувки на дъщеря ти на 32-рия ден след покупката им и да те скъса от дъжд времето на всяко море, на което отидеш. И да ти умре връзката в данъчното!
Забрави да добавиш ДАНОООО.

И аз исках да разбера как е Мия, че утре ме чака дълъг ден, дано всичко е минало добре.

Да се оплача - някой "умен" е измислил външно оценяване по дигитални компетентности в десети клас. Дотук добре, но нещо не го е доразвил. Оценяването ще е онлайн в някаква система, която ще трябва да тестваме в 2 дни,м после още два дни за изпита и после пак ние си ги проверяваме. Що тъй. Уж всичко е за улеснение, а ще си губим времето с тестове, изпити и проверки и накрая - едно голямо нищо. Децата са спокойни, поне не се шашкат толкова, колкото на другите матури. Поне аз на моите ученици съм обяснила, че няма нищо фатално, те са умни и ще се справят.

# 123
Ами сега точно не и е много ОК, дискомфортно и е, но е напълно нормално за след такава интрвенция. Изключително мъжки се е държала, не я хванала упойката, затова се забавиха много. Пак са слагали, питали я дали да минат към пълна, тя казала не. Сега каза, че ако знаела какво я чака по- добре щяла да помисли:) За жалост е чувствала болка и силно парене, но е издържала без да трепне. Като ми я докараха в стаята и падна кръвното и позагуби съзнание, не беше яла, пила, вода, страха и ...много и дойде. Всичко мина, сега до петък ще и е много гадно, защото изобщо не може да диша, но после ще започне подобрение, поне силно се надяваме. Професорът каза, че е минало много добре. Дано това да и е и следващите 16 години пак да не посещава болница. Е, може би да ми роди внуче само:))
Само да са живи и здарви децата! Аз на себе си всичко мога да изтърпя и не гъквам, но за нея днес душата ми се пукна, това чакане беше.... Абе, мина:)

Още веднъж благодаря за вниманието и положителните мисли, казах на Миа много здраве от чичовците, обясних закачката, да я поразвеселя и тя ви поздравява:)))

# 124
A така, Жаки! Ще мине и това!
Не знаех, че такава операция се прави с месна упойка.

# 125
# 126
  • Sofia
Не разбрах и аз конкретният повод за раздора, ама се досещам...абе,по-изи я карайте!  Peace Какво е това обиждане, клепане, сърдене  Thinking.
Браво на Миа  Peace! Куражлийка! Бързо възстановяване!  Hug
Сандо, стига прави забележки и ти за правопис и пунктоация...брей,голям умник ще дойдеш,хохо  Mr. Green

# 127
Не разбрах и аз конкретният повод за раздора, ама се досещам...абе,по-изи я карайте!  Peace Какво е това обиждане, клепане, сърдене  Thinking.
Браво на Миа  Peace! Куражлийка! Бързо възстановяване!  Hug
Сандо, стига прави забележки и ти за правопис и пунктоация...брей,голям умник ще дойдеш,хохо  Mr. Green
Аз на майтап бре. Мари ми е приятелка и не се сърди. И мен взе да ми писва от тоя правопис и пунктоация, учебната година свършва и мисля да го ударя на уволнение до догодина Joy

# 128
Жаки, бързо възстановяване на Миа.

# 129
  • София
Станахме в 4 Tired Това дете не е от мен, аз толкова рано не ставам!
Браво на Миа!Да минава бързо!Жаки, а операцията по спешност ли беше, че баш сега, в края на учебната година Sad

# 130
Станахме в 4 Tired Това дете не е от мен, аз толкова рано не ставам!

Малеее! 4 си е раничко... Удари едно-две кафета и си пушка  Hug

# 131
  • На брега на реката
Жаки, като те четох, ми се насълзиха очите, представих си, какво ти е било. Браво на Миа за куража, "мъжко" момиче е . Прегръдки и поздрави от всички ни и бързо възстановяване.

# 132
Сандо, знам правописа, грешката е станала неволно......

Белинда, "Добър ден", ти пожелавам! Дано бързо влезе в час Козуначко и да поспивате повече!

# 133
Мария, бях ти писала, че си много хубава, но го затриха заедно с мнението ми за насилниците.

Ама много си хубава! Без бретон ще си още по-хубава, да знаеш!

Жаки, радвам се, че всичко е минало успешно!

# 134
Ох, Сбъдваща, бретонът ми е, за скрия едно пигментно петно по средата на челото. Да го скрия от слънцето, за да не стане по- голямо и по- кафяво, от очите на хората, че все някой се намира дами каже, че "нещо съм се изцапала", и най- вече да го скрия мен самата!.....Болна тема ми е. Тази година действах и с ножицата!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт