Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 31 май 2017, 21:17 ч.

Антисоциални/интровертни/темерутковци

 • 62 411
 • 760
 •   1
Отговори
# 750
 • Мнения: 8 784
А, не, такъв ужас не ми се е случвал, да чукам на дърво.

# 751
 • Мнения: 217
Змиярник! 🤮
Сетих се за един мой случай отпреди години. Трябва да съм на работа в 9, но трябваше да сменям 2 автобуса, докато стигна. Един ден, заради трафика, пристигам в 9.10. Колежката вече звъннала на шефа да му каже, че закъснявам, но естествено не ми каза за това. Душичка!
Шефът ми се обади да ме уведоми, вика: "Тая луда ли е?". 😄
А то цялата работа беше, че трябваше само една от нас да остане. Тя беше там с връзки, аз не. В крайна сметка аз останах, до голяма степен сама се накова с ред подобни злобни постъпки...
Та с две думи от женски колектив очаквам предимно удари под кръста, особено ако има и развитие в "кариерата".🙄

# 752
 • Мнения: 8 784
Хаха...И аз съм имала такъв случай с една "доброжелателка". В крайна сметка изхвърча при съкращението, поради "конфликтен характер" и "неумение за работа в екип". И нищо да не правя спрямо тях, сами се закопават.

# 753
 • Мнения: 876
Завиждам за фирмите, в които сте работили.
При мен точно такива "доброжелателни" ги приемат за предани и си пазят като съкровища :/

# 754
 • Мнения: 217
Кълвах, кълвах с телефона и взе, че всичко се затри- падна ми батерията. Laughing

Luchia, и аз съм била на подобни места- гледах да се махна възможно най-бързо. Обикновено след това такива фирми са потъвали и изчезвали, следяла съм развитието им... то някой трябва и да работи- не само мяу-мяу и интриги.

Работех и на място, където самите шефове гледаха да ни настройват един срещу друг, да не ги окрадем ли, що ли... ама страшна стратегия, думи нямам! Rolling Eyes

Нина*, вярвам че най-доброто срещу такива "доброжелатели" е да да отвръщаш точно с... ни-що. Ама се искат здрави нерви за това! И да не ти пука, че отстрани за някой изглеждаш тъп, че не скачаш да се защитаваш. Те нещата се нареждат и сами и те стават смешни, а като не отвръщаш- съвсем изглупяват и се разкриват в пълния си блясък.

# 755
 • Мнения: 8 784
Нина*, вярвам че най-доброто срещу такива "доброжелатели" е да  отвръщаш точно с... ни-що. Ама се искат здрави нерви за това! И да не ти пука, че отстрани за някой изглеждаш тъп, че не скачаш да се защитаваш. Те нещата се нареждат и сами и те стават смешни, а като не отвръщаш- съвсем изглупяват и се разкриват в пълния си блясък.
Ами аз така правя, досега все са се нареждали нещата. И точно непукизмът ми ги дразни.

Лучия, тези, дето шефовете ги пазят, са много хитри лисици. Ей-така между другото подхвърлят нещо, шушу-мушу по ъглите, но никога не създават трудности и сложни ситуации за шефовете си. И винаги оставят впечатление, че са свършили много работа.
При мен проблемът по-скоро е, че не се бутам при шефовете и никога не бия барабана колко работа съм отметнала.

# 756
 • Мнения: 30 157
Нина, и при мен така

# 757
 • Мнения: 32 475
И аз съм като вас.
Не мога да се изтъквам, но и не мога да се подмазвам, нито да интригантствам.

# 758
 • Мнения: 876
+1 на всички последни мнения.

Аз също не мога/не искам да се изтъквам. Работя си тихо и кротко, а тези с големите усти излизат най-работещите, както каза и Нина.
Тъй като съм силно злопаметна, и аз, като Некста, следя в една такава фирма какво се случва. И чакам с голямо нетърпение момента, в който ще пропадне.
Защото - да, освен ''мяу мяу и интриги'', някой трябва и да свърши работата. А тези, дето много говорят, друго не правят.

# 759
 • Мнения: 27 498
Дами, време е за нова тема.

# 760
 • Мнения: 8 712
За пръв път ми се налага да работя в основно женски колектив.
Няма такъв ужас, честно ви казвам. ooooh!
Хиляда пъти предпочитам само с мъже да работя, жените са отвратителни! Naughty
Аз от край време съм в основно женски колектив. Не е много добре, наистина.

Заповядайте в новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1131819

Общи условия

Активация на акаунт