Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.06 - 30.06/

• 123 228
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
  • ВАРНА
От май месец поръчките към Виповете имам 3 неполучени пратки,все от испанския .Изпратени с  пощи,без проследяване...Вече изгубих надежда,че ще си ги получа,писах им за рефънд,но много ме е яд.  Crossing Arms

# 751
Ехааа...страхотни сте момичета!  newsm68
Толкова бързи и точни отговори. Помогнахте ми неимоверно много. Сдобрих се с лелката в пощенския клон, свързах се с куриер и си чакам пратката след обяда! Е, няма друг такъв форум!
Поздрави и хубав ден на всички  smile3525

# 752
  • Luxemburg
Jack wolfskin с един номер уголемени ли бяха? Търся детски трекинг обувки. Имаме техни сандали и знам че ги връщах и взимах по-малкия размер, но не знам дали същото важи и за обувките.

# 753
  • Русе
Здравейте, поръчах диоптрични рамки на сина си от англ. амазон. В момента, в който платих видях, че продавача е базиран в Америка. До тук добре, но когато получих номер за проследяване на пратката видях, че тръгна от Китай. Осъзнах риска, че може да са ментета, но реших да не съм толкова черногледа. Днес дойдоха, мега ментета и то слънчеви очила. Китайчето си е премахнало обявата. На кого мога да се оплача и мога ли да имам претенции за възстановяване?
Искрица надежда - вчера получих пратка от испанския вип от дата 28 март  #Crazy #Crazy #Crazy

# 754
  • София
Здравейте, поръчах диоптрични рамки на сина си от англ. амазон. В момента, в който платих видях, че продавача е базиран в Америка. До тук добре, но когато получих номер за проследяване на пратката видях, че тръгна от Китай. Осъзнах риска, че може да са ментета, но реших да не съм толкова черногледа. Днес дойдоха, мега ментета и то слънчеви очила. Китайчето си е премахнало обявата. На кого мога да се оплача и мога ли да имам претенции за възстановяване?
Искрица надежда - вчера получих пратка от испанския вип от дата 28 март  #Crazy #Crazy #Crazy
Пишеш на Амазон- английския, прикачваш снимки, в крайна сметка си получила грешен артикул, искай връщане за тяхна сметка, като си провериш колко ще ти струва и им напиши цената за връщане.
Или ще ти върнат парите или ще го връщаш за негова сметка.
Влизаш си в профила и от там в поръчките, можеш да пишеш на продавача първо, ако не ти отговори до 2-3 дни , тогава на Амазон.

# 755
Като гледам, след затварянето на ВИП-а затишието в покупките голямо Grinning  Дали вече всичко ни се вижда скъпо или изхарчихме бюджета за половин година напред ...
Я поне се похвалете, коя покупка смятате за най-големия си удар, какво най-много си харесвате!

Чета последните постове и си мисля, че това му беше другото хубаво нещо на ВИП-а - можеше да си спокоен, че купуваш оригинална стока.

# 756
  • София
Като гледам, след затварянето на ВИП-а затишието в покупките голямо Grinning  Дали вече всичко ни се вижда скъпо или изхарчихме бюджета за половин година напред ...

И двете!  Laughing  Peace  Не купих повече от 20 неща, но всичко което купих  го получих /имах отказани само онези пуфове, но да си призная малко се радвам, че ги отказаха/.Абсолютно всичко беше оригинално, верен размер, невероятна цена, желана покупка /ховърборда на детето/, с изключение на една блузка на Пепе джийнс, която не й стана, но пък излезе прекрасен подарък за друго детенце.
От моите покупки съм изключително доволна от обувките Кемпер.Не е като да нямам обувки, но толкова удобни никога не съм имала.Другата ми супер любима покупка е чантата Майкъл Корс - ако някой някога ми е кажел, че ще имам чанта на този бранд срещу 37 евро с доставката, със сигурност щях да му се засмея мнооого широко.Същото важи за козметиката на Sisley.Онзи ден гледах в столичен парфюмериен магазин, че само единия продукт на бранда е 179 лв, а аз платих цеееели 10 евро. Party
Липсва ми ВИП-а, без него темата е малко позамряла, но пък се надявам, че скоро ще имаме други изкушения!

# 757
  • Бургас
На мен най-големия ми удар е сета от три куфара Geographical Norway за 48 лв. барабар с доставкта. В този цвят - https://www.amazon.it/Geographical-Norway-valigie-taglia-unica/d … 4148031&psd=1

Определено ми липсват виповете и чуруликането в темата покрай тях.

# 758
  • Пловдив
Вярно е удар Peace

# 759
В лятно време да питам за ботуши на Hush Puppies.
Някой случайно да ги има и да сподели впечатление? Хванала съм номер нагоре, тъй като четох, че са умалени. Интересува ме при прасеца да не са много тесни и изобщо качеството какво е, както и дали са удобни.

# 760
Здравейте, искам да върна нещо, на което продавачът не е Амазон. Пак ли е същата процедурата, както е написано на първа страница?Да се свържа първо с CustomerService? Има ли в срок, в който трябва да го върна?

# 761
  • Sofia
Здравейте, искам да върна нещо, на което продавачът не е Амазон. Пак ли е същата процедурата, както е написано на първа страница?Да се свържа първо с CustomerService? Има ли в срок, в който трябва да го върна?

Първо се свържи с продавча, ако той се окаже "некооперативен" , тогава със сървиса на амазон. Срокът обикновено е един месец.

# 762
  • гр. София
При мен пък нещата с ВИП-овете стоят точно обратното - почти нищо от поръчките ми не дойде. Дойдоха едни дънки, които се оказаха големи и ги бях взела ей така, не че ми трябват. Трябва да ги пусна най-сетне в другата тема - все отлагам, защото не съм наясно как става качването на снимки, в нета май не ги намирам. Другото, което дойде са едни боти за майка ми, които също взех покрай едни мои боти /но те не дойдоха, разбира се  Rolling Eyes/. Вероятността на майка да са големи е огромна, така че пак усложнения..... От 16 евровата кампания зимата само получих две кафе машини и още 4 или 5 неща ми бяха отказани. Разочарована съм и се радвам, че ги затвориха, не смогвах и да ви изчета.  Peace

# 763
  • Luxemburg
С едно нещо съм съгласна с Лейла. Наистина мнооого пишехте. Аз пропусках цели теми направо  Laughing.
Veka на каква цена си взела хоувърборда? Аз и на 99€ (но не оригиналния) пак не взех, но знае ли човек кога ще се поддаде на молбите.

# 764
  • София
С едно нещо съм съгласна с Лейла. Наистина мнооого пишехте. Аз пропусках цели теми направо  Laughing.
Veka на каква цена си взела хоувърборда? Аз и на 99€ (но не оригиналния) пак не взех, но знае ли човек кога ще се поддаде на молбите.

Гледам, че е излязъл 101 евро с доставката в Италия и после превозвач.  Peace

Едни от последните неща, които получих бяха два сета B*You Set charms.Това са сетчета от 3 талисмана тип Пандора, но с качеството на Пандора и от типа стъкло Мурано - бяха много намалени, толкова много, че едното сетче се връзваше на 6 евро.Получих всяко едно в кожено портмоненце с ципче, въобще сладурска изработка и сертификат вътре.Стават на гривна Пандора от тези сребърните, така че ако на някой му попаднат някъде из Амазоните, да поръчва смело.
Това е сайта им https://www.byoujewels.com/en/, сега го открих.Дъщеря ми сама си ги беше намерила във випа и ме помоли само да ги поръчаме.

Общи условия

Активация на акаунт