Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 306
  • 830
  •   1
Отговори
# 615
  • Luxemburg
Търся идеи с какво да заменя Нутела и Нескуик какаото. Преди време бяхте дали линкове на различни шоколади и какао и мислих, че съм си запазила линковете, но не ги намирам, а не се и сещам. Някакви предложения за добри вкусове? Може и не от амазон, важното е да има наситен шоколадов вкус.

# 616
Търся идеи с какво да заменя Нутела и Нескуик какаото. Преди време бяхте дали линкове на различни шоколади и какао и мислих, че съм си запазила линковете, но не ги намирам, а не се и сещам. Някакви предложения за добри вкусове? Може и не от амазон, важното е да има наситен шоколадов вкус.
За Нутела препоръчвам да опиташ този продукт-
Скрит текст:
, аз го намирам по нашите магазини, не съм се сетила да потърся в Амазон, скъп е, но е много добър. С български лешници. Simple Smile

# 617
  • Габрово
Преди време някой беше похвалил този горещ шоколад https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0069L98OS/ref=ox_sc_sfl_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE . Не съм поръчвала, може и какао да имат.

# 618
  • Luxemburg
Съжалявам за объркването, да, по-скоро горещ шоколад ми трябва, тъй като ще е за децата ми. Но ми се иска да е с плътен и интензивен шоколадов вкус. Ще го разтварям в млякото, така че да не нагарча много. Сещам се единствено за Cadbury, но си спомням също, че няколко момичета предлагаха няколко марки които не бях чувала. Също и от други английски сайтове. Търся с търсачката, но нищо не откривам. А обикновено нещо като ми хареса веднага го мятам в уиш листата, че ще го забравя иначе. Да от и други да се включат. Мерси много.
Сийка, предпочитам да е онлайн, тъй като не съм в БГ. Като се прибера другият месец ще го потърся. Ще съм ти благодарна да споделиш от къде мога да го намеря.

Тези от вас които получиха матча чая как им се отразява. Чувствате ли се по-добре от него?

# 619
vanina_nina да точно този, благодаря.  Hug

# 620
  • ВАРНА
МаЧА ЧАЯ е на прах и с голямо неудоволствие го консумирам с кис.мляко и чия сутрин,схава нещо като блатна тиня на вид  Mr. Green Успокоявам се,че е полезно,но ефект някакъв не съм видяла,не го ползвам и всеки ден  Rolling Eyes

Трябва ми нещо за поне 12е допълнение от немския Амазон,моля за предложения  Praynig

# 621
  • Варна
МаЧА ЧАЯ е на прах и с голямо неудоволствие го консумирам с кис.мляко и чия сутрин,схава нещо като блатна тиня на вид  Mr. Green Успокоявам се,че е полезно,но ефект някакъв не съм видяла,не го ползвам и всеки ден  Rolling Eyes

Аз си правя матча лате и много ми харесва. Peace
Ако някой има купени в повече и непотребни пакетчета/от онези:-))/ бих си купила. Sunglasses

# 622
  • In transit
Ronicat, течния шоколад показан от Сийка го има в DM, Била и в СВА. Има го и в италианския амазон. Страхотен е!

# 623
  • Luxemburg
Моргана, а защо не сложиш книжка? Ако нямаш време да търсиш и си от Сф мога да ти пратя една за 1-2€ и като се прибера другия месец да я взема от теб. Щях да питам дали някой продава/подарява или заема за лятото детски немски книги които не ги ползва.
Мерси Мики, непременно ще вляза да го потърся. Ще пробвам при нас, а също и в Сф.

# 624
  • Sofia
Аз съм си запазила този горещ шоколад, също препоръчан тук.

Днес съвсем случайно попаднах в едно магазинче, Little London-  имаше горещ шоколад и обикновени шоколади Кадбъри, и от шоколадовите портокали Terry's, и доста други продукти, които си пазаруваме онлайн.

# 625
  • София
Аз съм си запазила този горещ шоколад, също препоръчан тук.

Днес съвсем случайно попаднах в едно магазинче, Little London-  имаше горещ шоколад и обикновени шоколади Кадбъри, и от шоколадовите портокали Terry's, и доста други продукти, които си пазаруваме онлайн.
Къде има кадбъри в София? Може ли адрес?

# 626
# 627
  • Sofia
Същият, да.

# 628
  • Luxemburg
Ей, страхотна новина е това за магазинчето. А как са цените спрямо амазон? Че се каних да направя поръчка на нещата дето нямат доставка до мен и да ги пусна по превозвач, но ако надценката е малка, не си заслужава да се занимавам.

# 629
  • Sofia
Не обърнах внимание на цените, но дъщеря ми си взе един шоколадов портокал и две безалкохолни в кенче , 11 лв.

Общи условия

Активация на акаунт