MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 789
  • 884
  •   1
Отговори
# 150
Върнете се назад и прочетете за Иван и щурчето или ползвайте търсачка. Все едно и също да се повтаря няма смисъл. Peace

Искам само Божана да спечели. В краен случай Димитър, но е злобен и гаден и няма да ме зарадва неговата победа. Росица не! Искам първа да си тръгне.

# 151
  • София
Днес Димитър отговаряше във фейсбук, дали пък той не е спечелил?Честно казано дори на Росица съм съгласна, ама да не е той.Трябваше да си тръгне още с космическата храна днес.

# 152
Толкова страници се изписаха за коментара на Иван, върнете се и ги прочетете.

# 153
  • В тъмната гора.
Сексисткото поведение на Иван е недопустимо Peace. Ако Роси не спечели утре се надявам поне да й се извини за глупостите които пише з нея.

Какво е написал Иван за Росица?

Да, какво пише Иван за нея...аргументирай се...

# 154
Днес Димитър отговаряше във фейсбук, дали пък той не е спечелил?Честно казано дори на Росица съм съгласна, ама да не е той.Трябваше да си тръгне още с космическата храна днес.
И аз мисля като теб.

# 155
Сексисткото поведение на Иван е недопустимо Peace. Ако Роси не спечели утре се надявам поне да й се извини за глупостите които пише з нея.

Намеци, че Роси едва ли не е имала сексуални контакти с подходящия човек и затова е продължила вместо него. Много грозно! Не може да преживее, че една млада жена може да го превъзхожда в нещо Confused

# 156
  • София
Както не харесвах Роси, утре май ще съм за нея. Димитър ме дразни с това злобеене, Божана с преиграването...

# 157
Ето това мисля за Димитър
Цитат
Тоя Димитър как изобщо стигна до топ 10, че и до финал... мнооооого сериозно бутане от страна на журито. Не изпъква с абсолютно нищо пред другите участници, готви в пъти по-семпли ястия и единствената причина, поради която стигна дотук, е факта, че с отвратителното си поведение всява неописуемо напрежение в кухнята, изнервя всички и им пречи да си сготвят оригиналните ястия по най-добрия начин, след което той си сготвя своите добре и журито му ги одобрява. Пълен срам и позор, поведението му този път беше по-отвратително от всякога. Идолът на всички гнусни лъжци, лицемери и злобари. Дано Божана хубаво да му натрие носа утре.

# 158
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, и даже го пуснаха на партито на БТВ днес.

Жани,  Hug

# 159
  • Майничка
Ох, редакторите на сайта пак са във фаза "...няма да липсват в приготвянето на капучино консуме"... Whistling

# 160
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Че те не са и излизали от тази фаза.  Laughing

# 161
  • Ню Йорк
Както не харесвах Роси, утре май ще съм за нея. Димитър ме дразни с това злобеене, Божана с преиграването...

Горе-долу и мойте мотиви са такива.

# 162
  • В тъмната гора.

Намеци, че Роси едва ли не е имала сексуални контакти с подходящия човек и затова е продължила вместо него. Много грозно! Не може да преживее, че една млада жена може да го превъзхожда в нещо Confused

Ами след промяната на регламента и включването и във финала буди такива мисли. Как така иначе щеше да се промени всичко в нейна полза. Най-накрая да не излезе верен намека на Иван.

# 163
Simple Smile Та Божана не бяха крясъци, писъци и пак горката никой не стискал палци за нея - и преди съм го писала това поведение в реална работна обстановка е довиждане, няма кой да го търпи тоя театър.

Това е риалити формат, а не реална работна обстановка. В реалния живот Божана (и повечето от другите участници) има своята професинална реализация, така че очевидно няма поведеченски проблеми и "търпящи театъра" се намират достатъчно.

# 164
  • София

Да, какво пише Иван за нея...аргументирай се...
Тоооолкова много се исписа за това какво е писал ....... Очаквах даже някой да отвори специална тема за него ....вместо готвенето ,се коментираше това (поне на 5 страници ) Tired

Общи условия

Активация на акаунт