Не остана време вече, за да гушнем ЮНСКОТО човече

• 42 375
  • 430
  •   1
Отговори
# 330
Аз мажа с лосиона на Биодерма малката.Засега е наред

Момичета....само аз ли пускам климатик?То не се диша

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 15:06 от cvetno_cvete

# 331
  • София
О, на климатик сме

# 332
И ние сме на климатик. През нощта на отворен, наклонен прозорец. Вие на разходките слагате ли покривало на количката?

# 333
На разходките само по боди с къс ръкав и бос. Нищо не слагам, ако ми се стори, че духа или е малко хладно мятам една тензухена пелена. Ние излизаме след 4 и по някое време става леко хладно.
За климатика се чудя. Спахме една вечер на климатик на 26 градуса, но той е със сополки и малко се притеснявам. Но пък по цял ден стоим на отворени прозорци, на течение и на вентилатор. Иначе не се диша.

# 334
И аз нищо не слагам....само по боди....босичка.Днес видях едно момиче-беше покрило количкато със зимноно покривало и отгоре комарник....това в 3 часа.

# 335
На климатик сме. Прозорци не отваряме. То 38 навън. На расходка само в 9 вечерта, по хладничко.

# 336
И аз нищо не слагам, имам една тензухена пелена, която се подмята из количката, ту мятам, ту отвивам. Жал ми е в жегата да го обличам повече, отколкото себе си.

# 337
Офф, днес дребния реве нон стоп, направо изпада в истерии. Цял ден го разнасяме. Иначе храни се добре, температура няма. Ще се подлудя с това викане и крещяне. Sad Не знам какво му става....

# 338
Здравейте, момичета! Не съм писала в темата досега, но реших да се включа. Моето момченце се роди на 15 юни със секцио (второ). Имам дъщеря на 6г.
Четох ви малко назад. Karjala, и моята дъщеря така плачеше/се дереше нон-стоп както ти описваш. При нас беше рефлукс, но тогава не си дадох сметка. Защото казват, че е нормално да връщат бебетата. Но ако се случва често и е наистина рефлукс, може да е много болезнено за бебетата. Мен ме е яд, че тогава не настоявах за някакво облекчение - има лекарство, което може да се дава. Но понеже педиатърката казваше, че "всички бебета плачат", аз се бях примирила. Не всички бебета плачат толкова много, и най-важното - не плачат без причина. Дано някой ви обърне внимание и помогне на детенце да се чувства по-добре!

# 339
Zoie, ще го наблюдавам няколко дни,ако нещата не се подобрят, ще искам от лл направление за гастроентеролог. Бебето връща мляко, но не много, не ми прави впечатление. Доктор по какъв начин установява че е рефлукс, някакви изследвания? То нали, покъсно минава от самосебеси, като стане поголямо?

# 340
Здравейте, момичета. Не съм писала от известно време. Майка ми все още е при мен през седмицата и ми помага, ходи си само уикенда. Днес си тръгна сутринта, а бебка будува 6 часа. В момента се чудя дали няма колики, защото в началото си мислех, че има тогава беше само на кърма и като отидохме на док, тя ни каза да я дохранваме с АМ, че било от глад и няма никакви колики. Сега вече 2 седмици я храня 5 мин. на всяка гърда и после АМ правя по 120 мл, като тя приема понякога 100, понякога 70. Сега е на 22 дни бебочката. Това, което ме притеснява е, че много често пръцка, а когато се напъва, за да се изака плаче, плаче и като пръцка. Иначе ако я сложа по гръб както днес като будуваше и ритка с крачета. Може да се каже, че ги свива, но знам ли... Според вас, това че като ака плаче, дали е признак на колики ?
Днес единственото, което я успокои беше да я кърмя, след което и дадох залъгалка биберон и я сложих така в леглото и заспа, обаче според мен това убива всякакъв режим, защото я бях нахранила преди 2 часа, а иначе тя си е като по часовник на 3 часа, макс 4. И като давам между храненията пак гърда, ми се струва, че ще объркам режима и ще киселее още повече...

# 341
И моя човек като пръцкп, ака, напъва и плаче. Особено вечер. И с краченцата също рита и ги свивп, като е по гръб. Педито е подтвердила че имаме колики. Sad

# 342
Karjala, ето една хубава статия за рефлукса: https://xedra.wordpress.com/2014/11/12/reflux/

# 343
Мами не се тревожете за плаченето моят бебчо беше същият,като пръцкаше и плачеше.Педито нищо не ми каза тогава,мисля  че това нещо е от коликите,при мен мина когато навърши 3 месеца и половина.Постепенно ще изчезва плачът вече сме на 6 навършени месеца и няма и спомен от този плач Hug

# 344
Zoie,мерси.
Вчера младежа не е ревал толкова. Почти цял ден е спал. Simple Smile Даще успях някои неща да свърша вкъщи. Не знам от какво зависи неговото реване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт