Искам да кажа ... (124)_29.05-04.06

• 85 822
  • 928
  •   1
Отговори
# 165
Тази сутрин, докато си пия кафето рано-рано, какво да видя. Някой счупил дръжката на едната врата на колата ни. Докато се чудех дали да съобщя новината на ММ или да го оставя сам да я види, колата почна леко да се движи. Викам си сигурно не е на скорост, но тя пък е автоматик. После направо тръгна нанякъде колата и съвсем се ошашавих и щях да викам на пожар ММ, но в последния момент видях, че регистрационният номер е различен от нашия. Crazy ooooh!

# 166
Весела,.....криза на средната възраст? Rolling Eyes

Хаха, Чек!

# 167
.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 13:08 от Трещерица

# 168
  • София
Бърди, приемаш ли още една пенсионерка да ти прави компания  Laughing

Винаги  Hug bouquet

# 169
  • Euskal Herria
Бърди, приемаш ли още една пенсионерка да ти прави компания  Laughing

Винаги  Hug bouquet
Да ви потърся местенце за след пенсионирането?  Wink

# 170
  • София
Янче, само да е до морето  Party

# 171
Чек  Joy
Мари, мгого гадно  Sad.  Дано ги оправят бърсо и на разумна цена.
Мия да се оправя бързо.

А морето и аз го обичам и винаги съм си мечтала да живея близко до него и ми се случи Simple Smile.

Днес съм абсолютво заспала. След работа трябваше да мина да купя нещо от магазина. Прибрах се, преоблякох се и тъкмо да поседна, останових, че съм забравила да спра през магазина. Върнах се, награбих нещото и на касата видях, че съм си забравила портмонето, върнах се до нас и приключих операцията, а тъпия магазин ми е на път като се връщам от работа  ooooh!.

# 172
Сбъдваща - за дигиталната компетентност ни изпратиха един тест да видим за какво става въпрос: има въпроси за създаден мейл (атачмънтите, получателите, скритите получатели); за компресиране на файлове; търсене в операционна система; няколко малки логични задачи тип за програмиране; малки екселски задачки; както и доста теоретични въпроси, които мен ме затрудняват, защото са на български (например: За търсене и извличане на информация по определен критерий в база данни се използва: отчет // заявка // формуляр // таблица). Иначе има какво са Cookies, какъв е типът на данните в HTML файл (?!?!).
Съвсем полезни и разумни неща, хубаво е, че има такъв предмет в училище. Те тия работи май повечето деца още на 12-13 г. ги знаят, или поне по-основното. Тук комп.занимания се почват сериозно в 5 клас, в 7- 8 клас вече се очаква да работят с компютър самостоятелно по проекти, презентации и реферати и да предават някои домашни в дигитален вид.

В работата имаме сериозен Post-Vatertag проблем.
Скрит текст:
Миналия четвъртък беше денят на бащата. Почивен ден. Петъка доста хора си го взимат неработен, така уикенда става дълъг, а и времето се случи чудесно. Понеже си знаем това, още във вторник си направихме важните поръчки, с идеята тази седмица да ги имаме и работата да не спира. Да, ама не. Поръчката с химикали дойде тотално объркана. Оказа се, че служителят, който я е опаковал в петък, бил пиян. Объркал абсолютно всички поръчки за този ден - съвсем спокойно обясниха доставчиците по телефона. Празнували сериозно денят на бащата, молят да проявим разбиране. Един полиращ барабан чакахме вчера, днес звъним  - не са го изпратили още. Фирмата имала само мъже служители, миналата седмица не работели много, за да не объркат нещо - празнували повечко, градусите не били съвместими с фината им техника, тази седмица наваксват с поръчките, да си чакаме. Мда...За капак днес едната волтова верига изгоря изненадващо и аз останах без основните си оръдия на труда Simple Smile За да не си клатя краката се научих да пробивам перли. Сърцето ме заболя, когато развалих първата. На втората почти се разревах, но третата стана идеално и вече се пиша профи и в тази деликатна дейност Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 13:29 от Анонимен

# 173
  • дядовата ръкавичка
Мен ще ме взмемете ли в този клуб на пенсионерките, живеещи край морето, а?

# 174
Сбъдваща, стана ми много интересно с какво се занимаваш. Simple Smile Предполагам скъпоценни камъни, или нещо специфично друго...

# 175
  • Euskal Herria
Янче, само да е до морето  Party
Аз съм на Атлантическия океан. Той става ли? В добавка към него - и планини си имаме  Simple Smile

# 176
Янтра се загуби, много работи  Crossing Arms.

# 177
Аз съм писала и преди, Сесил. В бижутерско ателие. Не е работа на пълен работен ден, но ми пасва идеално на приоритетите и свободното време, на интересите също, оказа се , че и на уменията и даденостите ми пасва идеално. Много силно се замислям да запиша паралелно някакво обучение по бижутерство, за да си дойде всичко по местата.

# 178
  • София
Всичко морско става и всички са добре дошли, бабки с коктейли  Whistling

Иначе много ми е на сърце градчето, където живее Тарталета Simple Smile Другият ми вариант е някъде по гръцко да държа къща за гости и хем да си работя, хем да си живея там Simple Smile

# 179
  • София
И на мен ми е много, ама много морско.  Heart Eyes
Обаче мои приятелки ме скъсаха от майтапи за предстоящото ни море. За сефте ще сме на бунгала, заради нашите приятели. Но! Моят мъж каза, че отивайки там паркира колата и никакво шофиране докато не си тръгнем. То хубаво, но плажът е на 2 км.  Shocked Разполагаме с 3 бр колелета, обаче сме общо 4 семейно (заради кръщелницата ми). Айде тя може и пеш да бие джапанки, понеже реве, че е напълняла, обаче мен как ме виждате да въртя педали с плажен чадър под мишница.  Joy Усещам, че ще има бунт и революшън, мъжът ми да му мисли.  Twisted Evil

Днес не издържах и поръчах телефон на дъщеря ми. След 3 дни става на 9 г и си караше без телефон. Преди няколко дни й купих карта и смени точно 3 броя наши стари телефони (смарт) и въпреки това днес заяви, че иска като моя, разбирайте хубав по нейните стандарти. Питах я дали би си жертвала спестените пари за нов телефон и след като ми отговори утвърдително, поръчах. Дано миряса накрая, че днес, в знак на протест, не си взе телефона, а аз отдавна искам да имам някаква връзка с нея все пак. Знае как да ни работи това дете, спор няма.

Виждам, че обсъждате татуировки. Не харесвам и не се впечатлявам от такива. Веднъж казах на детето, че ако ми се нашари като порасне, не искам да я виждам. Тя пък в типично нейн стил заяви, че е достатъчно красива, за да си съсипва тялото.  Mr. Green Кой знае какви ще ми ги сервира в бъдеще, но засега нямам място за притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт