MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 702
  • 884
  •   1
Отговори
# 255
Simple Smile Селска пръчка си има значение, няма какво ад го дефинирам наново
https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D1%81%D … D1%87%D0%BA%D0%B0
Толкоз за държанието й.

Simple SmileАспарагус, тоя момент, в който божанчето си контролира поведението трябва малко с лупа да го търсиш, че да го намериш по епизодите Joy

За логорея искаш ли да дефинирам какво- справка Божана
Явно не можеш да четеш текст с разбиране (относно справката),както и да преценяваш правилно хората!  Party
Не съм казвала, че Божана се контролира... За друго иде реч, но няма смисъл да обяснявам - кауза пердута.

# 256
  • София
Във фейсбук някой писал, че Божана не ставала за професионална кухня! А кой е казал,че победителят трябва да работи задължително в кухня или да остане готвач?
Ама то и тук някой проповядваше, че не я вижда като шеф готвач... щяла много да им крещи и да изпада в истерия.

# 257
Щото пък Куку е много подходящ за шеф. Ама ей на, взеха го в слънчака  Mr. Green

# 258
Във фейсбук някой писал, че Божана не ставала за професионална кухня! А кой е казал,че победителят трябва да работи задължително в кухня или да остане готвач?
Ама то и тук някой проповядваше, че не я вижда като шеф готвач... щяла много да им крещи и да изпада в истерия.
Той Гордън Рамзи какъвто е истерик, сигурно сам си готви в ресторантите, горкия. Никой не работи за него, защото нали, много крещи.

# 259
Роси я харесвам от самото начало, но не мога да не призная, че прозира едно голямо толериране към нея (без значение от какво естество, но са смешни най-първичните предположения със сексуален подтекст).. Сякаш обаче й е казвано предварително кога какво да готви и прави, написала си е домашното, подготвена е, включително и презентационно! От там идва и това спокойствие, увереност, бавни движения, просто действа по план..
И тук съгласна, бутат си я Росица, е, побутват я, но това си личи, определено.
Просто не мога по друг начин да си обясня волското й спокойствие! Не е нормално..

# 260
  • София
Той Гордън Рамзи какъвто е истерик, сигурно сам си готви в ресторантите, горкия. Никой не работи за него, защото нали, много крещи.
Той иначе не крещи, само за предаването е такъв.

# 261
https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D1%81%D … D1%87%D0%BA%D0%B0
Толкоз за държанието й.

Simple SmileАспарагус, тоя момент, в който божанчето си контролира поведението трябва малко с лупа да го търсиш, че да го намериш по епизодите Joy

Явно не можеш да четеш текст с разбиране (относно справката),както и да преценяваш правилно хората!  Party
Не съм казвала, че Божана се контролира... За друго иде реч, но няма смисъл да обяснявам - кауза пердута.

Simple SmileТи не си последна инстанция, а дали преценявам или не си е за мен, това недоразумение, което харесваш няма да го търпя и миг около себе, ако ми попадне, да ходи някъде другаде да си показва истериите.
Логорея явно те затруднява да потърсиш в гугъл- Логорея (гръцки λογορροια, от logos — слово, реч, и rhoia — течение, изтечение) е неудържимо, превъзбудено говорене, многословие; в нервологията/психиатрията е симптом при патология на речта - съчетание на скорост на говоренето и в същото време многословие/празнословие и/или безсмислен поток от думи - сложи до това определение Божана и си готова.
 Joy Божана какво новия Гордън Рамзи ли е, хайде посмали манго

# 262
Като се сетя в какви истерии  изпадаше в "Адската кухня", някак си не ми се струва, че е спокоен и мил човек в ежедневието и само заради предаването истерясва. Отвътре си му идваше някак. Людо Лефевр от "Вкусът"е не по малък истерик.

Не я сравнявам с Рамзи, имах предвид, че и такива хора си намират работници, представи си.

# 263
  • София
Толкоз за държанието й.

Simple SmileТи не си последна инстанция, а дали преценявам или не си е за мен, това недоразумение, което харесваш няма да го търпя и миг около себе, ако ми попадне, да ходи някъде другаде да си показва истериите.
Логорея явно те затруднява да потърсиш в гугъл- Логорея (гръцки λογορροια, от logos — слово, реч, и rhoia — течение, изтечение) е неудържимо, превъзбудено говорене, многословие; в нервологията/психиатрията е симптом при патология на речта - съчетание на скорост на говоренето и в същото време многословие/празнословие и/или безсмислен поток от думи - сложи до това определение Божана и си готова.

