Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 479
  • 567
  •   1
Отговори
# 315
Майки, честита дъщеричка! Да е здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване!

# 316
Момичета,до къде я докарахте с кг?А съм+8 и се усещам,че съм започнала да дишам по-тежко..като някоя свиня майка Confused

# 317
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм +15кг. Чувствам се огромна,  постоянно ми е топло. Да не говорим,  че като дойде време за обуване си мисля,  че ще родя от мъки Grinning Като цяло бебето е голямо,  а и задържам доста вода,  та се надявам да сваля повечко след раждане. Вече и пеш трудно вървя от два три дни усещам тежест,  стягане и гледам да дремя  повече вкъщи. Simple Smile

# 318
На мен също ми е мн тежко вече особенно в жегите при мен обуването на обувките е голяма мъка ако не  е мъжа ми не се виждам просто и сче и аз съм +15 вече к при мен бебчето върви голямо засега може и това да се отразява Simple Smile

# 319
  • София
Всичко написано от  rumigetova важи и за мен. А килограмите ми са + 13 и съм отчаяна. Не знам дали е възможно ,но преди два дни бях 60 кг днес 61 кг. И много ама много ми е топло.

# 320
Възможно е според мен.Аз не  усещам бебето толкова много,колкото преди..може би му е тясно вече.Голям зор,ше видим в тая жега с тия килограми  Shocked Аз гледам да се таркалям поне за час навън,обаче днес ми се росна челото Grinning Сигурно беше 30° на сянка!

# 321
При мен са +25.. но хубавото е че от два месеца само две кила съм качила, всичко отива на бебето 😃 Но напоследък въобще не ми се хапва. Просто незнам какво ми се яде... само лимони нагъвам. Не че се оплаквам, ама чак сама си се дразня. А относно вървенето.. като вас съм момичета. Вече планувам само по едно нещо на ден да правя, защото се изморявам. Днес цял ден съм гладила детските дрешки(подготвям се) на почивки.

# 322
Аз съм +12кг и уж днес влизам в 40та седмица, последните 2 месеца не съм качвала особено, нямах и този чудесен апетит от 6тия и 7мия месец. Не ми тежат, любопитно ми е колко ще паднат по време на раждането и как ще се развият нещата после Simple Smile

# 323
  • Сливен
И аз съм +15кг и доста ми е изморено.Това с прането и гладенето вече го отметнах.Остана една торба с дрехи от приятелка,които още не съм прегледала каня се събота и неделя та да видим.Иначе излизането ми е много трудно,когато се наложи ползвам таксита.
MorningSun не останало.

# 324
  • София
Честито, Майки! Да ти е жива и здрава малката Калина. Много да ви радва и да расте усмихната и безгрижна!
За килограмите миналата седмица кантара показа +13. Днес го мъчих отново и се оказа, че съм свалила малко над килограм. Бебка върви доста голяма, а и имам повишено количество води. Корема ми е гигантски и обуването на обувки е трудна задача. Взех си една от тези големите обувалки и се родих. Напоследък шляпам с джапанки та не е чак такава драма. Утре ще ходя до болницата и док. ще си каже тежката дума. Миналата седмица за първи път стана въпрос за раждането - много ми се искаше да родя нормално и се бях настроила на тази вълна, но след преглед док каза, че ще трябва да раждам секцио. 

# 325
Момичета днес в 8:40 се появи моя малък принц Мартин 3300 кг 49 см . Появи се неочаквано и чрез секцио така се наложи но бебчо е добре макар термина да беше 21 юли е добре .

# 326
  • Sofia, Bulgaria
Честито! Да ви е жив и здрав и бързо възстановяване на теб!  Simple Smile

# 327
  • София
Tancheto_92 , Честито и бързо възстановяване. Да е жив и здрав Мартин.   bouquet 

# 328
Танче, честито! Да сте здрави и щастливи цялото семейство  Heart Eyes Heart Eyes радвам се, че всичко е наред!

# 329
  • София
Честито Танче!!! Да е жив и здрав малкия принц, много усмихнат и палав. На теб бързо възстановяване! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт