Не остана време вече, за да гушнем ЮНСКОТО човече

• 42 382
  • 430
  •   1
Отговори
# 90

Bo0o И аз имам същия проблем, вече ви се оплаквах, било уж нормално-от разширение на таза, но не мога да се движа, да ставам от леглото-докторът ми каза да не ставам, като не мога-хах   

# 91
  • иска ми се Варна през лятото
Леле, вече като ме видят и се чудят защо не съм родила, а аз стискам, рано ми е  Peace. Но пък ми разказаха как една мацка тия дни я върнали от болница и тя си търпяла болката по принцип и само извикали линейката, че родила  Laughing. После едно дрисняво цигане, дето не му дадох пари, ми нареди да родя довечера и... само такива глупости, искам да убия някой вече, малоумнициииии в тая държава

# 92

ark
, много се смях. Още се смея на думата "дрисняво". Но, да, пълно е с малоумници в таз държавица ...

# 93
  • Варна
Аз бях на секцио с спинална упойка. Нищо не усетих, нито грам не е страшно. И слагане на самата упойка не боли. Като истръпнеш, усещаш само ръчкане в корема. На мен вода ми наливали в чаша с сламка. Гащи нямат значение.
Мами, които имат опит с кърмене, моля дайте съвет. Аз съм с плоски зърна. Ползвам селиконови предпазители авент и електронна помпа мидела мини електрик. Много ми болят основите на зърната даже се зачервяват и има малки ранички. Електрическа помпа май засуква и част от ореола. Гърдите се пълнят с коластра. Понякога тиа бучки. Малкия то взимк да сучи то не. Но тази болка. Не мога да я трая... Cry Да купя ли някаква най обикновена помпа?
Зълва ми беше с плоски зърна, кърми я с силиконови зърна цяла година и два месеца, иначе за болката ще трябва да изчакаш просто да отшуми, просто трябва време да свикнат гърдите с новата си функция Simple Smile . При мен хем е за втори път, и пак ме боли, но както писах и преди това, по спомен от предния път след 1-я месец стават по-добре нещата. Внимавай с бучките да не направиш мастит. Ти въобще ли не го кърмиш от гърда?

# 94
Момичета, а аз като не особено компетентна относно кърменето да ви попитам следното: Не е ли много тънка границата между това да спреш кърмата си и да получиш мастит ? Реално, за да спреш кърменето трябва просто да престанеш да кърмиш ил ида се цедиш, обаче в същото това време може да получиш от това бучки и мастит. Кажете ми каква е разликата между двете неща и реално как се осъществява едното и защо се случва другото.

# 95
Кърмя. Обаче той е хитър. Цоца докато тече лесно от гърдата, докрай не я изсмуква. След това се налага да ползвам помпа. И аз ползвам силиконови зърна. Днес загрявах гърдата с бутилка с гореща вода, да пусне мляко. Но в едната все има малки плътни неща. Болката от бебешко сучене е поголяма от колкато от помпа.  Дана да се свикнат скоро.....
Спирането на кърма май става с специални хапчета.

# 96
  • иска ми се Варна през лятото
Дрисняво ами, аз му викам веднага да отива на училище, аз затова и отидох на гости да се разсея и пих двойна доза магнезий  Joyвсичко е от мозъка!  ooooh!
Странно за кърменето защо те боли повече от бебето, нещо не е наред. Сестра ме съжали, че се борих с моето, а цяла нощ помпих и ревах на тоалетната чиния и ми доведе бебче, с майка си де, искало и момичето, та така ми олекнааааа, а за първи път кърмех. И после като се научи и беба, много ми беше приятно.

# 97
  • София
Как сте, дами? Аз ще пукна от жега Simple Smile

Бу, аз имах точно такива болки, каквито описваш, с дъщеря ми. Появиха се деня преди да родя, но пък аз родих с планово секцио сутринта и честно казано, не знам дали болката е била признак на скорошно раждане. Но беше ужасна болка в срамната кост - ни да седнеш, ни да легнеш, ни права да стоиш. Сега още не са ми се появили такива болки, но има време Simple Smile

Дезърт, спирането на кърмата е с хапчета по принцип. Това, което описваш, обикновено се прави при отбиване - плавно намаляване на броя кърмения до пълно спиране, без хапчета и без нищо. Но ключовата дума е плавно, ако е изведнъж, пак има опасност от мастит и ако се налага да се спира, тогава пак ще е с хапчета.

# 98
И аз едва издържам на тази жега,а е юни месец още. Отварям прозорци за течение, ама не е много ефективно. Вечер се събуждам вир вода и цял ден няма въздух.
И при мен усещанията за болка и болезнено втвърдяване на корема взеха да се появяват, ако се наведа да взема нещо после ми е супер болезнено да се изправя. Другото,което ми се случва от няколко дена и пръстите на ръцете все едно ми се схващат и не мога да ги свия в юмрук,трябва да ги раздвижа и тогава.

# 99
Mомичета,вчера купихме козметиката за бебка от аптека Ceiba в Кауфланд.Да ви информирам,че всички продукти на Мustela са на промоция целият юни месец-отстъпката е 20 % в тези аптеки.Реших първоначално да сме с тази козметика,пък като порасне малко може и някоя друга да ползваме.
Хубав ден ви желая!

Би ли споделила някоя цена на продукт ? Аз съм си харесала аптеки Адонис - май няма кой да ги бие като цени и мисля да поръчвам от тук онлайн :

http://www.adonis.bg/mustela_|3|131|/20

Ами крем против подсичане 100 мл,лосион за тяло 300 мл и измиващ гел за коса и тяло 750 мл ми излезнаха 57 лв. и някакви стотинки

# 100
Mомичета,вчера купихме козметиката за бебка от аптека Ceiba в Кауфланд.Да ви информирам,че всички продукти на Мustela са на промоция целият юни месец-отстъпката е 20 % в тези аптеки.Реших първоначално да сме с тази козметика,пък като порасне малко може и някоя друга да ползваме.
Хубав ден ви желая!

Би ли споделила някоя цена на продукт ? Аз съм си харесала аптеки Адонис - май няма кой да ги бие като цени и мисля да поръчвам от тук онлайн :

http://www.adonis.bg/mustela_|3|131|/20

Ами крем против подсичане 100 мл,лосион за тяло 300 мл и измиващ гел за коса и тяло 750 мл ми излезнаха 57 лв. и някакви стотинки

Ако гледам същите продукти и в сайта на Адонис - добре звучи Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 101
Ох момичета помагайте не можем да се спрем на име за малката чудим се м/у Катерина, Карина,Никол и ММ страшно много си е харесал Теа, но аз като че не искам защото всеки на които сме казали го свързва с чай  Rolling Eyes

# 102
Ох, за името при нас аз реших да угодя на мъжо и ще ползваме неговото предложение (моето си го оставям за другия път Simple Smile ). Бооо, от имената, които си изредила на мен лично  най-много ми допада Катерина. Иначе аз си мисля, че името идва с човека - като погледнеш малката и ще знаеш кое име ще й сложиш, тъй че не се навивай много, прослушай мненията около теб, но решението може би ще дойде с малката като я видиш Simple Smile

# 103
Катерина - велико име!
Аз също съм с адски силна болка в костта. Започва от свивката на крака и се пренася към костта. Боли ме докато се раздвижа, след това не усещам болка. Но я имам от близо 2 седмици. След няколко дни е планираното секцио. Странни чувства са ме обзели- нетърпение, вълнение и страх!

# 104
Благодаря ви момичета  Hug

Филаделфия Не се страхувай въпреки че е нормално, мисли си само хубави неща как ще се гушкате след това, как ще се разхождате такива работи настрои се положително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт