Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 545
  • 928
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро. Simple Smile

Аз имам да пиша текст на испански, ще падне бодене по клавиатурата с един пръст. Simple Smile

Какъв точно е смисъла от външното оценяване, когато същите учители, проверяват същите деца които са обучавали?!?
Ей на това му се вика пародия, както на цялото образование в БГ.

# 151
  • Germany
Изпуснах ви, че пак са болни децата... то не, че съм от редовните де... Моля за стиснати палци днес! Големият е на контролно ЯМР следобяд, а от 5 е с разстройство и повърна няколко пъти. Подозирам, че е от нерви, защото много го е страх от изследването. Казахме му снощи, защото знаехме, че ще е драма, ама май трябваше да му кажем в последният момент... Малкото е с неговите си кашлици от няколко дни и го мисля и него..
Жаки, радвам се, че всичко е минало наред и пожелавам бързо възстановяване на Мия!
Извинете ме, ако пропускам нещо, но четох по диагонал..

# 152
  • София
Жаки, как е Мия днес?

Белинда, съчувствам ти от сърце, моята щерка по същия начин ми разби представите за сън и спане, много е тежко да не можеш да се наспиш.

# 153
  • дядовата ръкавичка
Мони, да мине спокойно и резултатите да са добри! Да сте здрави!

# 154
  • Бургас
Добро утро!
Болните бързо да оздравяват!
Моя големия от снощи е отпаднал,едни големи,зелени сополи (с извинение),малко е топъл. Вчера и главата го боляла. Оставих го у дома. На обяд само ще го пратя да си смени учебниците.

# 155
Мони, стискам палци!  Praynig
Кой заговори за море?

Нали се бях наточила на първи да открием сезона, та за капак ни блъснаха и двете коли пред нас преди малко. Щерката ще е най- разочарована, после аз.

# 156
Аз съм се замисляла какво ли ще е да виждам морето за няколко седмици само годишно и не си го представям.

И аз не мога без морето.
     Но когато бях ученичка, ежедневната гледка на морето от класната стая беше голямо мъчение.
Ужасно е да гледаш морето, докато правиш класно по математика , а за летовниците макар и веднъж в годината да е свързано с безгрижно време.

# 157
Сбъдваща - за дигиталната компетентност ни изпратиха един тест да видим за какво става въпрос: има въпроси за създаден мейл (атачмънтите, получателите, скритите получатели); за компресиране на файлове; търсене в операционна система; няколко малки логични задачи тип за програмиране; малки екселски задачки; както и доста теоретични въпроси, които мен ме затрудняват, защото са на български (например: За търсене и извличане на информация по определен критерий в база данни се използва: отчет // заявка // формуляр // таблица). Иначе има какво са Cookies, какъв е типът на данните в HTML файл (?!?!).

Това са все полезни неща, нямам нищо против да ги знаят, няма ден, в който да не ги ползваме. Една камара непотребни неща се учат, тези поне във всяка работа ще им трябват  Peace

Какво наистина са Cookies  newsm78 Embarassed

Мари, как така и двете бе...ей, завидя ти някой, да знаеш, ама не съм аз, щото и ние ще открием на първи, за жалост....на мен никак няма да ми е морско  Cry

# 158
     Но когато бях ученичка, ежедневната гледка на морето от класната стая беше голямо мъчение.
Ужасно е да гледаш морето, докато правиш класно по математика , а за летовниците макар и веднъж в годината да е свързано с безгрижно време.

Да, разбирам. И докато работиш гледката действа разконцентряващо.  Mr. Green Но   на което и място без море да отида, въртя се, оглеждам се няколко дни и искам да си ходя обратно.

# 159
Рая, мина някакъв кран и ги набръчка. Работния бус от пред е смачкан, а той бутна семейната ни кола, която беше паркирана зад него. Бусът има и метално стъпало, което се беше намушкало в семейната.
На теб що не ти е морско?

# 160
  • Варна
Не се оплаквайте за морски гледки, които действат разсейващо. Пет студентски години гледах по два семестъра морето всеки божи учебен ден през прозорците. И на лекции, и на упражнения, че и на изпити Simple Smile

# 161
  • Бургас
На мвн винаги ми е морско.
Хем живея в Бургас,и пак не ми е достатъчно. Искам къща на брега на морето,на първа линия  Crazy Кеф ти разходка,кеф ти да потичаш,кеф ти да четеш книга,поседнала на някой камък в морето. А за изгревите и залезите няма нужда да пиша.... Мммм,мечта моя!

# 162
Ах морето, това е моята мечта да живея един на морето. А Бургас това е любимия ми град. Още си спомням като слизахме от влака в 6 сутринта и миризмата на море и сега мога да я усетя. Ооооо ходи ми се на море.
Преди малко моя любим мъж ме сюрпризира, че бил купил лодка а у нас трябва да се прави ремонт супер належащ на спалнята. Идваше ми да го  #2gunfire #Cussing out

# 163
  • София
Аз мечтая да се пенсионирам на морето - в Гърция или Испания, и двете стават  Laughing Мечтите поне са безплатни  Laughing

# 164
Мари, много неприятно.

Искам да кажа, че чакам с нетърпение малката да се прибере от училище. Ще я изненадам супер приятно и искам да и видя физиономията. Вкъщи гледаме Мастър шеф и тя е върл фен на Михалчев. Сега разбрах, че в събота ще бъде гост и ще готвят с децата от местния техникум пред жури.
При нас има един фестивал на античното наследство "Орел на Дунава". Международен, участниците са обикновени хора. Обличат се като римляни и варвари, правят се битки и изобщо три дена града е пълен със странно облечени хора  Laughing
Та в рамките на този фестивал е гостуването и на Михалчев, детето ще се зарадва много.
Ето малко инфо, ако на някой му е интересно  Peace
http://www.eagleonthedanube.org/2017/index.html

Бърди, приемаш ли още една пенсионерка да ти прави компания  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт