MasterChef България сезон 3, тема 5

• 88 743
  • 884
  •   1
Отговори
# 30
Божана и Димитър на финал, и Божана победител.

# 31
  • Другата България
От анонса за тази вечер дават Димитър на балкона как дразни другите трима долу.Явно е спепелил игра и в качен на балкона.Което говори че е финалист.Долу са трима.Може би после печели Божана и за последното място остават да се борят Иван и Росица.Печели Росица.Тя отива на финал, а Иван отива да пише във фейсбуук.
Това е мой сценарии и може да е пълна глупост.
И мой също. Grinning

# 32
Аз ИСКАМ, не съм врачка да знам кои ще са- Росица и Божана, ако са трима и Димитър.

# 33
Аз пак да кажа, че предишните години форумния любимец не спечели финала, та това единодушие за Божана , ако се следва традицията няма да е победител
И в първи, и във втори сезон спечели моят фаворит, ако така върви тенденцията, то Божана ще спечели Simple Smile Нея харесвам най-много от ден първи в предаването.

# 34
 Simple SmileПод форумен любимец имам предвид победителя във форумната анкета

# 35
  • София
Аз пак да кажа, че предишните години форумния любимец не спечели финала, та това единодушие за Божана , ако се следва традицията няма да е победител
И в първи, и във втори сезон спечели моят фаворит, ако така върви тенденцията, то Божана ще спечели Simple Smile Нея харесвам най-много от ден първи в предаването.

За пръв път виждам човек, който е симпатизирал на Севдето.. В неделя пак драми в Търси се с нея Sad

# 36
И аз й симпатизирах през цялото време и исках да спечели  Peace

# 37
  • Другата България
За пръв път виждам човек, който е симпатизирал на Севдето.. В неделя пак драми в Търси се с нея Sad
Какви драми, че не съм го гледала?

# 38
Че защо да не й симпатизирам? Това, което едни хора ги дразни у нея мен - не. Много се радвам за победата й и бих искала да я познавам даже Simple Smile
Хората сме най-различни, иначе нямаше да е интересно Simple Smile

# 39
  • София
Божана както дразнеше и продължава да дразни много хора (включително и мен) с лудостта си, така се и превърна в любимец. Подлудява ме с толкова експанзивно говорене и държание, но пък готви като фурия. Финал между нея и Димитър.

# 40
Запис, очаквам Димитър или Росица да спечелят.

# 41
  • София
Благодаря за темата!

Гласувах за Димитър и Росица, въпреки че искам финалът да е Димитър - Божана. Обаче се опасявам тя да не изгори за някоя глупост точно накрая...

# 42
Благодаря за темата bouquet Божана и Димитър.

# 43

Божана
60 (43%)
Димитър
46 (33%)
Иван
13 (9%)
Росица
18 (13%)
Към момента  Wink
утре ли е финале гранде

# 44
  • София
А не видяхте ли че нещо е станало с Божана ,мисля че дават нещо че се е провалила ,щом тръгва да плаче

Общи условия

Активация на акаунт