Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 273
  • 830
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
И аз получих МК часовника днес, поръчан февруари 🙆😎☺😀 Не мога да повярвам, дойде с поръчаните обувки. Тъкмо мислех, че за първи път имам неполучена пратка в нашата поща. Наскоро писах на Амазон да ми върнат парите, сега ще падне едно писане да си ги вземат обратно...

# 676
  • София
Има надежда и за моите непристигнали пратки значи. Нито един чифт дънки не получих.  Cry

Тази раница също е на Samsonite и е на много добра цена. Дъщеря ми изкара с нея две години и после я дадохме за следваща употреба.
https://www.amazon.de/gp/product/B003Z37ZFW/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 677
  • Варна
И аз получих МК часовника днес, поръчан февруари 🙆😎☺😀 Не мога да повярвам, дойде с поръчаните обувки. Тъкмо мислех, че за първи път имам неполучена пратка в нашата поща. Наскоро писах на Амазон да ми върнат парите, сега ще падне едно писане да си ги вземат обратно...

Много се радвам за теб, със здраве да си го носиш.Моите неполучени станаха 4-5 вече и да си призная предпочитам да си по-пиша с Амазон  да си теглят отново парите отколкото изобщо да не ги видя.

# 678
  • Русе
https://www.amazon.de/Disney-Samsonite-Schultasche-Kinder-Rucksa … sney+by+Samsonite
ученическа чанта, пак Самсонайт..., от хоризонталните ...
чудя се дали са удачни  newsm78
на мен ще ми трябва чак след 2 години .. Mr. Green

.........

А някой срещал ли е да се продва само дълга дръжка за чанта за лаптоп /по възможност пак на марката, но може и заместител/ ?

# 679
Днес беше странен ден. Получих часовник на МК поръчан февруари и отписан отдавна.
Абсолютно не мога да си вляза в профила във випа, постоянно не ми приема паролата и генерира някакви 6 цифрени кодове с които нищо не се случва. Tired
Бях споменала и че имам пратка в Габко, а не чакам нищо. Отворихме я там на място и си се оказа моя .... от ибей, поръчано пак много отдавна до немския адрес,ч е до БГ не доставяха и тотално забравена от мен.
Старост - нерадост. Crazy

Аз имам същия проблем с кодовете. И преди ми се е случвало и се оправяше от само себе си, но сега не. Имам да връщам поръчки и се получава много неприятна ситуация.

# 680
https://www.amazon.de/Disney-Samsonite-Schultasche-Kinder-Rucksa … sney+by+Samsonite
ученическа чанта, пак Самсонайт..., от хоризонталните ...
чудя се дали са удачни  newsm78
на мен ще ми трябва чак след 2 години .. Mr. Green

.........

А някой срещал ли е да се продва само дълга дръжка за чанта за лаптоп /по възможност пак на марката, но може и заместител/ ?

И аз търся раница - момчешка. Тази показана от теб не ми допада заради презрамките. Много са близо една до друга и вероятността да се притрива вратлето на детето е голяма. Не съм експерт, това са си мои разсъждения. По горе показаната ми хареса шъпреки, че на снимките не се вижда гърба, но е дамска  Rolling Eyes

# 681
  • София
Аз сега се сещам , че имаме този куфар на Samsonite
https://www.amazon.de/gp/product/B00DJSRSR8/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
купуван от складовете преди доста време на символична цена ooooh!
Ползваме го за пътувания и е много хубав
Ама дали може и за училище да се ползва, ако някой е ползвал такъв вид училищна чанта с ролери  newsm78
Чак сега ми хрумна като гледам че обсъждате марката Samsonite

# 682
  • Бургас
Според мен няма да е удобно. Като гледам как се отваря отпред може би учебниците ще падат. Пробвай да го напълниш с книги примерно, за да видиш как ще е.

# 683
  • ново
Имам мейл от испанците, че ми връщат парите за неполучените рамки. Яд ме е много, толкова ги исках  Sad

# 684
Аз също изглежда няма да получа последната си поръчка от ВИП-овете. Кожено яке. Много ме е яд....

# 685
  • Под Сините камъни
Как беше сайта ,на който се правеше проверка дали определен сайт е коректен?Наскоро беше питано в една от темите ,но не намирам  Peace

# 686
# 687
Мисия възможна ли е машина за еспресо,хубава до 100 лв ( без капсули,нормална) ?

# 688
  • Sofia
Преди 3 години купих намалена Делонги от френския Амазон за 59 евро. Май ги намаляват периодично.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт