Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 479
  • 567
  •   1
Отговори
# 285
И друго питане:вие какво правите по цял ден?

Играя с детето, домакинствам, уча и излизаме (по-малко вече).

# 286
  • Сливен
Гледам тв,чета книги и излизам по-малко.

# 287
Основно чета книги 😀 Тази бременност нали лежах много, наваксах с книги които отлежават от години и чакат свободно време за да бъдат прочетени 😀 Не че списъкът ми не се попълва своевременно, но все пак има движение в правилната посока

# 288
  • Sofia, Bulgaria
Ооо аз от февруари съм в болнични и ми беше много добре. Наспивам се,  готвя,  чистя,  гледам филми,  чета книги. Обръщам внимание на всичко,  з което не съм имала време и най вече не бързам за никъде. 10 години съм работила без прекъсване и тези месеци ми бяха страхотни Simple Smile

# 289
И аз чета книги,гледам филми,играйкам си в кухнята.Обачееее ден,два,три,пет!Направооо!Гледам да се разхождам по 2 часа поне,ама от вчера съм в 9м и малко ме е шубе да не ми изтекат водите насред пътя  Grinning Поне уикенда,ще е супер за цър-пър навън Party
И в този ред на мисли,аз съм в началото на "Три ябълки паднаха от небето".За сега не съм очарована.Вие,какво четете? Wink

# 290
И аз чета книги,гледам филми,играйкам си в кухнята.Обачееее ден,два,три,пет!Направооо!....

С дете няма да имаш такива проблеми Grinning
Моето току що ме накара да му изпера рокля и да я изсуша със сешоара.

# 291
Хахах това с роклята и издушаването е забавно явно ди е с характер от малка Simple Smile

# 292
Хахаха,е да на теб не ти е скучно с малко детенце  Grinning Трябва да се науча да се наслаждавам на времето в което не съм на работа.Чак не ми се мисли,като дойде време да се връщам..докато се осаферя кое как се правеше Grinning

# 293
Просто е свикнала да получава каквото си поиска. А като е поизморена, защото не спи наобяд, започва да иска някакви такива неща.
Хич не ми е скучно да ви кажа.

# 294
Момичета, на мен тази сутрин ми изтекоха водите  Party и родих бебе Калина със спешно секцио. Тя е 48 см и тежи 2840 гр, родена е в 37+4

# 295
Честито, Майки! Да ти е жива и здрава Калина.  Simple Smile

# 296
Честито Майки да е жива и здрава малката и бързо да се прибирате Simple Smile

# 297
Майкиии!Супер!Да ти е жива и здрава и да бъдете много щастливи!

# 298
  • София
Майки, Честито да ти е жива и здрава и бързо възстановяване на теб.   bouquet

# 299
Майки, честито. Да е жива и здрава. Бързо възстановяване !

Общи условия

Активация на акаунт