MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 644
  • 884
  •   1
Отговори
# 645
Куку почти през цялото време беше в конфликт с Димитър, използва значката си в опит да го прецака и накрая - Димитър е по-добър, искам той да спечели  newsm78
Куку е като фурнаджийска лопата  Joy
Шшшшшшшт.Де, де.

# 646
  • София
Като чета коментарите кой кого поздравил или не, се сетих, че ми направи впечатление на полуфинала когато отпадна Иван - нито Димитър, нито Росица ръкопляскаха при изпращането му. Чу се единствено самотното пляскане на Божана отгоре, която после слезе сама и да го изпрати.
Това е доста показателно за какъв тип хора става въпрос. Състезанието си е състезание, но спортсменството и уважението към опонента винаги оставя добър привкус накрая. Всичко останало е елементарна дребнавост. Peace

# 647
Виктория си го подкрепяше доста или и тя беше в роля newsm78. Много ми е интересно какво толкова ви тормози кой кого бил подкрепял. Не може ли да харесват и двамата, но просто да са предпочитали Митко повече, толкова ли е странно newsm78
Виктория го подкрепяше чистосърдечно, те си бяха другарчета още от началото двамата.

Е нали уж нямало кой да го подкрепя и само заради това Цецо и Куку минали в неговия отбор hahaha. Щом бг мама харесва Божана повече всички са длъжни да я харесват повече. Който не е викал за нея или има семейни проблеми или е бил за Митко от съжаление Crazy

# 648
  • Другата България
Куку почти през цялото време беше в конфликт с Димитър, използва значката си в опит да го прецака и накрая - Димитър е по-добър, искам той да спечели  newsm78
Куку е като фурнаджийска лопата  Joy
Шшшшшшшт.Де, де.
Това беше просто сценарий, поне според мен. Наистина може да е нямало кой да подкрепи Димитър освен Виктория.

# 649
Димитър не бил поздравил Божана. Евгени не поздрави Севда, нито Елена - Симеон. Отстъпиха назад оставяйки победителите да изживеят мига си.
Чудите се в какво да го обвините човека.-)

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/i-parvijat-masterchef … -balgarija-e.html
http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/titlata-masterchef-2016-pecheli.html 1:06

Димитър дори не ръкопляска, прави си изводите.  Peace
Е ти пък със сигурност ще си ухилена до уши и ще ръкопляскаш ако току що си загубила 100 000. Много ясно, че я е поздравил по-късно зад кадър. Не може ли да се радвате на победата на Божана без да изкрвате Димитър по черен от дявола? Чак пък сметка някои са тръгнали да търсят за това кой бил викал за него и защо ooooh! За другото предаване специално ще се допитват до този форум за това дали им е разрешено да подкрепят даден участник или не.

Joy
Душичка, той не ги е ЗАГУБИЛ. Никога не са били негови, за да ги губи. Просто не ги е спечелил. Има огромна разлика.
И той не е "мъж", а мишок. Накрая Божана дори го поздрави него, докато той пак злобееше.

Както бях казала по -рано, финала си беше между Димитър и Божана, и спечели по-добрия от двамата  bouquet
Много ѝ се радвам, истински кулинар, с идеи, креативност и жар. Такива трябва да са топ готвачите! С много дух в себе си, не като Роси например. Росица е идеална за домакиня и приятелски сбирки. Не и за "мастър шеф".

Чакам с нетърпение следващия сезон

п.п. а вече си имам и престилка от МШ Simple Smile  Blush

# 650
Като чета коментарите кой кого поздравил или не, се сетих, че ми направи впечатление на полуфинала когато отпадна Иван - нито Димитър, нито Росица ръкопляскаха при изпращането му. Чу се единствено самотното пляскане на Божана отгоре, която после слезе сама и да го изпрати.
Това е доста показателно за какъв тип хора става въпрос. Състезанието си е състезание, но спортсменството и уважението към опонента винаги оставя добър привкус накрая. Всичко останало е елементарна дребнавост. Peace
За същият Иван ли говориш който се подиграваше на Митко, че баща му го е изоставил? За този Иван който не прие загубата и едва ли не обвинява Роси, че е имала сексуални взаймотношения с член на екипа за да продължи вместо него( как пък тя отпадна веднага по него, поне победител да я бяха направили с тези връзки newsm78). И аз да бях там и аз не бих ръкопляскала за него.

# 651
  • София
За спортсменството ставаше въпрос.
Кой какво казал, що казал винаги остава на заден план в един момент. А въпросният Иван редовно поплюваше и по Божана, но тя намери сили да го изпрати. На мен като зрител ми прави добро впечатление, а останалото пак казвам си е дребнавост.

# 652
Иван е с прекалено голямо его, което леко дразнеше, докато Димитър е злобен и лош. Никакво сравнение не може да има.

# 653
За спортсменството ставаше въпрос.
Кой какво казал, що казал винаги остава на заден план в един момент. А въпросният Иван редовно поплюваше и по Божана, но тя намери сили да го изпрати. На мен като зрител ми прави добро впечатление, а останалото пак казвам си е дребнавост.
Едно е да поплюваш по някой (както правеха и Божана и Димитър) друго е такива сериозни лични обиди и клевети.

# 654
Иван е с прекалено голямо его, което леко дразнеше, докато Димитър е злобен и лош. Никакво сравнение не може да има.
Разликата е в това, че когато Митко правеше хапливи коментари те винаги бяха свързани със самото предаване т.е кой как бил готвил и т.н. Коментарите на Иван бяха лични нямащи нищо общо със самото предаване. Дано поне се извини на Роси зас сексистките подмятания.

# 655
  • София
Разбира се, че клеветите са грозно нещо, но все пак тогава Росица не е знаела още какво ще последва като обвинения към нея.  Laughing

# 656
Разбира се, че клеветите са грозно нещо, но все пак тогава Росица не е знаела още какво ще последва като обвинения към нея.  Laughing
Не знаем какво се е случвало зад кулисите Peace. Както се подиграваше на Митко за баща му така е възможно и да е пускал и други коментари които не сме видяли.
Когато Цецо отпадна Митко каза, че много го уважава като човек и участник т.е явно са си били близки та не виждам причина Цецо да не го подкрепя.

# 657
  • София
Да, pandaannie, права си, че е възможно всичко да се е случвало, за което ние изобщо да не знаем!  Peace

Ето още едно интервю с победителката, в което също казва, че е в позитивни отношения с всички участници

http://ladyzone.bg/article/laifstail/lica/bozhana-pobediteljat-v … ori-da-e-bob.html

# 658
Разликата е в това, че когато Митко правеше хапливи коментари те винаги бяха свързани със самото предаване т.е кой как бил готвил и т.н. Коментарите на Иван бяха лични нямащи нищо общо със самото предаване. Дано поне се извини на Роси зас сексистките подмятания.

Пак защита в стил "Вие що биете негрите?". Хората ти казват, че Митьо е злобен, завистлив и лош, а ти "да, ама Иван еди какво си". Божана се опитва да го прегърне и поздрави след един от кръговете, той я бута настрани с омраза и пренебрежение. Това ли наричаш "хаплив коментар, свързан с предаването"? Ами не, това си чиста злоба и завист и няма нищо общо с предаването, а с характера на това ситно човече.

# 659
  • Другата България
Божана се опитва да го прегърне и поздрави след един от кръговете, той я бута настрани с омраза и пренебрежение. Това ли наричаш "хаплив коментар, свързан с предаването"? Ами не, това си чиста злоба и завист и няма нищо общо с предаването, а с характера на това ситно човече.

Това и мен ме подразни много. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт