MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 848
  • 884
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Не мога да повярвам, че някой може да си мисли, че Роси е спала с журито или има такива мега връзки, че чак да се променят правилата за нея?!?!???

Ама как е "спала"? С всички заедно или един по един?  Joy Joy Joy

Ще ме уморите.  ooooh!

# 181
  • София
Целият настоящ сезон беше с различни правила и неочаквани ситуации, така че тройният финал не ме учудва изобщо.

Абсолютно никой от тримата шефове не би си рискувал репутацията, нито семейното положение, заради някаква си участничка! Просто е безумно дори да се допуска това.

# 182
Много се радвам за Димитър и Росица. Който и от двамата да спечели, все ще съм доволна. Simple Smile

# 183
Росица ми е малко в повече нейното авокадо постоянно, но пък е спокойна и прави много красиви чинии.
А за добутването по-скоро Божана бутат, а не нея

# 184
Не мога да повярвам, че някой може да си мисли, че Роси е спала с журито или има такива мега връзки, че чак да се променят правилата за нея?!?!???

Ама как е "спала"? С всички заедно или един по един?  Joy Joy Joy

Ще ме уморите.  ooooh!
Айде сега.Тя е толкова бавна и спокойна че може верно да е спала/ шегувам се/

# 185
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсолютно никой от тримата шефове не би си рискувал репутацията, нито семейното положение, заради някаква си участничка! Просто е безумно дори да се допуска това.

Отделно не шефовете са тези, от които зависи регламентът.  Peace

# 186
  • В тъмната гора.

Финал се прави между двама..така е и в спорта, така е във всяко една състезание.
Не ми се нрави гледката, трима набутани на място за двама.

# 187
  • в морето до колене
Това си е абсолютна истина - такива решения се вземат от продуцентите.
Но това е принципен недостатък на българските реалити формати - да оставят зрителя "на тъмно" относно регламента. Уж за повече съспенс... а само предизвикват подобни неприятни "теории на конспирацията".

П.П. Ако може да не намесваме спорта, моля. Има спортове, в които финалите са между осем, примерно.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 23:40 от мячик

# 188
А дали да не обсъдим теорията, че Митко е преспал с член на журито? Все пак първи го спасиха Mr. Green ooooh!

# 189
  • В тъмната гора.
А дали да не обсъдим теорията, че Митко е преспал с член на журито? Все пак първи го спасиха Mr. Green ooooh!

Не се прави на интересна, Димитър си беше ясен финалист. Очеизвадно е, че двамата с Божана са най-добрите. Какво прави Росица на финала обаче? Тя е третата и е излишна.

# 190
Много ми е забавна категоричността на разни теории за бутане на този и онзи. Как знаете кого бутат със сигурност, като само журито опитва ястията? И какви биха били техните мотиви да тикат някой участник напред? Шефовете са там, за да си вземат хонорарите и да си направят реклама. Наистина ли смятате, че толкова много им пука за някой конкретен участник, че целенасочено и постоянно да го подкрепят до финал?
Иначе е ясно, че конспиративните теории се завихрят от някой като Иван, който е готов да плюе наред и да си намира 100001 оправдания, но не и да се оттегли с достойнство и да понесе мисълта, че не е по-по-най в нещо.

# 191
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мишел, на предната страница Deetron е дал линк, от който се вижда, че и в МШ UK през 2015-та е имало трима финалисти, така че очевидно нито е за първи път, нито е нещо нечувано.
В "Капките" например финалистите са четирима.

# 192
Е,Роси,определено се доказа,в последните епизоди.Радвам се,че Иван си тръгна.

# 193
  • Майничка
При две серии седмично, за мен е по-сгодно финал м/у трима, отколкото чакане до понеделник за победител.  Peace

# 194
Много ми е забавна категоричността на разни теории за бутане на този и онзи. Как знаете кого бутат със сигурност, като само журито опитва ястията? И какви биха били техните мотиви да тикат някой участник напред? Шефовете са там, за да си вземат хонорарите и да си направят реклама. Наистина ли смятате, че толкова много им пука за някой конкретен участник, че целенасочено и постоянно да го подкрепят до финал?
Иначе е ясно, че конспиративните теории се завихрят от някой като Иван, който е готов да плюе наред и да си намира 100001 оправдания, но не и да се оттегли с достойнство и да понесе мисълта, че не е по-по-най в нещо.
Peace. Човек трябва да знае как да губи с достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт