Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 84 399
  • 928
  •   1
Отговори
# 60
Чак сега я взеха да я подготвят, ще чакам, не казаха колко ще продължи.

Ох, милото, мислех, че сте свършили вече. С пълна упойка ли ще е?

# 61
  • Mediterraneo
Жаки, дръж се! Ще мине всичко безпроблемно  Hug

За първи юни баща им ще ги води на театър- една приятелка на голямата играе в детска трупа и имат представление. Решиха да я уважат децата, ще ги заведе, че аз съм на работа. Друг път ходим да ядем торта, да играят някъде( има едни големи центрове с най- различни електронни игри и разни активности, с които трупаш едни точки, пък после ги обменяш, пък си купуваш неща с точките  ooooh! ooooh!), нищо особено.

# 62
  • София
ще отбележим 1 юни, само дето още не знам как Simple Smile
нямам конкретни спомени. баща ми още ме поздравява Heart Eyes

Жаклин Praynig ще е добре детето.

Даун, какво е вълнението с татусите? пропуснала съм нещо Laughing

# 63
Тарталета, много си права, че българинът трудно дарява, кръв и органи специално. Много ни е негативно мисленето по въпроса, манталитет ли... не знам.Актът "даряване" предполага безвъзмездност, а масово се пита "а какво ще спечеля/получа/ще ми се плати , ако даря". 

Преди минути получих статия, в която се казва, че 7.4 милиона регистрирани донори на стволови клетки има в Германия, което е някакъв своеобразен рекорд. Това теоретично позволява на поне 90% от новозаболелите от левкимия да намерят подходящ донор - пак според статията. А кръв се дарява още по-масово. В нашето забито село има дарителски акции по веднъж на 2 месеца, в най-голямата спортна зала, продължават по цял ден, за да могат да обслужат желаещите.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 15:49 от Анонимен

# 64
Жаки, кой знае колко е била притеснена Миа с това чакане.
Всичко да минава бързо и успешно!

Сбъдваща, така е за съжаление,трудно е с кръвта и органите в БГ, нямаме такава култура.

Заметено е, да.
Нямам намерение да се впускам в обяснения, който го е свършил, си се знае.

# 65
Жаки,дано да мине всичко бързо и благополучно  Praynig .
Последният АБ,който детето пи беше точно от тези с удължено действие.След третия ден се притесних,че има още болки,и казах да купят още.Тъкмо се прибирах и щях да му давам,когато видях на ММ вуйчо му.Обясних му ситуацията,и почти ми се скара,че ще продължа да тровя детето  Blush .И наистина,след още ден—два нямаше никакви оплаквания.

# 66
ще отбележим 1 юни, само дето още не знам как Simple Smile
нямам конкретни спомени. баща ми още ме поздравява Heart Eyes

Жаклин Praynig ще е добре детето.

Даун, какво е вълнението с татусите? пропуснала съм нещо Laughing

Няма вълнение Simple Smile. Тайна, в абитюрентската попита, как може да се харесват татуировки, не сме ли си представяли, че нашите деца може да се докарат до там и аз просто казах, че някой от мамите също имаме, та за това.
Сесили само обясни какво е имала предвид тук, не сме спорили с нея.

# 67
Чак сега я взеха да я подготвят, ще чакам, не казаха колко ще продължи.

bouquet Жаки, мила, сигурна съм, че се притесняваш много!!! Искам да те гушна и да ти кажа, че всичко ще е наред!!! Ще видиш! Бъди спокойна! Късмет и да минава бързо!

# 68
Темата за татуировките тръгна от "абитуриентската".
ЕДно много красиво момиче беше с татуировка цял "ръкав", което включително и аз се изказахме, че ми е грозно за младо момиче.
Не разбирам с каква идея се прави това, на 18-19г.

# 69

Не разбирам с каква идея се прави това, на 18-19г.

Аз не го разбирам на никоя възраст пък нека съм задръстена или каквато и да е.

# 70
  • Бургас
Сесил,за кашлица бих ти препоръчала инхалации,както и чай от борови връхчета.
Да не е алергия някаква  newsm78

# 71
Сесил,за кашлица бих ти препоръчала инхалации,както и чай от борови връхчета.
Да не е алергия някаква  newsm78

Не беше алергия, поне така каза педиатърката.
За инхалации ни изписа пулмикорт, който го няма и в складовете. Правя и по бабиния метод, тенджерата с чая и тя над нея. :“

# 72
  • Бургас
 newsm78 къде си,че няма пулмикорт,в чужбина ли си  newsm78
А може и само с физиологичен разтвор.

# 73
Жаки стискам палци всичко да мине гладко.
Аяла честит рожденик, също и на патерици на Контесата да е жива и здрава дъщерята.
Аз търся някаква програма за изправителна гимнастика за домашни условия, сина ми доста се е прегърбил и смятам да правим заедно такава. Та ако някой има информация да пише.

# 74
newsm78 къде си,че няма пулмикорт,в чужбина ли си  newsm78

В Плевен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт