Избор на прахосмукачка- 2

• 118 414
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Момичета,
някой купувал ли е нов маркуч за прахосмукачка?
Моята е Philips FC9326/09.

# 571
Здравейте пак със съвет ,след като си купихме Вертикална прохусмокачка на Филипс. Ходи веднъж вече на сервиз ,след месец повтори и сега ще ния сменят или връщат парите.Та някой да предложи нещо друго.Цената и е 220 но евентуално ще доплатим за нещо хубаво стига да е но пак някъде 250/270

# 572
Вече избрахме ето този вариант и сега чакам взех ,че учелих и след два дни чакане я намалиха втори път https://m.emag.bg/prahosmukachka-s-voden-filtyr-zelmer-829-5sk-4 … recid=flash_deals Та дано тази е читава ,сега трябва да си изберем турбо накрайник .Мисля за този на Девил

# 573
  • София
Прахосмукачките Зелмер са с различен диаметър на тръбите спрямо останалите марки. Предполагам, че турбо четка на Дърт Девил няма да стане. Срещах и лоши отзиви за тези четки, покрай пускането им в Кауфланд.  Преди години съм купувала турбо четка за моят Зелмер от Зора. Сега не знам дали има и къде бихте могли да намерите.

# 574
А доволна ли сте от марката,че понеже ние бяхме с Филипс вертикална изкара полувин година и я върнахме и сега ни възтановяват сумата и за това пак реших да взема от Емаг.Но ще имам предвид Зора да проверим

# 575
  • София
Имах перяща Зелмер, но след около 8-9години употреба се повреди. Бях много доволна, а и перящите модели са много хвалени в тази тема. 
Сега имам Shark DuoClean Rocket Много ми е удобна, много по-маневрена, лека. Бързо се обслужва. Линка е произволен. Има доста обяви в нета, но подозирам, че вносителят е един.
Живея в къща, доста голяма квадратура, етажи. Shark-а ми е супер удобен за бързо почистване, но най-вероятно ще си купя нов Зелмер с воден филтър. Добре е да имам втора прахосмукачка.

Погледнах в сайта на Зора, но не открих Турбочетка Zelmer. Явно вече не я предлагат.  В нета намерих тук Не ми е познат търговеца.  Потърсете, може и някъде другаде да излезе. Цената и някога беше 35лв.

# 576
Аз въобще не знам турбочетките такава екзотична екстра ли се явяват за прахосмукачките, че вече не се предлагат такива в комплектите. Аз например имам куче и не бих си взела модел без турбочетка. А Зелмера от една много хубава марка с годините нещо западна откъм модели и екстри, може би след като го купи Бош нямат интерес да поддържат марката ли не зная, но в момента имам хубава прахосмукачка Зелмер с контейнер и турбочетка, която като се развали не зная с какво да заменя от предлаганите в момента.

# 577
  • Пловдив
Здравейте! Моля за помощ, че съм в чуденка. Четох в темата добри отзиви за прахосмукачки Зелмер. Реших да си купя тази червената Zelmer Aquawelt Pro ZVC764CT, 1900 W. Но в последното мнение на milittana се изказва малко негативно за тези прахосмукачки, че са западнали в последните години. Моля, дайте ми съвет, да купя или не Зелмера?

# 578
Искам да внеса уточнение относно това, което съм написала за Зелмерите. Моделите Аквавелт са си успешни и се представят добре. Самата аз съм имала по-стария модел Делфин, който ползвах повече от 15 години. Понеже сега търся прахосмукачка с контейнер, а не с вода и купих една преди около 5 години от която пак съм доволна, се оглеждам какво ново има на пазара - ами няма добри с контейнер. Всичките са с торбичка и без турбочетка, което за мен не е ок. Да не говорим за показателите им от А до Д - никак не са добри, сега всеки търси прахосмукачка ААА на изгодна цена. Така че купувайте си Аквавелт съвсем смело, аз просто търся  нещо за ежедневно и бързо почистване и с контейнер.

# 579
  • София
Минавам да се похваля с новата придобивка - Dyson Ball Animal 2. След дълго дебнене по чуждите сайтове, я взех на Черния петък на много добра цена, от официалния сайт на Дайсън в UK. Тук вносителите казаха, че нямат намерение да я внасят, но ми предложиха да си взема 2 на обща цена 2-3 пъти над стандартната цена на тази прахосмукачка Simple Smile

Първите впечатления са УАУ! Стая с мокет, прахосмукана преди 4 дни, направо блесна. С турбочетката се справих с едни много неприятно набити косми от двете хъскита, които имаме. Ужасих се от количеството боклук, което събра за около 10 минути почистване на толкова малка стая. Доста по-тиха е от моите очаквания, явно клипчетата в нета не са точни в предаването на този шум. Изпразването на контейнера става с бутон, не пипаш мръсотията с ръце. Изобщо не е толкова тежка, колкото очаквах, доста е маневрена. Предстои да разуча всичките й функции като отделящата се дръжка и почистването на т.нар. hard floors, или иначе казано - теракот, ламинат.

# 580
Имам няколко въпроса - не е ли много тежка при работа и как чистиш на тесни пространства? Доставката как точно стана - чрез посредник ли или доставят директно до БГ? И как стои въпросът с гаранцията?

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 10:56 от milittana

# 581
  • София
Както казах, не е тежка изобщо според мен, но това е субективно. Предстои да разуча за чистенето на тесни пространства, но за отделящата се дръжка има малка турбочетка, горе-долу е на половината на голямата, има и други приставки в пакета, като такава за ъгли.
Сама си я поръчах от сайта на Dyson, има много удобен бутон като почнеш да поръчваш, да мине плащането през Амазон - взимат всички данни от там, а Амазон ти тегли парите и се оправя с Dyson. Доставката е безплатна и е в рамките на следващия ден до UK, така че си я поръчах до превозвач. Излезе ми 24лв доставката до тук.
Гаранцията е 5 години, Dyson автоматично ми активираха гаранцията. Предполагам, че ще се наложи да я изпратя до UK, ако трябва да използвам гаранция, но те имат и вносители тук, може и през тях да се разреши въпроса. Не съм се интересувала все още и не искам да ми се налага.

# 582
Супер, ще чакам още отзиви значи. Междувременно си харесах един по-друг модел от тези, които приличат на нашите тук с маркуч и може би след НГ ще поръчам, че май след март или април 2019 няма да може да се пазарува безпроблемно от UK.

# 583
  • София
Реших се да е Dyson именно след като видях как чисти такава прахосмукачка като нашите - ниска, с маркуч. Но на мен ми трябваше Animal edition, заради двете хъскита, които имам. Когато се скубят, е някакъв ужас и обикновена прахосмукачка не може да се справи.
За други модели можеш да разгледаш и Amazon какво предлагат. Тази нещо не ми допадна, че е от друг продавач, а не от Amazon и си реших въпроса по друг начин.

# 584
Наистина ли тази изправената чисти по-добре косми? Аз също имам куче. Гледах във видеото, че всъщност излиза някакъв маркуч от нея и може тавана или по-тясно пространство да се чисти по този начин, не да се вдига целия корпус.

Общи условия

Активация на акаунт