Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 479
  • 928
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Ех, колкото и да е пометено, някой пак ще 'изцапа' Simple Smile
Дано Миа днес е по-добре. А Белинда да издържи денят геройски.

# 136
Добър ден и от мен. В 5 се събудих със зверска болка във врата. Не можех да лежа и станах да търся нещо. Sad Много ме е надухало и се е
възпалило нещо.

Жаки, радвам се, че всичко е минало. Бързо възстановяване на Мия. Hug

Хората са много зли и нетактични. Имам голям белег на рамото. От ваксинацията е, но не е като на другите, по-голям е и релефен. Ей..сума ти хора са ме питали какво ме е ухапало  ooooh!То ясно си личи, че е белег. Избягвам да нося потници.

Белинде, нагушкай бебона от мен!

# 137
Добро ранно утро и от мен.
Последните дни имам доста лични задачи да върша и не съм ви чела и виждала отдавна.
Някаква драмичка ли е имало, ревнувам да се състои такава без мен.  Crossing ArmsLaughing
Свършихме училище, детето на екскурзия, аз се занимавам с едни чужденци по цял ден, ставам по -рано,  но тези дни  си тръгват,  поне беше ползотворна работа за фирмата.
Чакам сега други, но те са на лично гости, въпреки, че и те стават рано  Simple Smile
Ох, ДжеНа,  разбираш ме  Heart Eyes

# 138
  • дядовата ръкавичка

Да се оплача - някой "умен" е измислил външно оценяване по дигитални компетентности в десети клас. Дотук добре, но нещо не го е доразвил. Оценяването ще е онлайн в някаква система, която ще трябва да тестваме в 2 дни,м после още два дни за изпита и после пак ние си ги проверяваме. Що тъй. Уж всичко е за улеснение, а ще си губим времето с тестове, изпити и проверки и накрая - едно голямо нищо. Децата са спокойни, поне не се шашкат толкова, колкото на другите матури. Поне аз на моите ученици съм обяснила, че няма нищо фатално, те са умни и ще се справят.

За първа година ли е това външно оценяване? Синът каза, че в училище са правили някакъв пробен тест  Thinking. И сертификат получавали, ама за какво може да им послужи, не се знае.

Татуировки харесвам. Единственото, което не мога да възприема са тези широки дупки на ушите, флеш ли се казват?

Бързо възстановяване на Миа пожелавам!

# 139
Добро утро!

Драми е имало, пропуснала съм. Скоро не е имало скандали, харесва ми умереният тон в темата. А това, че не всички се харесват, е ясно.

# 140
Уж ви четох редовно вчера,а голяма драма не видях,само едно изказване от съфорумка  Rolling Eyes .
Мислех днес да се размазвам вкъщи,а се оказа,че трябва да излизам.Който няма глава,има крака   Mr. Green .

# 141
  • Ямбол

Да се оплача - някой "умен" е измислил външно оценяване по дигитални компетентности в десети клас. Дотук добре, но нещо не го е доразвил. Оценяването ще е онлайн в някаква система, която ще трябва да тестваме в 2 дни,м после още два дни за изпита и после пак ние си ги проверяваме. Що тъй. Уж всичко е за улеснение, а ще си губим времето с тестове, изпити и проверки и накрая - едно голямо нищо. Децата са спокойни, поне не се шашкат толкова, колкото на другите матури. Поне аз на моите ученици съм обяснила, че няма нищо фатално, те са умни и ще се справят.

За първа година ли е това външно оценяване? Синът каза, че в училище са правили някакъв пробен тест  Thinking. И сертификат получавали, ама за какво може да им послужи, не се знае.
...
За първа година е задължително за всички. Имало е две години преди тази пробни, само в някои училища.

# 142
  • някъде ... тук ...
Аз разбрах за тези дигитални компетентности по-миналата седмица - Радо ми донесе декларация, дали сме съгласни да бъдат оповестявани резултатите му публично. В началото помислих, че е само за училищата от този тип (компютърните) и ми стана странно за този сертификат. Явно е за всички десетокласници.

Жаки, дано по-бързо се възстанови Мия Hug

Белинде, козуначко много ранобуден. Дано си наместите взаимно графика Hug

# 143
А какво се очаква десетокласниците да знаят и могат по отношение на компютърната си компетентност? Накратко.

# 144
Върнах се, за един ден папките по бюрото са се натрупали - като съм тук само някакви лежерки, изляза ли обаче става Армагедон, е тоя късмет не мога да си го обясня, ама на, трета година го играя. Сега си пия кафето, все още сама в офиса, на тишина, навестих ви и си поглеждам папките с края на окото, обаче първо ще се центрирам с едно кафе. Не е лошо да си малко по-рано на работа, сега заради мъжа ми сме така, ама май не се оплаквам. Хубаво е кафе на спокойствие, отдавна не съм го практикувала.

Сутринта се замислих за лятото, за морето - иска ми се този сезон да ми беше напълно свободен. Да отидем на някоя хубава вила (Тоскана, ако може Joy) и там да си караме безметежно летните дни, да направим едно дълго море и чак на есен с песен. Кога ли, и дали, ще се сбъдне...

# 145
  • София
Сбъдваща - за дигиталната компетентност ни изпратиха един тест да видим за какво става въпрос: има въпроси за създаден мейл (атачмънтите, получателите, скритите получатели); за компресиране на файлове; търсене в операционна система; няколко малки логични задачи тип за програмиране; малки екселски задачки; както и доста теоретични въпроси, които мен ме затрудняват, защото са на български (например: За търсене и извличане на информация по определен критерий в база данни се използва: отчет // заявка // формуляр // таблица). Иначе има какво са Cookies, какъв е типът на данните в HTML файл (?!?!).

# 146
Аз съм се замисляла какво ли ще е да виждам морето за няколко седмици само годишно и не си го представям.

# 147
 Laughing Трудно се живее, но се живее Simple Smile Аз го виждам по една седмица годишно и живея някак.

# 148
  • София
Аз морето го харесвам само през лятото. През зимата там много духа, а аз мразя вятър. Затова и нямам драма за море целогодишно.

# 149
Oбожавам морето!!! За мен винаги  е било необяснима магия, привличане, което е по-силно от мен. Обичам го лятото, обичам го зимата и мечтая един ден да имам щастието да живея близо до море!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт