Не остана време вече, за да гушнем ЮНСКОТО човече

• 42 354
  • 430
  •   1
Отговори
# 75
Mомичета,вчера купихме козметиката за бебка от аптека Ceiba в Кауфланд.Да ви информирам,че всички продукти на Мustela са на промоция целият юни месец-отстъпката е 20 % в тези аптеки.Реших първоначално да сме с тази козметика,пък като порасне малко може и някоя друга да ползваме.
Хубав ден ви желая!

Би ли споделила някоя цена на продукт ? Аз съм си харесала аптеки Адонис - май няма кой да ги бие като цени и мисля да поръчвам от тук онлайн :

http://www.adonis.bg/mustela_|3|131|/20

# 76
  • София
Cathy ако е удобно добави и мен в термините , за 10,06,2017г. съм - момченце

Добавих те  bouquet

При мен след цезарево силно отичат краката. Sad Повече от колкото през бременноста.

И аз бях така с предното секцио. Чак се изненадах, изобщо не го очаквах. Пий повече вода, вдигай ги нависоко при възможност и ще мине. При мен тогава отмина за няколко дена, но си е гадно.

Камелия, Димекс не беше ли с алкохол? Аз не бих го пила без консултация с АГ, честно казано. Аз с предната ми бременност попаднах на лекар, който директно ми каза, че не разбира от бременни, но все пак ме прегледа и ми предписа лекарства, за които АГ каза в никакъв случай да не пия и ми препоръча други. Та може и този да не разбира от бременни Simple Smile

# 77
Момичета как мислите да се спасяваме от жегите това лято? Днес беше толкова топло и задушно, чак на моменти лошо ми ставаше,а не ми се мисли как ще се чувстват бебетата на тези температури. За климатик въобще не мисля,за течение също не е вариант,а като дойде юли,август ще е страшно.

# 78
Mомичета,вчера купихме козметиката за бебка от аптека Ceiba в Кауфланд.Да ви информирам,че всички продукти на Мustela са на промоция целият юни месец-отстъпката е 20 % в тези аптеки.Реших първоначално да сме с тази козметика,пък като порасне малко може и някоя друга да ползваме.
Хубав ден ви желая!

Би ли споделила някоя цена на продукт ? Аз съм си харесала аптеки Адонис - май няма кой да ги бие като цени и мисля да поръчвам от тук онлайн :

И в аптеки Ремедиум има доста намаления, но не съм сравнявала цени. Не знам дали доставят до цяла България или само в София.

# 79
  • София
Звездичка, аз точно с климатици и течение се спасявах, когато дъщеря ми беше бебе. А тя се роди в края на юли и беше 40 градуса. Пусках си климатика и у дома, и в колата; и на вятър съм седяла с нея, и на течение. Нищо не ѝ е станало. Мисля да процедирам по същия начин и това лято - климатик, течение, дебели сенки, че даже и ходене на море съм планувала, с все ходенето на плаж - естествено, рано сутрин и късно следобед и бебо задължително на сянка. Та това от мен.

# 80
Ох, и аз така си мечтая за едно моренце през септември ... то няма да е такава навалица, слънцето няма да е толкова силно.... но да родя, живи и здрави да сме с бебчо - пък ще го измислим Simple Smile

# 81
  • иска ми се Варна през лятото
При предното ми сладурче м. май беше такава жега, че накарах ММ да направи хладно в колата, за да минем бързо до вкъщи. И още не обича жега това теле, малко да се стопли и започва да крещи, че умира  Crazy. По-скоро се чудех за козметиката, че мин път 3 дни я мазонтих с некъв преварен ала бала супер зехтин от леля, ама в жегата се запушват порите и тогава дерматоложка ме накара да купя душ олиото на др Тайс и сега пак случайно имаше промоция, взех го и за всички, реших да пробвам и на Здраве продукта, него ще го ползва и каката и без това се оказа алергична от бебе, ъъъ чувствителна, не атопична. За нея ползвах Мустела, ама сега реших, че много ги изнежваме с тия продукти. А бе май само ние ги купуваме и все нежни кожички, докато се почеши и хоп хрола и пак почваме да купуваме нещо си за успокояване. Не мога да пера с какво да е, омекотител абсурд.... Е де

# 82
Аз много бързо настивам ако съм на климатик или течение, но трябва да се охлажда по някакъв начин иначе с тези жеги ще е мор.
И на мен много ми се ходи на море, миналото лято имаше много бебета по плажа и бяха супер сладки, но дано само всичко е наред пък това е лесно.

# 83
Момичета видях, че се чудите за гащите при секцио. Аз родих по спешност в 22.45 и до сутринта бях с памперс, супер неудобно и ест пропуска, след това ме преместиха в стаята, измих се и си слобих нощни превръзки и от h&m си бях взела едни най обикновени гащи има ги в комплект по 3 чифта и ми беше супер. И гледайте много да се движите след секциото аз след 4 дни вече нищо не усещах, нямаше и помен от болка и т.н. но много се движех първиге дни- болеше много, но е много важно движението. Аз ставах от леглото на кълбо...търкулвах се и пусках един крак една ръка и така постепенно...хахаха

# 84
Момичета видях, че се чудите за гащите при секцио. Аз родих по спешност в 22.45 и до сутринта бях с памперс, супер неудобно и ест пропуска, след това ме преместиха в стаята, измих се и си слобих нощни превръзки и от h&m си бях взела едни най обикновени гащи има ги в комплект по 3 чифта и ми беше супер. И гледайте много да се движите след секциото аз след 4 дни вече нищо не усещах, нямаше и помен от болка и т.н. но много се движех първиге дни- болеше много, но е много важно движението. Аз ставах от леглото на кълбо...търкулвах се и пусках един крак една ръка и така постепенно...хахаха

Подкрепям!Памперси и еднократни гащи не ви трябват.И за ставането-колкото по-рано по -добре.Боли,но е важно бързо да станете.И аз се търкулвах  Joy

# 85
Момичетаа, здравейте от днес съм в 38-ма седмица, но няма изгледи да излиза беба (разбирам я на тези жеги и аз не бих се появила  Laughing), от вчера обаче срамната кост започна да ме боли зверски, не мога да лежа, да седя нито пък да ходя болка вече не знам какво да правя, до преди това ме болеше само че търпимо, но от вчера е ад.
Според вас има ли шанс беба да е слезнала много ниско долу вече и за това да ме боли, че вчера ми се наложи да се изтичам по стълбите в нас  Laughing до колкото разбира се успях и от след това започнаха болките  Tired

# 86
  • Sofia
Хубав ден ви желая!

И аз се бях впечатлила преди няколко месеца от "добрите" промоции в Адонис, НО се оказа, че такива май няма. Съдя по продукта на Мустела против стрии. Откакто съм бременна от която и да е аптека го купувам за 43-44 лв. В момента в Адонис е намален от 50 на 43 лв.   Crossing Arms
http://www.adonis.bg/mustela-maternite-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC- … D1%82-250ml/11294

# 87
Да, но пък за бебешките неща не намирам по-ниски цени от техните .....
А също и съм фен на URIAGE, за себе си - доста по-евтини са тук  Peace

# 88
  • Sofia
Да, но пък за бебешките неща не намирам по-ниски цени от техните .....
А също и съм фен на URIAGE, за себе си - доста по-евтини са тук  Peace

Възможно е. Аз сравнявам продукт, чиято цена знам, защото ползвам Simple Smile

# 89
Момичета, да знаете дали, ако бебка е антибиотици в РД, ще я ваксинират, или ще отложат?

Общи условия

Активация на акаунт