MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 577
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Денси, благодаря!

# 766
  • Другата България
Ей, тия тримцата и душите си продадоха вече  Sick
Кои и какво имаш предвид? newsm78

# 767
  • София
Има предвид тримата от журито - заради участието им в реклами на продукти със съмнително качество.

# 768
Ами... "яхнали са вълната" на популярността и сега правят пари от всичко.... С тях или без тях, все ще има хора, които да купуват кренвирши, тогава защо не? Макар че и аз съм леко разочарована от участието им в рекламирането на тези продукти. А, на топлата витрина на Фантастико /за другаде не знам/, вече се предлага кюфтета и карнечата "Ангелов". Някаква особена разлика с обикновените не намирам, освен двойната цена. Sunglasses

Топ готвачи, гурме готвачи, а рекламират лютеница и кренвирши.... /колкото и да се опитвам да мисля, че парите са си пари/....

# 769
  • София
Децата пък много се радват на шеф Михалчев как коси трева.  Mr. Green Забавна е, но трябваше да му обуят спешъл гащите от мастър класовете.  Laughing

# 770
E, да, тя е смешна и по-добра от тази на Дерони, ама кренвирши.... Но, от друга страна, защо пък не?

# 771
  • Испания
След като жената е гледала „Мастър шеф“, мъжът се прибира гладен вкъщи:

– Скъпа, какво има за ядене?

– Фюжън таратор с пушек.

# 772
  • Ню Йорк
Има предвид тримата от журито - заради участието им в реклами на продукти със съмнително качество.

Точно това имах предвид.

# 773
  • Испания
Божана по бТВ.  Party

# 774

Тя цяла седмица беше коментатор Simple Smile

# 775
  • Испания

Тя цяла седмица беше коментатор Simple Smile

Знам. Днес готви.  Laughing

# 776
  • София
Ще има ли нов сезон и кога ?!

# 777
Ще има ли нов сезон и кога ?!
Догодина, напролет Simple Smile

# 778
  • В тъмната гора.
Росица взе все повече и повече да ми харесва. Не съм я оценила преди, но сега все повече и повече ми се нрави. Не знам другите какво ще сътворят, но тя ще стане професионалист.

# 779
Росица взе все повече и повече да ми харесва. Не съм я оценила преди, но сега все повече и повече ми се нрави. Не знам другите какво ще сътворят, но тя ще стане професионалист.

Познати ходили в комплекса в Сопот - видели и се запознали с Росица. Казаха, че много приятно момиче, постоянно усмихната и голям педант. Много вкусно готвила, но не знам какво точно са яли.

Общи условия

Активация на акаунт