) и ми е толкова леко без тях, а така гадно да ми мирише особено в коли в които се пуши... Аз всъщност ги отказах с намаляне. След като разбрах че съм бременна си взех книгата на Алън Кар да чета, но нещо не се получаваше. По принцип си ми харесваше да пуша и нямах никакво намерение да ги отказвам ако не беше бременността, но лека полека започнах да ги намалям и когато стигнах до половин на ден ги спрях. Но не го препоръчват този метод и аз не го препоръчвам, едно че е малко тип мъчение да знаеш че днес примерно имаш на разположение една цигара и да се чудиш кога за по-хубаво да я изпушиш, друго че е малко работата "Искам, ама нямам желание".

За тези осем месеца не съм качила и грам!В първите два - три месеца имаше леки колебания, но това беше по-скоро задържане на течности в организма!Не съм променяла навиците си на хранене, с изключение че в началото ядях много ябълки!Помагаха ми да се справям с желанието за пушене!Искам да ви насърча скъпи момичета!Не се отказвайте!Щом аз успях да задържа килограмите, значи всеки може!Нека килограмите не ви отказват!А дори и да качите малко, свалят се!Животът е прекрасен без тия димящи, противни неща!:smirk:

Препоръчани теми