Антисоциални/интровертни/темерутковци

• 69 555
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Аз нямам и в момента съм като на картинката,но без куче и с комп.

# 361
Иска ми се и аз да съм така, но не мога...Напоследък не мога да остана сама и за миг. Много ми е едно натоварено, депресиращо и аз не знам точно какво, НО искам да си поседя сама на някое красиво и спокойно местенце, сама с мислите си.😔

# 362
Има дни, в които се чувстваш самодостатъчен.
Дни, в които не ти се говори. Мълчи ти се. Разтваряш бавно душата си. Взираш се в нищото. В тишината. Не мислиш – просто мълчиш. И мълчешком се опитваш да отговориш на въпросите на тъгата.
Има дни, в които се чувстваш уморен. От болката. От липсите. От излишъците. От недадената любов. От човеците, които "наужким" те обичат. Изпитваш Себе си в най-голямата болка, в най-големия недоимък и докато преодоляваш страховете си, се научаваш да търпиш. И да обичаш.
Но има и дни, в които се чувстваш окрилен. От вярата в доброто. И сбъднатите надежди. От тихо доловимото "обичам те". От прегръдката на любим човек и споделените мигове "щастие".
В тези дни разбираш, че простичкият смисъл на живота е в малките неща: В една протегната ръка. В едно любящо сърце. В усмивката на приятел. В очите на дете.

Хареса ми и затова го споделям с вас, приятели по душа.

# 363
  • София
Аз днес цял ден съм говорила с един човек в работата. Нали съм сама в стаята, голям кеф. Толкова не ми се приказваше днес.

# 364
Искам и аз така. Hug

# 365
Тази седмица трябва да се видя с едни познати на вечеря и вече нямам никакво оправдание да не отида...  Confused Отсега ми е напрегнато.

Събота обаче се очертава да съм напълно сама и нямам търпение.  Blush

# 366
Разбирам те, и на мен ми се налага да излизам на вечеря с едни роднини на приятеля ми, а те освен, че не спират да говорят и разпитват, говорят на висок тон. Очертава се тежка за мен вечер. Приятелят ми ме разбира, но няма как да откажем. После сигурно ще ми трябват дни спокойствие.😁

# 367
Аз в петък вечер излизах в голяма женска компания - и после два дни реанимация в пълна тишина..))

# 368
Хубаво е, когато има след това такива дни за "реанимация". НО е много лошо, като ги няма, става много напрягащо. В такива ситуации ми се иска да избягам.

# 369
И аз така след една сватба -две седмици почивка.Хубавото е ,че беше приятно изживяване и имах възможност наистина да си почина след това.

# 370
Не думай, в събота съм на сватба с над 200 души, а после 5 дни в Гръцко с голяма компания в една къща..(((

# 371
  • Телиш/Плевен
Ох, при мен миналата седмица беше по-напрегната, видях се с повечко хора и тъкмо правех планове за прекрасен уикенд сама вкъщи и ММ ме сюрпризира в последния възможен момент, че едни негови роднини ще идват да се видим. Изобщо не ми се занимаваше, ама нямаше как да се измъкна. Но се оказа, че времето е на моя страна - разрази се буря и нямаше как да отидем. Innocent Та така. Е, уикендът ми не беше точно планувания, защото не бях съвсем сама вкъщи, но пак не мога да се оплача. Simple Smile

# 372
Момичета, в дилема съм, дайте акъл. Продавам един диван в сайт (Не, не съм Ирина Тенчева Simple Smile ) и снощи с мен се свърза някакъв човек, който пишеше на английски. Реших, че е някакъв, дошъл да живее в моя град и си търси евтини мебели. Говорихме за цената, за състоянието на дивана и накрая той каза, дай ми Пей пал акаунт, да платя, и  после агентът ми ще се свърже с теб, за да вземе дивана и да го достави в моя дом в Мериленд...Де факто, нищо не рискувам, освен това този диван просто искам да го махна от къщата си, но ми стана супер странно. То ще излезе хиляди да се закара тоз кютук и аз като Тома Неверни почнах да се вкарвам във филм, дали няма тук измама някаква. Какво мислите?

# 373
  • София
На мен ми звучи точно като измама. Ти в САЩ ли живееш?

# 374
Не думай, в събота съм на сватба с над 200 души, а после 5 дни в Гръцко с голяма компания в една къща..(((

Съчувствам ти... Hug

Общи условия

Активация на акаунт