Боледуване на децата ни - тема 53

• 52 912
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
Да дъвчи пържоли и кИфтета на задните.. Laughing

# 226
  • На брега на реката
Не щадя. Дъвче всичко, ако трябва на парченца, ама гади-гуди няма. Те зъбите няма да израстнат за два дни, че да е на щадяща храна.

# 227
  • София - Варна
Ние сме вкъщи.
Шефът на детско отделение в инфекциозна каза, че това, че имала ешерихия коли във фецеса значело все едно да кажем, че дърветата имат листа.
Каза да я държа още на хумана и че съм направила грешка, като съм дала храна толкова скоро. Можело дори диарията да не е от ешерихията.  newsm78
Ще видим какво ще правим сега.

# 228
  • shumen
Африканчо,ужас.Дано се оправи скоро детенце и се разминете с болницата.
Лино,как сте?Поставиха ли Ви диагноза най-после?
Аш,и аз понякога си мисля за синузит и все ще питам педи,но забравям.
Месечинке,те на теб направо услуга са ти направили,че са го върнали.
Фер,и при нас няма чак толкова строг контрол в градината,поне досега,защото от днеска се оказа,че са с нова сестра като го заведох сутринта.
Датура,и аз не щадя.

# 229
Лино, Африканчо бързо да се оправят децата!
Ние сме болни. Моят с гърлобол и температура. Детето с нас и то с температура.

# 230
Е.коли е нормален обитател във фецеса,да. Но аз разбрах,че е изолиран масов растеж,тоест...сигнификантно кол-во,което е редно да се лекува май. Както и в гърлото си има разни бактерии,но когато почнат да се множат много и масово, значи има проблем,стават патогенни,тоесн разболяват и тогава се лекуват.

Месечинке,какво каза док?

Лайт,дано е нещо дребно.

# 231
  • На брега на реката
Ау, Лайт, в Трявна ли се подредихте? Понеже миналата година моите така бяха болни, др. Станева ги преглежда на няколко пъти. Можеш да разчиташ на нея. А процедури ще ви правят ли като имате Т?

# 232
  • shumen
Лайт,да се оправяте скоро.В Трявна ли сте болни?
Тете,и аз така разбрах,че е е.коли при детенцето на Африканчо.
Дъждец,как сте Вие?
Моме,да ти е жив и здрав рожденика и тука.

# 233
  • Варна
Рожденик ли имаме днес? Моме, жив и здрав да е!

Африканчо,
много обичам така две светила като са на противоположно мнение Whistling По принцип е вярно, че Е.коли са нормален обитател на червата. Вярно е и че масовото количество не е ОК. Но е вярно и че диарията (а по описанието ти всъщност изобщо не става дума за диария) може да е от новата храна, в случая сиренето.
Лино,
какво става с вас?
Тет,
изобщо не се впечатли личната от гърлото му. Вика "ами да, розово е, и какво от това?" Скарлатина категорично нямал, даже можела да ми напише бележка, че е ОК да ходи на градина, но аз отказах. Да си поседи малко вкъщи. Вчера пак на два пъти се оплака изневиделица, че го боли корем, казах и и това. Опипа го, вика далак и черен дроб са ок, перисталтиката е ок, явно спазми някакви получава, може да е от вируса. Да давам пробиотик, да продължавам смукалките и толкова. Носовото говорене също било в реда на нещата, отрече да е синузит. Той тази нощ спа доста по-спокойно, по-скоро просвирваше, отколкото да хърка... Сутринта стана весел и наспан в 7 без 10. Надявам се да е ок вече. Не съм му казала още, но мисля да го вземам с мен събота и неделя на събирането с колегите, а ако не е съвсем добре няма да посмея. То затова не съм му и казала де.

# 234
  • shumen
Месечинке,дано е по добре Борето.Ако не е добре и аз не бих посмяла да го взема с мен.

# 235
Честит ни рожденик bouquet Да е жив и много здрав!

Месечинке,казах ти аз,че нашите боледуват еднакво  Laughing Астрални някакви родственици ще излязат Mr. Green

# 236
Да в Трявна сме. Няма да имаме днес процедури, то и сега е с главоболие и температура, заспа. Казаха вирус и ще чакаме да следим температурата как ще върви.

# 237
  • shumen
Лайт,оправяйте се скоро.Дано смачкате вируса и го оставите в Трявна.

# 238
При нас Демефанът не свърши никаква работа. Днес минахме през проф Периновска. Изписа Пулмикорт и направи спирометрия, която е долу-горе добра. Не знам какво ще излезе. Според нея има и рефлукс, но кашлицата не е само от него.

# 239
  • София - Варна
Ами, наистина е ужасно, когато всеки ти казва различно.
Да, в ентеропатогенно количество пише, че са бактериите. А шефът на детското не се впечатли изобщо. Не знам на кого да вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт