MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 776
  • 884
  •   1
Отговори
# 450
БОЖАНА, ГЕНИЙ В КУХНЯТА   newsm20 Досега не съм гледала толкова добра готвачка в Мастършеф дори на световно ниво....
Различни чужди формати съм гледала и аз, но като че ли като това днес и аз не бях гледала.
Символиката също е от значение. Всичко направено със замисъл, абе... направо ги уби.

# 451
  • Sofia
Не харесвам Божана, но заслужено ще спечели. Ако може да спре да циври, много ще й се зарадвам  Grinning
Е един път от 3 месеца, позволено и е.
Как ще циври  Rolling Eyes,по моите критерии е много корава  Peace,много! Да си спомним за миналогодишната ревла  Mr. Green.

# 452
Не харесвам Божана, но заслужено ще спечели. Ако може да спре да циври, много ще й се зарадвам  Grinning
Е един път от 3 месеца, позволено и е.

То че е позволено, позволено е разбира се, нейно право си е  Grinning
Мен обаче ме дразни. Както и цялото й нестабилно поведение и изблиците й.

Е ама на финал и точно накрая, нормално.  Joy
Севда по това време беше напълнила ресторанта със сълзи  Joy

# 453
  • София
И двамата на десертите се справиха перфектно - респект!

# 454
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страхотно меню от Божана днес - с прекрасна идея, изпълнение и символизъм.  Heart Eyes
И на Димитър десертът изглеждаше добре, но прекали с този течен азот.

# 455
Предишните финали нещо ми бледнеят.

# 456
На Димитър десерта може да е вкусен, ама на Божана е много креативен. Заслужено е тя да спечели.

# 457
  • София
И двамата на десертите се справиха перфектно - респект!
Шоколада на сферите на Димитър не трябваше ли да е лъскав?Такива съм виждала по кулинарните програми.На Димитър седеше матов и зърнест.

# 458
  • София
Божана би трябвало да дръпне малко по-напред, заради предястието си. И като цяло заради замисъла и символиките в цялостното си готвене.

# 459
Виктория в топ 5 и не знае какво е изомалт?  Очаквала друг десерт от Божана, а не понички.

# 460
  • В тъмната гора.
Предишните финали нещо ми бледнеят.

Изключителни са..тази година са на световно ниво..

# 461
  • Варна и...духом на Босфора
Ааааааа,Симеон не е аматьор!
Сега- Трябва да се оцени достойно изкуството и умението да представиш живота си в чиния.
Да рисуваш без думи,да се радваш,да се усмихваш,да плачеш,да се влюбваш,всичко това показа Божана тази вечер пред цяла България в менюто си!
Даваййй,миличка!

# 462
Много силен финал, наистина, за разлика от миналата година.

Браво!!!! Браво, браво, браво на креативната и пламенна Божана! Заслужи си наградата!

# 463
Виктория в топ 5 и не знае какво е изомалт?  Очаквала друг десерт от Божана, а не понички.
Много тъпо парче е тази жена и го показа сега.

# 464
Бравооооо, Божана, браво момиче !!!

Общи условия

Активация на акаунт