Не остана време вече, за да гушнем ЮНСКОТО човече

• 42 341
  • 430
  •   1
Отговори
# 60
# 61
*Cathy* може и моето секцио да е другата седмица. Много съм стресирана от факта, но искам вече да се взима решение и да се приключва. Вашите операции колко по-рано ги записаха като ден и час?

# 62
  • иска ми се Варна през лятото
Момичета, в началото наистина кърменето боли, но всичко ще е ок с проби! Моето по-скоро беше инат, за да захапе малкото теле. Много важно е фунията да е твой размер. Аз носих и обикновена помпа и сестрите ме молиха да я дам на друга мама, на която й беше супер, а на мен изобщо, а после и снаха ми само с нея беше, ама е от вида  Winkгърди. Пробвала съм и предпазители и... И...  Но най ме облекчаваше като се намажа ареолата с коластрата и изсъхне и ми се оправяха /някъде го бях чела/!
И друго от мен /даже вече е в багажа/- аз съм алергична към обикновени лепенки, първоначално слагат лейкопласт с марли и ги сменят, докато се изтече о после, ако искаш си купуваш водоустойчива, а аз дори към абоката им давам да ми лепят една копринена, пак е евтина на Урго.

# 63
Аз имах предвид колко по-рано знаехте датата ?

# 64
Аз за секциото съм си взела от еднократните гащи на Канпол, но май няма да са удобни. Имам и едни уж бабешки и по-дълбоки, ама май с плитки е по удобно.
Чудя се дали да не взема и памперс, че видях в болницата една окървавена женица с памерсни гащи, ама не искам да дърпам съдбата и се надявам да не кървя много.
Някой ползвал ли е сух шампоан за коса и има ли полза, че 5 дена с мазна коса не ми се стои?
За зърна лансинох ли си взехте?

# 65
Момичета, хремата или грипа пречат ли на плановото секцио ?

# 66
  • София
Оправих списъка на първа страница; добавих името на бебето на Karjala и оправих датата; добавих и другите две бебета. Добавих и в списъка с термините. Има какво да се желае откъм художествено оформление, ама засега толкова мога Simple Smile Довечера ако пак не мога да спя, мога да се пробвам да го разкрася след като заспи щерката.

За секциото - ами аз знам датата, че и часа, от май месец, защото нямам други опции заради проблемите с ретините.

Дезърт, планови операции на болни хора не се правят по принцип. Ако се наложи по спешност, сигурно ще те оперират, но по-добре да не си болна. Как пък точно сега се разболя, ей, много неприятно... Бързо да оздравяваш!

Еднократните гащи на мен не ми бяха удобни с първото секцио и сега съм си купила памучни бабешки гащи и ще бъда с тях. Взела съм дълбоки, защото плитките на мен не ми бяха удобни миналия път, дори и след изписването - ако се случеше ръба на бельото да опира в белега от операцията, ми беше много неприятно.

За зърна и гърди нищо не съм взимала, освен силиконови протектори за всеки случай.

Karjala, потърси консултант, наистина. Може и позата ви да е кофти. Коремчето на бебето трябва да е долепено до твоето тяло, а не да е легнало по гръб и само главата му да е завъртяна към гърдите ти. Не знам дали става ясно какво искам да кажа. Но пиши на Ла Лече или НАПК, обади се по телефон и ще ти помогнат.

# 67
Mомичета,вчера купихме козметиката за бебка от аптека Ceiba в Кауфланд.Да ви информирам,че всички продукти на Мustela са на промоция целият юни месец-отстъпката е 20 % в тези аптеки.Реших първоначално да сме с тази козметика,пък като порасне малко може и някоя друга да ползваме.
Хубав ден ви желая!

# 68
*Cathy*, моето секцио също е за 9-ти Simple Smile Аз досега бях много спокойна, но от вчера нещо съм се поизнервила, предвид малкото оставащо време.
Иначе датата си я знам от месец, термина ми е 16-ти и аз исках максимално да изчакам, та това беше крайната дата от предоставения ми избор.
Честито на всички родили мамчета, да са живи и здрави бебчетата!

# 69
Здравейте,
От мамите с планово секцио др седмица има ли такива, който ще раждат в Надежда?

# 70
При мен след цезарево силно отичат краката. Sad Повече от колкото през бременноста.

# 71
Момичета, хремата или грипа пречат ли на плановото секцио ?
Аз съм направо с вирусна инфекция, вземам антибиотик, който ще е до деня на секциото, но док казва, че датата остава. Не знам дали заради инфекцията вчера ме определиха като анестезиологичен риск ASA 2.
Дано всичко да мине до секциото, че много ще боли като кихаме и кашляме.

# 72
На някоя изписвали ли са и Димекс за кашлица сега? Връщам се от лекар, предписа ми Димекс,обаче си е написано, че не става за бременни. Искаше да ми прави рентген, тези от рентгена се възпротивиха,защото имало риск. Изобщоооо Simple Smile.... А ако ще съм секцио трябва да си оправя кашлицата,щото ще е драматично. Сигурно заради нея имам и толкова разкритие.
Иначе аз си взех Лансинох,да. Добър е и мисля,че е важен.

# 73
Cathy ако е удобно добави и мен в термините , за 10,06,2017г. съм - момченце 
Цитат на: *Cathy* ink=topic=979749.msg35098479#msg35098479 date=1496392918
te]

# 74
За кърмещите мами: Защо не пробвате да изцеждате на ръка? Аз опитах с първото ми дете помпите и беше много болезнено, хвърлих ги и започнах на ръка. Вярно хамалогия е, бавно става, но го няма това силното дърпане и вакуума и не е така болезнено.
За кашлицата може да правите компрес с мед на гърдите, на мен много ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт