Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама

• 54 475
  • 567
  •   1
Отговори
# 450
Мандаринче,взимат ли ти пари за този ехограф? Чудно ми е къде отиват тия води?Изпишкват ли се? newsm78 В книгата,която чета за бременността,пише  че за ефективен напън е важна гримасата-изпъната на страни уста и стиснати очи,както казваш.
Иначе дата 17.07.17 е много готина за раждане на бебе,дано устискаш  Party

# 451
  • София
Момичета, влизам да се отчета с бебе Самуил, роден на 07.07. в 09:08 със секцио, 3050, 50см. Ние сме добре, още в болницата, мъчим се с кърменето- мляко има, но бавно тече и излиза и малчо смуче ли смуче и в крайна сметка нищо не изяжда. С помпата събирам за 1 хранене, но също много бавно излиза. Дали ще се регулира потичането скоро, май трябва време newsm78
Иначе действам вече с протектори, че зърната ми са разранени, но файда няма, бебчо пак е гладен след сукане и трябва да дохранваме с АМ или да цедя и давам ooooh!
Та това е при нас, дано скоро се справим с това кърмене и по-скоро сме у дома, току виж в спокойна среда, нещата се оправят Praynig
Успех на всички чакащи и много скоро да си гушкате пухкавите бебоци Hug

# 452
Здравейте,мами!Нашият малък мъж Даниел се роди на 02.07 след един ден преносвам.Добре,че бях в болницата,че щях да си родя по пътя.От първата болезнена контракция до изплакването на бебо мина час и половина,а престоя ми в предродилна и родилна зала беше общо 25 минути.Пожелавам на всички такова бързо раждане Simple Smile

# 453
Честити нови бебоци! Да са здрави и спокойни, на мамите бързо възстановяване!  bouquet

# 454
  • София
Здравейте момичета !
Честито на новите ни мамчета. kici и mar4ety. Живи и здрави да са момчетата и бързо възстановяване за вас.   Hug  bouquet

# 455
Честити бебоци на  kici и mar4ety!  bouquet Simple Smile
Към мамите, които вече гледат бебета вкъщи - кажете как сте и как се справяте?

# 456
Честито на официалните майки! Да са ви живи и здрави дечицата!
Марче,много си бърза!  Simple Smile Това първо раждане ли ти е?

# 457
Днес в 14:00 ч. се роди Борис 😊 тежи 3950 и е 50см.Двамата сме добре и си се гледаме 😊

# 458
  • Сливен
Сутринта родих.Светлин 3850гр 52см планово секцио.

# 459
  • София
Честито на Оеси и Пирон живи и здрави да са бебоците и много да ви радват. Бързо възстановяване за вас .

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 23:18 от puffeto

# 460
Йееее честито на новите мами! Да са живи и здрави бебчетата! Много да радват мама и тати!

# 461
  • Sofia, Bulgaria
Йее,  честити да са ви бебетата и на вас бързо възстановяване Simple Smile

# 462
Честити бебета!  Simple Smile

# 463
  • София
Здравейте момичета!

Аз вчера вечерта бях на преглед и за сега ще чакам още. Бебка си кротува , а на мен ми хубаво да сме си заедно.
Как сте новите ни мамчета ?   Hug 

# 464
Честити бебчета!
Пуфе, и при мен е така Simple Smile. Вчера и аз бях на преглед и няма никакви индикации за скорошно раждане, а бебчето е около 3.500 кг вече. Нямам никакви контракции и освен качените килограми и тежестта от тях нямам никакви оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт