ЧЕТВЪРТИ клас - 1ва тема

• 81 231
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
...Светла, няма ли друга група по актьорско майсторство, в която да отиде, когато пропусне час?
Тук другата седмица е СМТ, което май е само за София. Може в други градове да са запълнили датата с друг турнир   Twisted Evil

Няма друга група. Т.е. има, но те са по-големи и правят различни неща. Е, ще пропуска, ако иска(ме, ние с баща му) да влезе в математическата паралелка. И без това според баща му актьорството е губене на време. Аз не смятам така, а пък детето с има строен план как ще стане първо актьор, после режисьор...може пък да му се получат нещата, знае ли човек... Simple Smile

А за състезанието - надявам се да разберем повече от това, че струва 6 лв. Grinning

за кое състезание иде реч?
Simple Smile да не изпусна нещо Simple Smile

# 541
Млад математик е състезанието, за което е писала.
А има ли други деца в темата, които ще се местят в МГ след 4ти клас?

# 542
  • Перник

Да, така се казва, поне според Калоян. Гугъл не е чувал за подобно състезание, та може да е някаква местна новост Simple Smile

# 543
Желаещи има, но да не си останем само с желанието  Joy

# 544
  • Перник
Желаещи има, но да не си останем само с желанието  Joy

Даам, и аз се опасявам, че може и така да се получи, ама здраве да е. След 7-ми клас - отново Simple Smile

# 545
Нашият пък не иска да се мести, Simple Smile харесвало му в това училище.
На състезанията ходи за удоволствие. Simple Smile

# 546
  • София
Моичкият иска да се мести, защото му било скучно.
Иска да е в училище, в което учителите се държат с уважение към учениците.
Може и в Прага. (последното, защото ходихме до там миналата седмица).

# 547
  • В светлината на слънцето
Ако има училище, в което по цял ден се виси на компютър или се кара колело, моят ще се премести на секундата.  Mr. Green Даже ме попита дали има училище, в което да учат каране на колела. Мина му ентусиазма за СМГ. То не че имаше шанс де - при условие, че никога досега не е учил състезателна математика. Записах го на курс покрай сестра му, но май ще го отписвам, защото няма мерак вече. А иначе учителката много го харесва, но като не иска, май няма смисъл да го тормозя повече.

# 548
Lulumba ако има такова училище ,ще е голям наплива
По-голям от СМГ Joy

# 549
  • от Луната
При нас пък щяло да има състезание "Млад математик" следващата седмица. За пръв път го чувам (не че знам всички състезания, де), но важното е, че Калоян иска да участва. Лошото е, че всички останали математически състезания са в събота и ще трябва да си пропуска актьорския курс или поне да закъснява.
Светле, може ли повече инфо ако имаш за това състезание, че и Михаела ме изненада като прояви интерес и ме пита може ли да се запише  Shocked Михаела каза, че било 10 лв и било на някакъв велик човек дето е починал и е бил голям математик и неговата задача в състезанието давала 65 точки Rolling Eyes

Учебниците по английски на Михаела са на Pearson Longmen Adventure и си имат доста текст, както и диалози като комикси. Единия е http://www.longman-bulgaria.com/catalogue_details.php?view=197&submenu=0 А другия е оранжевия, но на нейния пише 3, а не 5 http://admin.brunomondadori.com/pei/www.englishadventure.it/teachers/index.html
А в школата ползват http://www.cambridge.org/us/cambridgeenglish/catalog/primary/eng … vel-3-pupils-book

За местене в друго училище не е споменавала, но то единствената друга опция е математическата, а хич не я влече тази математика, та мисля да си остане в сегашното. И без друго то се води едно от двете елитни в наше село  Mr. Green

# 550
Нашите от миналата година подхванаха перфектните времена. Прости и продължителни учиха преди това. Готвят се усилено за KET, a взеха сертификати за покрито ниво Flayers в края на 3 клас.

# 551
Аз се интересувам от металната аритметика,  но не състезанието ами курса. Няма обаче за сега в Пловдив. Всичко хубаво е в София...😞

# 552
Аз се интересувам от металната аритметика,  но не състезанието ами курса. Няма обаче за сега в Пловдив. Всичко хубаво е в София...😞

колко му е Simple Smile един час път и ни идвате на гости Simple Smile

# 553
Иска да е в училище, в което учителите се държат с уважение към учениците.
Моята няма да се мести, но ще ми е интересно да споделяте впечатления догодина и дали горното е изпълнено, че напоследък от отзиви оттук-оттам положението не ми изглежда розово.

# 554
  • Перник
При нас пък щяло да има състезание "Млад математик" следващата седмица. За пръв път го чувам (не че знам всички състезания, де), но важното е, че Калоян иска да участва. Лошото е, че всички останали математически състезания са в събота и ще трябва да си пропуска актьорския курс или поне да закъснява.
Светле, може ли повече инфо ако имаш за това състезание, че и Михаела ме изненада като прояви интерес и ме пита може ли да се запише  Shocked Михаела каза, че било 10 лв и било на някакъв велик човек дето е починал и е бил голям математик и неговата задача в състезанието давала 65 точки Rolling Eyes ...

Според Калоян училището си го организира това състезание. Никакви други подробности не можах да измъкна. Щом и Михаела има желание, нека се включи Simple Smile

За местенето - и Калоян не иска, защото му било забавно с приятелите в сегашното училище. Налага ми се постоянно да обяснявам, че нивото е ниско. Виж, ако Лулумба отвори училище, в което да висят на компютрите по цял ден, веднага се записваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт