ЧЕТВЪРТИ клас - 1ва тема

• 81 248
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на 22 в ДАНИС Математика без граници Simple Smile

# 496
  • София
Мина и нашата родителска среща във вторник.
Показаха ни входните нива. Младежът се е представил отлично, не само като оценка.
Най- доволна съм, че се е старал да пише четливо, нещо което не прави при никакви други обстоятелства.

Ровейки из нета попаднах на този руски сайт http://semeynoe.com/ с доста интересни статии на образователна тема.

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 15:34 от mmm_

# 497
  • Sofia
Гушкан отсъства миналия четвъртък, когато правили входното, та днес ще го прави, а останалите са отлични и вече подписани.
Получихме и домашните помагала и вече сме ги започнали.
РС мина преди време, но нищо интересно нямаше.

# 498
  • София
Morena,би ли споделила домашните помагала

# 499
  • Sofia
Morena,би ли споделила домашните помагала

Взех отново (както и миналата година) тези на Неда Петрова и по математика, и по български. Също и това, което се коментираше тук преди няколко страници - "Четенето лесно, писането лесно". Него щерката го започна веднага, преди да успея да го отворя аз.

# 500
А къде го намерихте? Че издирват и от другия клас? (Четенето лесно...)

# 501
  • Sofia
А къде го намерихте? Че издирват и от другия клас? (Четенето лесно...)

Моля ви за помощ за едно помагало - ако го мернете някъде, моля ви да ми пишете на лични. С още няколко родители го издирваме безуспешно, но е изчерпан тираж и го няма дори в издателството.
“Четенето лесно, писането лесно” - автор Мария Бунева, изд. Просвета
Ето как изглежда: https://www.book.store.bg/p59732/cheteneto-lesno-pisaneto-lesno- … maria-buneva.html

Тук го има.
http://www.hiron2000.com/bg/kniga/3061-eteneto-lesno-pisaneto-le … o-mariya-buneva-/

# 502
Мерси много!  Hug
Аз гопоръчах тогава, но не ми го изпратиха, дано сега стане.

# 503
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте Flowers Hibiscus
Чета с голям интерес и много се радвам, че можем да споделяме толкова важни за нас  теми.
Тази година решихме малкият ни син да не ходи на занималня. Подготвя се много добре вкъщи, но винаги има някой с него - 3 пъти седмично аз и останалите 2 дни с баба. На входните по всичко има 6-ци.  Ходи 2 пъти седмично на тенис на маса, 1 път в Академия 21 век -Математика и много съм щастлива, че успя на изпита за програмиране към Телерик и всяка събота от 9-12 има Програмиране в МГ Пловдив .
 Струва ми се доста ангажиран и понякога си мисля дали ще му се отрази и натрупа умора по-нататък.

Имам и един въпрос-забелязах още преди 2-3 месеца, че е станал по-чувствителен, разплаква се при лека забележка, както и има едни ситни пъпчици по нослето. Според мен това е предпубертет - така беше при брат му преди 8 години. Бихте ли ми препоръчали и някакъв антиперспирант?
 Благодаря Ви предварително!
Желая успехи на всички!

# 504
  • sf
Ох, първо прочетох антидепресант и си викам "ей сега я изядоха с парцалите" 😂
 И да помрънкам, че моят пак тренира футбол , но не стадиона под носа ни, дето си ходеше сам, а на 10мин от нас, но с неудобен транспорт, та три пъти седмично зарязвам бизнеса и го играя такси, щото баща му не припарва до "този тъп спорт" , пф

# 505
  • София-Младост
Е що е сменил отбора...donsita в събота или неделя играят мачове те? Може да се засечем някъде.

# 506
  • sf
Беше в Левски, но и двамата се разочаровахме много оттам. Сега е в Елит, тренира на Академик. Още 3-4 от Левски се преместиха там. Той късно се присъедини и не е картотекиран, та не играе на мачовете.

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е точно по нашата тема, но ми попадна статията и реших да споделя. https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/shokirashto-video-na-dete- … -internet-6075144
не знам дали на друг ще е полезна - аз използвам такива новини за да демонстрирам защо са забраните деца да имат профили в социалните мрежи и да си правят блогове, влогове и видео канали Sad

# 508
  • Русе
Кога са ваканция децата другата седмица за Деня на будителите?

# 509
  • София-Младост
от 01.11. до 05.11 вкл

Общи условия

Активация на акаунт