Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 213
  • 830
  •   1
Отговори
# 765
И аз доста изпусках от темите за ВИПовете, дори много късно разбрах че ги затварят  ooooh! и малко съжалих, че нищо не бях си поръчала, а исках яке или слънчеви очила ...както и да е
Момичета, купихме си съдомиялна  и исках да ви питам някой поръчва ли от амазоните таблетки, мисля,ч е съм попадал 1-2 пъти на такова мнение, но ще се радвам да споделите  Hug
Има мн бг сайтчета които предлагат, но нз до колко мога да им се доверя относно качеството Rolling Eyes и по разни големи вериги май има оферти, но докато отида да си купя, по-добре Еконт да платя  Tired

# 766
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/MLG-2003C-Mathieu-Legrand-Damenuhr-Lederba … s=Mathieu+Legrand

Някой беше хванал преди тези на добра оферта,дали може да сподели качеството как е,уж пише swiss made, но ги предлагат  пак Chronos_Manufactures , като друга тяхна марка се оказаха made in china,та ми е интересно .... И с тези цветя добре ли изглежда? Много лошо,че не пишат в сайта къде са правени,аз получих последно https://www.amazon.de/Burgi-Damen-Armbanduhr-Analog-Quarz-BUR104 … mp;keywords=burgi   много красив и нежен,американска марка със сертификати и пак с лепенка Made in china  Crossing Arms  Та в този смисъл кои други марка не се правят в Китай,моля който знае да сподели, Келвин Клайн получих швейцарски,което приятно ме беше изненадало  Peace

# 767
  • София
https://www.amazon.de/Mjus-Damen-201018-Schultertasche-Schwarz/d … 29025&sr=1-23 за феновете на марката, складова чанта на мн.добра цена.

# 768
  • София
Аз от Виповете почнах да пазарувам късно. И по малко.
Но взех фантастично зимно яке за мен ICEPEAK за 19 евро ooooh! ooooh! У дома ми го доставиха DHL.
2 чифта сандали Mjus за без пари. Отделно дънки за по 7-8 евро хубави. Е, имам 2 чифта ненацелен номер, но едните са като панталони и лесно ще преправя. За другите ще отслабна малко, и без туй имам нужда ooooh! Чудесно сако на ТХ. И куп др обувки за децата. Ютии 2 броя също. Кемперите са хубави и ми стават. Абе доволна. Малко неволи имах с доставката, но супер акуратно рефинансираха неполученото. Няма какво да си кривим душите.
Само мъжа ми не успях да уредя с едни дънки, той е стандартен W34  все бяха изкупени тези номера. Търся в размените , пак няма Thinking

# 769
...
Та в този смисъл кои други марка не се правят в Китай,моля който знае да сподели, Келвин Клайн получих швейцарски,което приятно ме беше изненадало  Peace
Защо ти е толкова важно да не е китайски?
По какви критерии избираш един часовник?

# 770
  • София
момичета, моля за помощ Praynig
харесала съм си едни боти Firetrap, но досега не съм поръчвала от марката
някакви отзиви-умалени, уголемени, качество....
благодаря предварително bouquet

# 771
За боти не знам, купувала съм дрехи техни и са средна хубост като качество, отговарят си иначе на размера.

# 772
# 773
  • София
на нещо пише, че pre-order.
някой пазарувал ли е такива неща, датата на доставка как се разбира и парите кога ги теглят?

# 774
  • ВАРНА
...
Та в този смисъл кои други марка не се правят в Китай,моля който знае да сподели, Келвин Клайн получих швейцарски,което приятно ме беше изненадало  Peace
Защо ти е толкова важно да не е китайски?
По какви критерии избираш един часовник?

Swiss made ми звучи по-надеждно от Made in China  Peace Отделно от Випа успях да хвана https://www.amazon.de/Yonger-Bresson-Herren-Armbanduhr-Amboise-A … onger+and+bresson  който се оказа страхотен подарък за   MM ,пише,че е произведен във Франция  Peace А този https://www.amazon.de/Mathis-Montabon-Herrenuhr-Trotter-Edelstah … 4739031&psd=1 въпреки високата първоначална цена се оказа произведен в Китай... което е леко странно  Thinking

# 775
  • Luxemburg
Момичета, купихме си съдомиялна  и исках да ви питам някой поръчва ли от амазоните таблетки, мисля,ч е съм попадал 1-2 пъти на такова мнение, но ще се радвам да споделите
Ако държиш на таблетки на Fairy са хубави. Но майка ми каза, че ги е купувала от Лидъл на промоция за 20лв близо 80бр което си е направо супер цена. Аз не ползвам твърди таблетки, че ми унищожиха съдовете. Ползвам си прах, него може да се дозира и за по-малко съдове ако се пуска. На феъри не ми харесва само това, че миришат съдовете след като ги извадя от машината. Първият път си помислих, че нещо в яденето съм изсипала по погрешка. Иначе наистина много хубаво мие.

# 776
  • София
Момичета, купихме си съдомиялна  и исках да ви питам някой поръчва ли от амазоните таблетки, мисля,ч е съм попадал 1-2 пъти на такова мнение, но ще се радвам да споделите
Ако държиш на таблетки на Fairy са хубави. Но майка ми каза, че ги е купувала от Лидъл на промоция за 20лв близо 80бр което си е направо супер цена. Аз не ползвам твърди таблетки, че ми унищожиха съдовете. Ползвам си прах, него може да се дозира и за по-малко съдове ако се пуска. На феъри не ми харесва само това, че миришат съдовете след като ги извадя от машината. Първият път си помислих, че нещо в яденето съм изсипала по погрешка. Иначе наистина много хубаво мие.
+1 , аз също не ползвам таблетки, само прах или течен, вече 1 1/2 година нямам съсипани чаши , не знам от коя съставка на таблетките , но започват да се надират и изглеждат зле.
За по мръсни съдове прах, ако са чинии и чаши течен - той малко по-слаб ми се струва.

# 777
Аз от 10 години ползвам таблетки и нищо не ми се е съсъпало.

# 778
# 779

Общи условия

Активация на акаунт