Банята - 29-та тема

• 117 869
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Как, то не е ракетно инженерство. Първо с прахосмукачка колкото можеш (и по стените, и по ъгли и навсякъде), после с нещо сухо (микрофибърен моп например) и чак накрая с мокър парцал. Ако пропуснеш сухия етап стават едни гадни облаци, дето трябва да миеш с мокрото три ръце за да се махнат.

# 676
  • Варна
Пропуснах да  постна снимка на WD40

При мен действа безотказно, открих го след като се измъчих с едни лепенки, добре е все пак да се пробва на малък участък.

# 677
  • Русе, София
Момичета с какво да почистя лепило по врата на душ кабина - плексиглас е не стъкло. Пробвах с какво ли не и не се маха
Пробвай с WD40.
какво е WD40.
Благодаря за отговора,
а някой знае ли с какво мога да почистя силикон по същата повърхност, защото май ще се окаже силикон, а не лепило

# 678
  • София
Момичета, знаете ли в Баня Стил дали можеш да върнеш без проблем закупена стока, не разопакована?
И до какъв период, връщат ли пари, заменят ли закупеното?

Ще съм много благодарна ако някой има информация по въпроса  Hug

# 679
Ние сме им клиенти доста редовни и са ми взимали нова и не разопакована душ кабина, като после приспаднахме стойността  от следваща поръчка. Бяха минали 5-6 мес от покупката. Не пречи да пробвате!

# 680
  • София
Ние сме им клиенти доста редовни и са ми взимали нова и не разопакована душ кабина, като после приспаднахме стойността  от следваща поръчка. Бяха минали 5-6 мес от покупката. Не пречи да пробвате!
Благодаря!

# 681
Здравейте, може ли да се включа в темата, за да попитем нещо, което сигурно е коментирано преди, но няколко теми назад не откривам пълна информация - термостатните смесители
Удобни ли са, ако жилището е на газ?
Здрави ли са? Аз съм се спряла на най-евтиния на Видима
Дали може от чучура да се пусне само студена вода да тече, без да се смесва с топла?
Има ли опасност да се повредят от варовика?

# 682
Ние сме с Грьое. Нямаме проблеми с употребата, но сме с бойлер. Нашият може да пуска и само студена вода. Защо не видиш в немския Амазон за нещо марково на по-нормална цена вместо най-евтиния Видима смесител.

# 683
Ние сме с Грьое. Нямаме проблеми с употребата, но сме с бойлер. Нашият може да пуска и само студена вода. Защо не видиш в немския Амазон за нещо марково на по-нормална цена вместо най-евтиния Видима смесител.

Ами не искам да е много скъп, защото не знам дали ще ми хареса, а и бюджета ми е ограничен
Не искам да е от чужбина, предпочитам от тук, по-сигурно ми е
Пък и на Видима нали са качествени нещата им?

# 684
Здравейте, предстои и нашия ремонт на баня и тоалетна (отделени са) , разгледах отгоре отгоре темата...допаднаха ми някои от показаните бани, които успях да видя. Имаше много похвали за една баня по назад в темата  ,която така и не успях да видя..към 42-43 стр. имаше даден проект на баня(на иринити?!?) , която също много ми допадна, банята ни е малка и същата като разположение с дадения проект. Въпросът ми към нея е плочките на пода пише че са антрацит, сиви, така ли изглеждат както на проекта, единствено пода малко като цвят не ми допада много (по това което виждам на снимката), иначе аз също мислех кано вариант чисти би плочки с бели релефни...Искаме банята ни да е светла, съвсем изчистена ( без цветя примерно).
Харесахме това, но не е много за възможностите ни
Плочките наподобяват мрамор с бежови нишки. И са гладки.
После пък ме грабнаха тези с имитация на камък, но незнам пък чистят ли се лесно...в комбинация със сивите плочки...

Обърках се съвсем, помагайте!!
Гладки с релефни?
Плочки с имитация на камък?
Гладки с малко мозайка?
Времето ни притиска...
Иначе за другите неща сме избрали май - сифона ще е стандартен; стъклен плъзгащ параван; душ и мивка +шкаф; тоалетна - за всичко това имаме представа . Само плочките нещо не можем да решим... мнения за магазините Баня Арт? Баня Мечта? Керотон? За баня стил няма да питам(харесват ни и плодки и другите неща) . Doris,  мен така ме наричат впрочем Simple Smile ,но ползвам друг псевдоним в бг мама,  може ли да те помоля за съдействие и теб?

# 685
Аз по-сигурно от Амазон не знам. Сто пъти предпочитам от там отколкото от тук. Ако се развали пращат нов или връщат парите. 30 дни ремонт както е БГ практиката по закон мерси....
Иначе имах на Видима преди 10-12 години батерия и една седмица преди да изтече гаранцията се проби - корозирала беше. Друга имам в старата банята и тя хвана ръжда на 6та година пък. Друг опит нямам с тях през последните години, дано някой друг помогне.

# 686
  • Бургас
do_do плочките за пода на проекта са примерни.
Купих тези:
http://studiosense.bg/product/1582/granitoges-studio.html
За стените са тези:
http://studiosense.bg/product/1689/plochki-feel.html
feel bianco и feel bianco strutture marea

Моите плочки вече са доставени - и за пода и за стените. Време е ремонта да започне Laughing
Скрит текст:
Естествено, че не може да мине без "изненади"
Чакам си аз, чинно, майсторите да свършат обекта си и да ми се обадят поне две седмици предвалително, кога ще започнат и вчера ми звънят: в сряда идваме, за да можем да свършим за 4-5 дни, така че във вторник банята трябва да е изкъртена. Shocked Shocked
При което, аз им казвам, да, ама не! Следваща седмица съм в две командировки, мъжът ми също и няма да има никой в Бургас.
Нали се сещате, че ако ги оставя без надзор, ще се натъкна на изненади от рода на "собствени интерпретации на проекта" и т.н....

# 687
Irirnita, браво за добрия вкус и избор! Само, че не се вижда кое точно копираш, понеже излиза серията, а не точно плочката, но което и да е всичко от серията е супер. Успешен и скорошен ремонт! Ние трябва да почнем съвсем, съвсем скоро и да свършим до края на ноември макс.  Че декември чакаме второ бебе...незнам как ще бъде просто...

# 688
do_do, всички съчетания на плочки, които си изброила, са много хубави. И мозайката стои добре, и релефите са много красиви и актуални в момента, камъкът пък придава усещане за спа и т.н. Просто вие трябва да решите на вас кое най-много ви допада като визия и излъчване на банята. Също към какъв клас плочки сте се насочили, колко ви е бюджета за тях и т.н. Като се стесни кръгът от възможности, изборът накрая става лесен.

# 689
  • Бургас
do_do аз затова написах моделите на плочките за стена, защото излиза цялата серия. Simple Smile
А от плочките за пода са Studio Antracite.
Пожелавам ви скоро да изберете "вашите" плочки, защото ви предстои нещо много, много хубаво  1stroller
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт