Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 479
  • 567
  •   1
Отговори
# 300
  • Сливен
Майки ,честита принцеса и от мен.Да жива и здрава ,много да ви радва.На теб бързо възстановяване.
И аз от вчера съм в 9 мес. и се моля бебо да устиска до 10 юли.Лежа повече ,че доста ми тежи,според докторката ще е поне 3500гр и според нея ще е голямо бебе.

# 301
Момичета аз да попитам знаете ли откъде мога да си купя такъв колан за след раждането за прибиране на корема който е ако някой знае моля да сподели ?

# 302
Благодаря на всички  Flutter пожелавам на всички бебчовци да устискат максимално близо до термин и да се родят здрави и големи  baby_neutral

# 303
Честито, Майки! Да в жива и здрава Калина, да ви радва много и расте щастлива, игрива и с много късмет! Бързо възстановяване на теб!
Как се организира спешно секцио? Много ме е страх от това. Моята дата е планувана вече и силно се надявам да я дочакаме, но какво се случва, ако тръгне раждането по-рано като при вас..

# 304
Благодаря Вики  Simple Smile
Като видях , че ми текат водите се обадих на лекаря, който щеше да ми прави плановото секцио. Той каза да тръгвам към болницата и ще се видим там. Багажът ми беше готов, приеха ме, обясних ситуацията. Дежурния аг ме прегледа на ехограф и за разкритие, взеха ми кръв, направиха екг. Междувременно операционния екип се сформираше. Точно преди операцията попълних и подписах бланките за съгласие. Водите ми почнаха да текат в 6:20. приеха ме в 7:00, операцията започна в 9:15. От теб се иска само да се занесеш до болницата и да се обадиш на твоя лекар, те си знаят останалото.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 20:29 от Майки

# 305
Мерси за успокоението, Майки! Така добре си го обяснила, че ми звучи спокойно и че има време за всичко. Дано не ми се наложи и на мен да ходя по спешност и си дочакаме датата, но все пак е хубаво да не се панираш в такива моменти и да си спокойна. Твоя пост ме успокоява bouquet

# 306
На мен първия път ми изтекоха водите наобяд, а ме оперираха вечерта. Ако нямаш контракции, има много време.

# 307
Честито бебче, Майки! Да е жива и много здрава Калина! Бързо възстановяване!

# 308
Майки, честита да ви е Калина! Много да е здрава и спокойна, а на теб бързо възстановяване!
Как да останалите вече родили мами?

# 309
  • Sofia, Bulgaria
Честито,  да сте живи и здрави! Simple Smile

# 310
Момичета аз да попитам знаете ли откъде мога да си купя такъв колан за след раждането за прибиране на корема който е ако някой знае моля да сподели ?
Има ги в големите детски магазини -където продава и бельо за бременни. Иначе аз се сдобих с такъв предната бременност, купен от павилион на пазара и вършеше работа. Прилича на много дълбоки гащи и даже е здрав и пак ще се ползва.

# 311
На мен ми се виждат много скъпи тия колани..А и какъв е смисъла от тях?Не са по медицинско предписание,нали? Просто ,за да ти се прибере коремът по-бързо. newsm78

# 312
А и какъв е смисъла от тях?

Разни хора, разни идеали. За мен, дали коремът не ми е прибран, не е важно.

# 313
  • Русе
Майки, честита рожба! Нека расте здрава, щастлива и усмихната Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 314
Браво,Майки.Пожелавам Ви страхотни мигове цял живот!

Общи условия

Активация на акаунт