Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 208
  • 830
  •   1
Отговори
# 780
Ми така пише 6 кутии.

Ето и 5кутии на добра цена. Има и 1 отзив, точно за цената.

https://www.amazon.de/Royal-Cappuccino-Kaffeekapsel-Nescaf%C3%A9 … T0QVHMYP0Y7ZDBSZ3

# 781
  • София
За съдомиялната купувам от Лидълските таблетки. Цената им е добра, измиват хубаво и не оставят мириса за който говори  ronicat. Не виждам смисъл да купувам от Амазон
Раница за малки ученици Мисля, че е на добра цена.

# 782
Аз също ползвам лидълските all in one. Не виждам разлика мржду тях и финиш. Пробвала съм и на Блейзи мисля бяха, и кауфландските и сомат ... Еднакви са за мен, разликата е в цената.

# 783
За съдомиялната купувам от Лидълските таблетки. Цената им е добра, измиват хубаво и не оставят мириса за който говори  ronicat. Не виждам смисъл да купувам от Амазон
Раница за малки ученици Мисля, че е на добра цена.

Благодаря на всички за мнението относно препарат за съдомиялна
 Раницата става за ученици, нашата е точно такава, но картинката ни е на коне, перфектна е, скицник или блок мисля също се събира, нашите стоят в училище  Peace

# 784
Не бях чувала тази марка за раници. Доволни ли сте от качеството?

Ние имаме Лего и е просто желязна. Тази година смятах пак такава да взема за по малкото дете. Знам че и Скаутс са добри.

Търся си сервиз за хранене - чинии, купи...да сте попадали да препоръчате?

# 785
  • Luxemburg
За съжаление прах за миялни имат само скъпите марки. А както писах, таблетки не ползвам вече повече от 10г. Първоначално мислих, че е от машината. Понеже нямат програма 3в1, но и с тези които са имали пак същия ефект. Чашите които са от тънко стъкло стават матови и бели, а порцелана става на черти и избелява. Затова вече след 10г опит и сменени 5 машини реших да не се занимавам с таблетки. Тези на Феъри не са твърди, а са прах за пране+2 гела в различен цвят овакумени във фолио. Много бързо се разтваря, дори само като я държа с пръсти от топлината и влагата почва да се разтапя фолиото. Тези таблетки ми харесват много, но накрая излизат много ароматизирани. Може би такъв е ефекта ако се ползва ароматизатор за миялна (виждам, че се продават такива с мирис на лимон), но на мен ми се иска възможно най-натурално да са, само да са добре измити.
А раницата е супер на тази цена. Скоро някой беше пуснал за 50€ заедно с 4 несесера и чанти. Ние сме 3г вече с такава. Марката е на Самсонайт.

# 786
  • Варна
Епилатор Philips SatinPerfect в сделките на 29.99€
https://www.amazon.de/Philips-Perfect-Epilierer-HP6583-02/dp/B00 … 6C6VMRY3SP100X0H6

# 787
  • гр. София
Аз от 10 години ползвам таблетки и нищо не ми се е съсъпало.
+1. Аз ги чупя на две в повечето случай. Миялната ми е средна големина. В момента съм на гел, мисля че е на Финиш, пускат го на промоции в ДМ, Лили.

# 788
Leila , гела го слагаш в кутийката , отделението ,предназначено за таблетка(за миещ препарат ) така ли ?

# 789
  • гр. София
Leila , гела го слагаш в кутийката , отделението ,предназначено за таблетка(за миещ препарат ) така ли ?
Да, сипваш колкото искаш.

# 790
Ми така пише 6 кутии.

Ето и 5кутии на добра цена. Има и 1 отзив, точно за цената.

https://www.amazon.de/Royal-Cappuccino-Kaffeekapsel-Nescaf%C3%A9 … T0QVHMYP0Y7ZDBSZ3

Благодаря за споделения линк. bouquet
Аз съм в Германия и ще са при мен до 2-3дена ,ще пиша как са!

# 791
# 792
Ако някой има мерак да се абонира за 1 година Amazon Prime, да знае, че сега е момента. До 03.07 е с намаление от -£20, тоест от £79 на £59.
https://www.amazon.co.uk/gp/prime/pipeline/landing/ref=nav_prime_try_btn

# 793
  • Сф
Аз от 10 години ползвам таблетки и нищо не ми се е съсъпало.
+1. Аз ги чупя на две в повечето случай. Миялната ми е средна големина. В момента съм на гел, мисля че е на Финиш, пускат го на промоции в ДМ, Лили.

И аз ползвам лидълските 3в1 и винаги чупя таблетката на 2. Измива идеално и излизат почти за без пари. 45см ми е миялната.

Изтървала съм го, мн ме е яд. Моят е на Филипс най- обикновен, вече 11 години безотказна служба, но искам такъв с приставки.

# 794
Моля за съвет при изборът на слоукукър. Не съм съвсем наясно с уреда. Цената няма значение.
Гледах Крок пот 5.7 л. и керамичния. Видях, че има и мултикукър и се колебая на кой модел да се спра.

Общи условия

Активация на акаунт