Астрология - 9 тема

• 44 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И аз така смятам. Чак ми е чудно как се приписват такива апокалиптични твърдения на един транзит, без участието на други сериозни планети и управители на домове в картата.

# 616
Лавофмайлайф ме заряза на съвпад транзитно с натално слънце
Адри, следя те какво ти се случва, и при мен марса със слънцето влизат в 12ти, съвсем ще заспи рибешкият ми марс

# 617
Лавофмайлайф ме заряза на съвпад транзитно с натално слънце
Адри, следя те какво ти се случва, и при мен марса със слънцето влизат в 12ти, съвсем ще заспи рибешкият ми марс

Като заговорихте за зарязвания, аз съм се разделяла с любови на различни периоди - транзитно Слънце в Близнаци (10д) и в Рак (11д). За мен пък това е доста странно, но то няма как да съдим само по 1 транзит. Rolling Eyes

Ахава, много неприятно наистина, погледнах ти картата, мисля че има напрегнати аспекти, скоро следват и затъмненията, при теб ще се усетят, защото ще са в опозиция на Слънцето в щъв Водолей.
Но за съжаление не мога да съм много конкретна по казуса. Надявам се някое от по-запознатите момичета да се включи с коментар. Heart

# 618
Проблем ли е да се избере дата, която е 2-3 дни след Новолуние (23.08 да речем)? Rolling Eyes
Луна квадрат Сатурн?! По-добре недей.
Ще го имам предвид. Peace

Засега се загледах към 26.08.

Благодаря на всички, включили се със съвет! bouquet

# 619
  • София
Само да добавя че на мен слънцето ми е У7 Simple Smile то ясно че не е само от едун транзит всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз сега съм замряла пред затъмнението Sad
Адри нещо и ти не си в добър период ми се струва  Sad
Аз да ви кажа съм се активизирала да се заема със задачите си по СЛВ да видим до къде ще я докарам Sad

# 620
Аз да ви кажа съм се активизирала да се заема със задачите си по СЛВ да видим до къде ще я докарам Sad

Много добър избор Simple Smile

# 621
Лейли ами може да се каже, че не ми е супер период, така е Head Band

Това, което казваш за СЛВ е супер, моята е в 7Д, съвпад със Слънцето и Луната. Толкова е подчертан, че няма накъде повече ...
Аз не го следвам, поне не изцяло, карам си по старому и това си е, може би съм се научила леко на дипломация, гледам да премълчавам някои неща ама ела да ме видиш - горя отвътре.

Лейли, при тебе какво става? Ще те засягат ли тези затъмнения?

# 622
  • в 1001-та нощ
Айде не ревете за транзитно слънце в 12 дом, моето като си е по рождение там какво да кажа Stuck Out Tongue Winking Eye
Аленка аз приключили връзки с транзитно слънце в 7 дом имам и то няколко и няколко с транзитно слънце в 5. Всъщност 50 на 50 са половината са ме зарязвали когато слънцето е било в 5 дом другата половина идиоти когато ми е било в 7 дом Stuck Out Tongue Winking Eye
И винаги с една и съща фраза хахах.
Малко е странно като се замисля 🤔

Има резон, предвид мястото на управителите им Simple Smile

# 623
Вълнува ме един въпрос.
     Става ясно, че всяка позиция на небесните тела може да бъде видяна (само на тези, които ни е по силите да следим, реално не обхващаме всички, а всички сигурно са значими за нас по един или друг начин).
    Освен това,  от голямо значение е тълкуването, анализът, съпоставянето с много други фактори, което вече е доста различно, както от страна на различните астролози, така и от един и същи астролог в различни периоди от неговото развитие.
    На трето място - лицето, за което се отнася прогнозата,  има възможност да не разбере указанията, анализа или да не може или да не успее да приложи най-щадящия за себе си алгоритъм.

В крайна сметка, има ли реални плюсове това да НЕ знаеш. Лично смятам, че е по-добре човек да е предупреден, да е осъзнат, да има поглед за света, но ми е интеревсно какво смятат по-запознатите с астрологията.

# 624
В крайна сметка, има ли реални плюсове това да НЕ знаеш.

Има такива случаи, а и при всеки човек има различно ниво на поносимост.

Например ако виждам, че мой близък или любим човек си отива, не бих искала да зная колко време му остава. Особено, когато нещата и без това са ясни и прогнозата не е обнадеждаваща.

Или пък да видиш неблагоприятна астрологична динамика в хороскопа си, засягаща партньорските отношения, и по това време да срещнеш човек, по който силно да се увлечеш. Ако знаеш предварително, че отношенията ви са обречени или предстои някакъв обрат, трябва ли да изтръгнеш тази връзка още в зародиш, да не си позволиш да изживееш малкото хубави моменти, които ви предстоят с този човек?

Вероятно има и други примери, но се сетих за тези два, лично изживяни и изстрадани.

Ако някои майки знаеха, че ще бъдат изоставени или след броени години ще се разведат с гръм и трясък с бащата на детето, колко от тях биха родили децата си, без да се притесняват за тяхното бъдеще? От друга страна, вариациите на една проблемно представена тема в натала могат да бъдат различни и е трудно да се предскаже със сигурност кой сценарий ще се реализира в конкретния случай. Могат да се правят предположения, но да се опише едно към едно нашият личен сценарий, заедно с всички доброволни и доброзорни избори по пътя, е трудно постижимо, не познавам такъв астролог.

# 625
  • София
Ами Адри, нещо хич не ми е комфортно, та реших да се отдам на себеообслужване, белкем малко мирясам Sad иначе затъмнението активира почти цялата ми карта, бях я постнала преди няколко страници Simple Smile
Аленка, за 7 дом съм съгласна ама пък 5-ти защо с лошо, Меркурий си е доста добре - едно квадратченце с Юпитер само Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също съм пример за това дали трябва или не трябва да знаеш - след като Илиана ми каза, че шанс за дълга и успешна връзка нямам - ами макар и подсъзнателно не се и опитвам и малкото възможности за  бъдеща връзка ги отбягвам, което хич не е хубаво Sad

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 23:14 от Lailah

# 626
  • в 1001-та нощ
Мен астрологично ме развеждаха няколко пъти вече. Добре, че вярвам най-вече в себе си Simple Smile

Да знаеш - е нож с две остриета. На първо място и за мен е от значение осъзнатостта. Във всяка ситуация има "ползи". Въпросът е какво искаш да видиш в тази ситуация. Дали искаш да изплуваш, или пък да се носиш по течението. Мотивиран ли си да се надграждаш, или си търсиш "причини" за собствените неудачи в околния свят ...

Много е важно и как информацията ще бъде поденсена. Колкото и да се опитваме да е неутрално, човек подхожда субетивно, оцветява я през своята ценностна система. А какво ще стигне до другия и той как ще я възприеме е друга тема. Затова колкото и добър да е един астролог, като познания и аналитика, може да не е твоят, да нямате добър контакт, предаване на същността по полезен за получаващия я начин.

# 627
Вълнува ме един въпрос.
     Става ясно, че всяка позиция на небесните тела може да бъде видяна (само на тези, които ни е по силите да следим, реално не обхващаме всички, а всички сигурно са значими за нас по един или друг начин).
    Освен това,  от голямо значение е тълкуването, анализът, съпоставянето с много други фактори, което вече е доста различно, както от страна на различните астролози, така и от един и същи астролог в различни периоди от неговото развитие.
    На трето място - лицето, за което се отнася прогнозата,  има възможност да не разбере указанията, анализа или да не може или да не успее да приложи най-щадящия за себе си алгоритъм.

В крайна сметка, има ли реални плюсове това да НЕ знаеш. Лично смятам, че е по-добре човек да е предупреден, да е осъзнат, да има поглед за света, но ми е интеревсно какво смятат по-запознатите с астрологията.
Само Бог е този, който знае. Той е алфата и омегата. И това, което иска Той от нас е да спазваме Заповедите Му. Ако ползваме астрологията, за да "шмекеруваме " и да си нагаждаме нещата така, че да печелим без да минем достойно през изпитания, изкушения, загърбвайки  смирението и безусловната вяра в Неговия промисъл, означава, че се самоунищожаваме, вървейки по осеяният с изкуствени оранжерийни рози път, които с човешка гордост сме създали и отгледали.
Грехът е бил заради вкусването на плода от дървото на познанието. Астрологията дава някои инструменти, за познание, изкушението тук е как ще ги употребим. Както за своето развитие, респективно -спасение, така и за ближния.
Здравейте на всички,обърках се и писах в друга тема преди малко.От доста време не съм се включвала.Имам следния проблем...SadПриключих курсовата си работа юни месец и преди около две седмици и лекарят,който е свидетел на моя труд и трябваше да подпише декларация за това,отказа да го направи.Лошото е,че днес научавам и че той е подал нещо като възражение срещу мен,че съм изполвала името му курсовата ми работа и е заявил,че е свидетел само на половината ми работа, а за останалата част някой е ползвал паролата и акаунта му.Оказа се,че той е упълномощил една от медицинските сестри да маркира работата ми,но с неговото знание разбира се.По това време аз даже съм била на почивка в България и когато се връщам започва този кошмар,защото сега от Националния дентален борд ще разслвдват,кой, какво и как и той разбира се ще излезе,че е жерта в цялата ситуация!Мога ли да ви помоля,която от вас желае да погледне картата ми за евентуално развитие на тази ситуация?Много съм притеснена за това какво ще се случи с това разследване и как ще повлияе това на дипломирането ми и изобщо дали ще се дипломирам!
26.01.1987 София 14:50 (живея в Лондон)

Благодаря ви Heart
Здравей  Simple Smile
Оше преди да погледна картата ти, само четейки написаното от теб, усетих някакво объркване, неяснота.

Понеже си попитала за мнение, затова ще се осмеля да ти дам нещо като препоръка; обърни се към себе си и помисли, докато си правела цялата си курсова работа, всичко ли си държала изрядно?  Контакти, дейности, работа, общуване. Ако има нещо, което си допуснала като компромис, сега е времето да го признаеш. Колкото по -открито и  бързо го направиш, толкова по -добре.
Бъди честна към себе си. И към околните.
Меркурий ти прави хубави аспекти (още повече, че е разположен в дома на висшето образование)  което би трябвало да компенсира спънките и ограниченията, идващи от напрегнатите аспекти на Юпитер. Според мен, без диплома няма да  останеш, но няма да стане без пот и честен труд.

# 628
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!   Stop

# 629
Вълнува ме един въпрос.

Само Бог е този, който знае. Той е алфата и омегата. И това, което иска Той от нас е да спазваме Заповедите Му. Ако ползваме астрологията, за да "шмекеруваме " и да си нагаждаме нещата така, че да печелим без да минем достойно през изпитания, изкушения, загърбвайки  смирението и безусловната вяра в Неговия промисъл, означава, че се самоунищожаваме, вървейки по осеяният с изкуствени оранжерийни рози път, които с човешка гордост сме създали и отгледали.
Грехът е бил заради вкусването на плода от дървото на познанието. Астрологията дава някои инструменти, за познание, изкушението тук е как ще ги употребим. Както за своето развитие, респективно -спасение, така и за ближния.
Здравейте на всички,обърках се и писах в друга тема преди малко.От доста време не съм се включвала.Имам следния проблем...SadПриключих курсовата си работа юни месец и преди около две седмици и лекарят,който е свидетел на моя труд и трябваше да подпише декларация за това,отказа да го направи.Лошото е,че днес научавам и че той е подал нещо като възражение срещу мен,че съм изполвала името му курсовата ми работа и е заявил,че е свидетел само на половината ми работа, а за останалата част някой е ползвал паролата и акаунта му.Оказа се,че той е упълномощил една от медицинските сестри да маркира работата ми,но с неговото знание разбира се.По това време аз даже съм била на почивка в България и когато се връщам започва този кошмар,защото сега от Националния дентален борд ще разслвдват,кой, какво и как и той разбира се ще излезе,че е жерта в цялата ситуация!Мога ли да ви помоля,която от вас желае да погледне картата ми за евентуално развитие на тази ситуация?Много съм притеснена за това какво ще се случи с това разследване и как ще повлияе това на дипломирането ми и изобщо дали ще се дипломирам!
26.01.1987 София 14:50 (живея в Лондон)

Благодаря ви Heart
Здравей  Simple Smile
Оше преди да погледна картата ти, само четейки написаното от теб, усетих някакво объркване, неяснота.

Понеже си попитала за мнение, затова ще се осмеля да ти дам нещо като препоръка; обърни се към себе си и помисли, докато си правела цялата си курсова работа, всичко ли си държала изрядно?  Контакти, дейности, работа, общуване. Ако има нещо, което си допуснала като компромис, сега е времето да го признаеш. Колкото по -открито и  бързо го направиш, толкова по -добре.
Бъди честна към себе си. И към околните.
Меркурий ти прави хубави аспекти (още повече, че е разположен в дома на висшето образование)  което би трябвало да компенсира спънките и ограниченията, идващи от напрегнатите аспекти на Юпитер. Според мен, без диплома няма да  останеш, но няма да стане без пот и честен труд.

Благодаря ти за препоръката,Катерица
Да,объркването е голямо,защото всичко това ме връхлита изненадващо и в последния момент и не знам какво да очаквам

Общи условия

Активация на акаунт