MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 810
  • 884
  •   1
Отговори
# 270
Та изводът ми е- не искам никой от тримата да спечели  Mr. Green Но пък бг формат може да се отличи отново в световен мащаб. Има три вероятности- за първи път в историята на формата печели най- флегматичният и муден участник; или пък най- цапнатият в главата и устата; или пък... най- неспособният играч  ooooh!

hahaha Точно.
След като ми отпаднаха всичките любимци, за мен няма значение кой ще победи.
Пък и няма как да е по-зле от Севда  Joy

# 271
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Людо Лефевр от "Вкусът"е не по малък истерик.

И въпреки това ми беше най-симпатичният от менторите.  Heart Eyes

# 272
  • sofia
Предаването следва своя естествен ход.
Харесвам финалистите. Мисля, че победителят ще е Роси. С всяко готвене тя става все по-добра. Харесвам спокойствието и и красотата, която представя в чиниите си.

# 273
Людо Лефевр от "Вкусът"е не по малък истерик.

И въпреки това ми беше най-симпатичният от менторите.  Heart Eyes
Маркус ми беше най-симпатичен, но и другите ми харесваха.

# 274
След първата задача си мислех кой ли ще изберат, всичките ги хвалиха, хвалиха  Shocked
Но Иван просто не издържа, само че не виждам за какво му е злобата ....
Нещо съм изпуснала, какво злобно каза или направи Иван вчера? Ако Иван е злобен, то Димитър какъв би трябвало да се нарече...

Говорех за злобата в писанията на Иван във ФБ, а не вчера, че е направил нещо.

# 275
След като прочетох във ФБ че в инервюто си по БТВ , Иван е казал , че сам е пожелал да отпадне, не се учудвам на това което написа за Росица.Този уж зрял и улегнал мъж, явно не може да приеме, че има по добри от него и пише и говори глупости с неясна цел.Да убеди зрителите и да храни собственото си его или да се перчи пред близки и познати.

# 276
Така и така сте започнали да коментирате Иван. Някой да каже, защо преди последната мастершеф кутия зае банката на Божана като ги накараха да избират? Всички негласно се върнаха на старите си места освен селския тарикат. Нали са приятелчета с Божана или тези лошите продуценти му мислят само лошото?  Laughing

# 277
Така и така сте започнали да коментирате Иван. Някой да каже, защо преди последната мастершеф кутия зае банката на Божана като ги накараха да избират? Всички негласно се върнаха на старите си места освен селския тарикат. Нали са приятелчета с Божана или тези лошите продуценти му мислят само лошото?  Laughing
За да слезе после единствено само Божана да го поздрави след като отпадна!
Вие не разбрахте ли, че всеки знаеше къде да застане, а това беше по сценарии.
Чета ви и си мисля понякога различни предавания ли гледаме...
Тарикат или не, Иван знаеше, че до финалната тройка няма да стигне. То и всички ние знаехме!
Може да всякакъв,  но е реалист.

# 278
  • В тъмната гора.
Защо винаги най-нахалните и безпардонните се опитват да си налагат мнението ?
Например zari 65, писна ми да чета нейните обиди по адрес на Божана.
Ако ще г*за да си скъса, не само от анкетата е видно, че повечето хора във форума, а и извън него, харесват и подкрепят Божана. Но тази потребителка продължава и продължава да натиква мнението си в очите на другите.

# 279
И аз малко прекалих преди с Куку, но чак толлкова не. Наистина тази потребителка не спря да псува Божана, ама не спря. Бих я помолил да спре с обидните коментари към участниците.

# 280
  • Другата България
Божана ще спечели, това е ясно, кой каквото ще да си пише, не обръщайте внимание и не се дразнете за глупости.

# 281
Симпатизирам на Димитър.Не ме интересува така коментирания му характер (ако не е сценарий) , защото ако отида в ресторант не питам готвача вътре какъв е, а изисквам добра чиния.Харесвам стила му на готвене, чиниите му са ,изчистени и красиви и вероятно вкусни.Това го коментира снощи и журито.

# 282
Симпатизирам на Димитър.Не ме интересува така коментирания му характер (ако не е сценарий) , защото ако отида в ресторант не питам готвача вътре какъв е, а изисквам добра чиния.Харесвам стила му на готвене, чиниите му са ,изчистени и красиви и вероятно вкусни.Това го коментира снощи и журито.
Чак пък красиви  Joy

# 283
В моите очи са красиви( мисля, че имам право на мнение като зрител). Особено вчера втората с която се качи на балкона.
Не ми пречи, щом ви е смешно  Joy, въпреки че не виждам какво смешно написах

# 284
  • Пловдив
Димитър е скучен играч и скучен готвач, пресметливец, който залага само на сигурното. И сам си го мърмори във всяко предаване. Харесвам хора, които дори да знаят, че може да загубят, експериментират. Хора, които имат душа и характер на победители, а не мишки, които се промъкват до финала.

Общи условия

Активация на акаунт