Добре, че си ти да ни образоваш днес... То не бяха речници, уикипедии, чудеса.

На мен също спокойствието на Росица ме подтиска. Но такава съм аз - обичам да съм експедитивна, точна, бърза... Не мога да се моткам и ако до мен има такъв човек, ме подтиска

# 264
  • Ню Йорк

Хайде да не обиждате Гордан Рамзи сравнявайки го с БожЕнка  Sick

# 265
Толкоз за държанието й.

Къде съм писала, че я ХАРЕСВАМ.... Това, че й оценявам качествата е нещо различно!

# 266
Самоцитирам се, че някои хора четат избирателно.
Не я сравнявам с Рамзи, имах предвид, че и такива хора си намират работници, представи си.
Кой е казал, че този който спечели задължително трябва да отвори ресторант? Та почнахте да я мислите Божана как няма да си намери хора. Севда как си намери? Да не би да е по малко натоварващо някой да ти подсмърча и реве по цял ден?

# 267
  • Mediterraneo
Сега гледах снощния епизод.

Росица не я харесвам. Прекалено мудна, сякаш незаинтересована, с това нейното авокадо... Че и за кралица на авокадото се самопровъзгласи  Tired  ooooh! Свежа храна, свежи продукти, свежа чиния, свежа салата, а тя самата никак не е свежа, милата. Много изкуствени реакции, особено на спечелването на кутията  ooooh! Дано не спечели тя.

Божана е отвратително нервен тип, прекалено голям нарцис, ужасно лигава и неприятна. Готви, факт, но точно колкото останалите- има и добри, и лоши дни. Вероятно ще спечели тя, направо съм сигурна, целият монтаж на сезона ме навежда на тази мисъл, още от първите предавания заявката беше такава. Дано да греша.

Димитър не знам как точно попадна на финала, но ми хареса как натри носа на Божана, качвайки се първи на балкона  Mr. Green Едва ли ще е победител.

Та изводът ми е- не искам никой от тримата да спечели  Mr. Green Но пък бг формат може да се отличи отново в световен мащаб. Има три вероятности- за първи път в историята на формата печели най- флегматичният и муден участник; или пък най- цапнатият в главата и устата; или пък... най- неспособният играч  ooooh!

# 268
  • София
Сега гледах снощния епизод.

Росица не я харесвам. Прекалено мудна, сякаш незаинтересована, с това нейното авокадо... Че и за кралица на авокадото се самопровъзгласи  Tired  ooooh! Свежа храна, свежи продукти, свежа чиния, свежа салата, а тя самата никак не е свежа, милата. Много изкуствени реакции, особено на спечелването на кутията  ooooh! Дано не спечели тя.

Божана е отвратително нервен тип, прекалено голям нарцис, ужасно лигава и неприятна. Готви, факт, но точно колкото останалите- има и добри, и лоши дни. Вероятно ще спечели тя, направо съм сигурна, целият монтаж на сезона ме навежда на тази мисъл, още от първите предавания заявката беше такава. Дано да греша.

Димитър не знам как точно попадна на финала, но ми хареса как натри носа на Божана, качвайки се първи на балкона  Mr. Green Едва ли ще е победител.

Та изводът ми е- не искам никой от тримата да спечели  Mr. Green Но пък бг формат може да се отличи отново в световен мащаб. Има три вероятности- за първи път в историята на формата печели най- флегматичният и муден участник; или пък най- цапнатият в главата и устата; или пък... най- неспособният играч  ooooh!

Аз пък си мисля, че ще ни изненадат и няма да е тя

# 269
След първата задача си мислех кой ли ще изберат, всичките ги хвалиха, хвалиха  Shocked
Но Иван просто не издържа, само че не виждам за какво му е злобата ....
Нещо съм изпуснала, какво злобно каза или направи Иван вчера? Ако Иван е злобен, то Димитър какъв би трябвало да се нарече...

Общи условия

Активация на акаунт