Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 517
  • 928
  •   1
Отговори
# 765
Тонка, много е пораснала прекрасницата, да е здрава, късметлийка  и много щастлива bouquet

# 766
Къде сте, Мари? Да се оправя малкия и хубаво доизкарване  Heart Eyes Чакам всичко- снимки, координати, знаеш си  Wink Цал кръстосвам морета- от нашето, през турско, гръцко ... Crazy И да ви се оплача и аз от шпионаж- гледам хотели в определен район през телефона, падна ми батерията и се прехвърлих на лаптопа, написвам само х....и ми излизат хотели баш там  Shocked

Тонка, да ти  е жива и здрава прекрасната усмивка! Майки, пазете синовете си   Laughing

# 767
  • София
Ренко, благодаря, че сподели! Записвам си идеята за уикенд!

Тонка, честита рожденничка! Все така да те радва!

Болните да оздравяват!

# 768
Рая, сигурно ползваш гугъл акаунта си и на двете устройства? Ако да - за това е Wink

# 769
Рая, сигурно ползваш гугъл акаунта си и на двете устройства? Ако да - за това е Wink

Хм, може да, права си, то всъщност 4 човека ползваме де, ама Мозила само аз  Embarassed

Нищо не ми ляга на сърце, искам малко, спокойно хотелче, с басейн и близо до плаж.....Толкова много ли искам  Thinking  Какви са тия огромни блокове нявсякъде  #2gunfire

# 770
Рая, къде търсиш?

# 771

Навсякъде, наистина без значение, може би без Китен, защото миналата година си развалих мнението за това градче, ако се сетите нещо- пращайте  Praynig

В Гърция Фанари и Керамоти съм си харесала, в България където и да е Peace

# 772
  • някъде ... тук ...
Тони, да расте все така усмихната, да е здрава и много щастлива Кати!

Рая, басейн защо ви е? И къде точно търсиш?
П.п. До колко далеч?

Страхотно чеверме си изкарахме с едни приятели. Всяка година го правят - с три агнета и много народ. Винаги е весело и голям купон се получава. Колко пъти се куми дали да вали, но издържа и ни се размина.

# 773
Елит, предпочитаме да има басейн, на плаж сме до някое време, прибираме се, хапваме и жените с децата с  оставаме на басейните, ходим компания 3-4 семейства и голяма игра пада, да се доуморят  Laughing Не сме от тия дето спим следобед, но и на плаж не стоим по цял ден, тази схема най- ни харесва.

Разстоянието не е проблем  Peace То нас всичко извън Бг ни е далеч  Confused

# 774
  • някъде ... тук ...
Разбирам Simple Smile
За България нищо не мога да кажа. С басейн сме ходили само в Албена и Бяла (там плажът беше далеч).
По мои наблюдения в Северна Гърция трудно ще намериш изгодно хотелче с басейн. Погледни сайтовете на първа страница в гръцката тема и не разчитай много на букинга. Видях, че си питала и там. Дано момичетата, а и Петерки ти помогнат  Hug

# 775
Рая, напиши в гугъл "хотел Адена в Черноморец".Обаче е близо до централния плаж.

# 776
На Грийн лайф и св. Тома, под Созопол има свободни апартаменти. Хубави комплекси, с басейни и не е шумно, по 120 лв на нощ. И аз бая им се чудя. newsm78

# 777
  • някъде ... тук ...
Рая писа, че иска малко спокойно хотелче.
Ако се сетя нещо, ще пиша  Hug

# 778
На Фанари ходихме миналата година, ужасно ми хареса плажа, но ходихме само за ден, минахме покрай много хотелчета, но наистина нямаха басейни. В букинг гледам само снимки, никога не резервирам през тях, въобще не ги харесвам  Naughty

Видях Адена, много е хубав, но не  е ли много малък плажа на Черноморец? Там все на Градина ходим, ще го имам предвид обаче  Heart Eyes

На Грийн Лайф сме ходили вече, не ме грабна толкова, че да повторя  Peace

# 779
  • Sofia
Тонка, честита да ти е рожденичката  bouquet! Да е здрава, все така усмихната, прекрасна и успяваща  Hug!
И аз се подреждам за координати на малко гръцко хотелче, в населено място, с хубави таверни,плаж на пешеходно разстояние и тенис корт наоколо, евентуално  Crazy..След миналогодишното разочарование и скъпотия решихме да пробваме нещо различно.
Планирам една Португалия да направим през септември с ММ. Синковецът ще го гледат моите родители, а като се върнем ние, те ще отидат до Рим. Предложих на мама да купувам самолетните билети, ама се ослушват...верно,че има почти 4 месеца до тогава, обаче местата свършват  Rolling Eyes.
Ей тоя Роналдо ми е много грозноват,хеле пък с това изрусено кече  Naughty.
Мони,скорошно оздравяване и прибиране дОма  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт