Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 528
  • 928
  •   1
Отговори
# 750
Тарти беше с котката. После кажете, че няма двоен стандарт. Ако бях аз, щяхте света да орИвете, ма нали е Тарти, всеки си трае hahaha

# 751
Още преди да отида на тренировка ме заболя стомаха, а оттогава си ме боли, високо горе и около пъпа, много се изнервих. Снощи ядохме доста мазна храна, може би съм го раздразнила нещо дано мине до утре, че иначе ще ходя на лекар май-май...

# 752
Мони,бързо да се оправят децата  Praynig !
Днес си направихме много хубава разходка.Бяхме в Цари мали град,от година и повече го отлагахме.Приятно място,с много хубав детски атракцион.Имаше страхотен въжен мост,радвах му се като малко дете  Laughing
Скрит текст:
Случихме на хубаво време,но тъкмо се качихме в колата и започна пороя.И в нашия край доста е валяло,температурата вече е по—поносима.Мразя жегите Crossing Arms .

# 753
Сандо, стига рИва като ощипана мома Rolling Eyes
Кой каквото си иска пише и за когото си пожелае.Ай стига се жалва и дава наклон на хората Laughing

# 754
Тарти беше с котката. После кажете, че няма двоен стандарт. Ако бях аз, щяхте света да орИвете, ма нали е Тарти, всеки си трае hahaha

Не че нещо, но щом не откриваш разликата между написаното от Тарти за котката и написаното от теб за кучето двойният стандарт ти е най-малкия проблем...

Сандо, стига рИва като ощипана мома Rolling Eyes
Кой каквото си иска пише и за когото си пожелае.Ай стига се жалва и дава наклон на хората Laughing

newsm10

Мър, дано да размине болката.

Дръпнахме му един сън ние. Мъжът ми ще ходи в кума да гледат  финала на шампионска лига. Аз комай ще се седя дома и ще си чета книжка.

# 755
Екатерина, случайно те разпознах във Фейса и ми беше приятно да те 'видя'!  bouquet

Ренко, много хубав въжен мост. Напомни, че и тук ( на има няма 1700 km) има един такъв много популярен и е голяма атракция. Направо ти спира дъха.
https://www.capbridge.com/

# 756
  • София
Днес ми е най-щастливият ден в годината от 9 г. насам.  Grinning
Скрит текст:

# 757
  • на Мелмак
Жива и здрава да ти е!
Много да те радва!
Сладурка  Grinning

# 758
Тони, жива и здрава да ти е Кати и все повече щастие да ти носи  Heart Eyes

Ренко, много красиво наистина!

# 759
Тони, да ти е здрава и все така усмихната.
Ренко,  чудна снимка.
Мър,  дано ти размине.
Детето се къпе вече 30 минути,  аз хапнах и тортата опитах и сега съм се размазала за заслужена почивка.

# 760
Пораснало момиче! Да е жива и здрава  bouquet

# 761
  • Germany
Тонка, честита ти рожденничка! Да е здрава и щастлива!

# 762
Тонка, такава усмивка е Кати, че усмихва всеки съзрял озареното й лице! Много да е здрава и винаги такова лъчезарно слънце! Подозирам, че нашите две Близначки биха си допаднали много!

Като й видя снимката и каза, че изглежда като добро и приятно дете! А аз й казах, че и майка й е такава  Hug
Да ви е честита! И на теб, честито! bouquet

# 763
Контеске, и на мен ми е приятно да те чета Hug Бих се радвала да се сприятелим във фейсбук Hug

# 764
Честита да е Кати! Жива, здрава, умна, засмяна и много, много начетена!

Мони, съчувствам ти!
Захир, възхитих се на майка ти! Да не би да бяга от криза на възрастта? Ама добре й се получават нещата!

При нас времето е чудесно. Още не съм стигнала до водата, но децата се купят. Вилата е чудна. Като се прибера ще пусна снимки.
Жаки, дано Миа е по- добре!
Моя син през нощта се разболя- температура, повръщане, главоболие...още няма разстройство. Обаче го лекувам по бг-мама стандарта с кока кола Mr. Green, вода с оцет и захар. Доволен е! Каката недоволства, че до сега тя не е била лекувана така.

Общи условия

Активация на акаунт