"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Китииииии.......... Whistling
Фотосесията, ще е за списание BeStyle.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240694%2 … l_wall_-116464248

Предстои и репортаж.

Какво прави... от слънцето и на тела не виждам добре  hahaha hahaha. Къпем ли го  Mr. Green Mr. Green
Ти ли не виждаааш? Mr. Green
Ама хайде нали съм добричка, спешъл фор ю повторение. Laughing

# 586
Скрит текст:
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240694%2 … l_wall_-116464248

Предстои и репортаж.

Какво прави... от слънцето и на тела не виждам добре  hahaha hahaha. Къпем ли го  Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Hug Сега някак по-ясно ми стана hahaha. Къпем, къпем, ама що с потника и Ханцуга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
Скрит текст:

Предстои и репортаж.

Скрит текст:
Какво прави... от слънцето и на тела не виждам добре  hahaha hahaha. Къпем ли го  Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Heart Eyes Hug Сега някак по-ясно ми стана hahaha. Къпем, къпем, ама що с потника и Ханцуга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А така, Simple Smile Joy още едно видео, което е продължение на предходното и е по-отблизо, че съвсем да ти се проясни. Laughing

https://www.instagram.com/p/BVrlNFPBjcu/

# 588
Казах ти аз, Наде, че мацката е избягала, ама ти не хващаш вяра hahaha  hahaha hahaha

# 589
Казах ти аз, Наде, че мацката е избягала, ама ти не хващаш вяра hahaha  hahaha hahaha
Каза ми Laughing и мнооого неща казваш, Whistling но кой да те слуша, а!? Joy
Тези сега тати, малчо и мама ли са, или Фуркан, Ердем и Демет?
Онур/Фуркан ми изглежда нещо не на кеф, Thinking сериозен е.

П.П. Искре и всички които очакват преведената 53 серия с руски субтитри.
Ето я.
http://dizimania.ru/17-nomer-309.html

Страхотен бе Емирджим Heart Eyes в тази сцена когато Ляле му казваше да погледне тати и малкия реагира дори гласово.
Голямо мишленце е. Heart Eyes

И с бяла риза.
Много хубава фотосесия.

С тях двамата би се получила шеметна Crazy Crazy съвместна фотосесия, ноооооо акъл море, патки пасе.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 17:35 от Neidjal

# 590
  • Sofia, Bulgaria
Казах ти аз, Наде, че мацката е избягала, ама ти не хващаш вяра hahaha  hahaha hahaha
Каза ми Laughing и мнооого неща казваш, Whistling но кой да те слуша, а!? Joy
Тези сега тати, малчо и мама ли са, или Фуркан, Ердем и Демет?
Онур/Фуркан ми изглежда нещо не на кеф, Thinking сериозен е.

П.П. Искре и всички които очакват преведената 53 серия с руски субтитри.
Ето я.
http://dizimania.ru/17-nomer-309.html

Страхотен бе Емирджим Heart Eyes в тази сцена когато Ляле му казваше да погледне тати и малкия реагира дори гласово.
Голямо мишленце е. Heart Eyes

И с бяла риза.
Много хубава фотосесия.

С тях двамата би се получила шеметна Crazy Crazy съвместна фотосесия, ноооооо акъл море, патки пасе.

Нейджъл Hug Hug благодаря Peace  Grinning

# 591
Имаме втори фрагман, ма съм от телефона. Много е хубав.

# 592
# 593
Поне има целувка , а не сме капо bowuu Joy

# 594
Скрит текст:
Е то пък Тери остава и да няма целувка, и да го карат на сестринско-братска дружба. tooth tooth
Фрага с вградени субтитри.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240699%2 … l_wall_-116464248
Имах вътрешно усещане, че тази седмица, ще имаме втори фраг.
И продължаващите странности на Демет(от инста й) У меня синий характер.
Скрит текст:

От ист. на инста на Фатма.
Гледайки новата фотка на Демет и видеото от Фатма оставам с усещането, че отдъхват заедно.
Непосредствено след случката с фотката-компромат двете станаха като сиамски близначки, чак ми е неестествено.
https://vk.com/dizimaniano?z=video312345462_456239694%2F95730a18 … pl_wall_-60100797

И малко разкооооошни Heart Eyes Crazy Heart Eyes Crazy фотки от фрага.

Лалчето като я гледам досега е с три бански.
Всеки ден с нов, като на модно ревю.

Добро утро.
Нося Ви топла, топла новина.
Като се сетя само как лъга пред журналята и сюрприииз.....ноу комент. smile3505
Значи правилно предположих снощи, че с Фатама заедно отмарят, нооооо сюрприза е пълен.
Няма да се изненадам ако се окаже, че и новината за раздялата на Фатма с Гьокче отпреди месеци се окаже истина.
Вече нищо не би ме изненадало, а и какво по-хубаво от това, че истината(каквато и да е тя, а тя е конкретна в случая) излезна наяве.
Между другото на мен Огуз ми е симпатичен, само поведението на Демет с Фуркан извън сета досега не ми се съвместява Thinking с настоящата картинка, нооо предполагам тя знае какво прави.
Да видим дали сега пак, ще започне да пише оправдателни туити, че нали баш шефа я следи, а и новината е навсякъде в медиите, и в инста.

https://www.gecce.com/fotogaleri-demet-ozdemir-ile-oguzhan-ozyak … n-ilk-fotografi/8

Скрит текст:
Новая статья о Демет и о футболисте Огузхане😍🙈❤

Султанша "Огузхана"(название корабля)

1 год Демет Оздемир и Огузхан Озъякуп проживают тайную любовь, вчера в первый раз появились вместе в Бодруме. Звезда футбольного клуба "Бешикташ" снял корабль на 1 неделю, потратил около 100 тысяч лир, для отдыха со своей девушкой.

Прекрасная актриса Демет Оздемир и Огузхан Озъякуп проживают Любовь, вчера это было доказано на корабле!!! Примерно начали свои отношения 1 год назад, на сегодняшний день жили в тайне, но на этот раз молодая пара была замечена в круизе и не смогли выйти незамеченными.

Русалочка Демет
Вчера Демет и Огузхан пришвартовывались у берегов Гюмюшлюк, с ними находились друзья или же эта молодая пара, весь день провели на море и наслаждались солнцем.

Демет очень часто купалась в море, а звёздный футболист общался с друзьями. Как только Демет поднималась на яхту они мило беседовали вдвоём. Огузхан взял корабль в аренду и в название корабля, сказал говорить "Султанша Огузхана Демет".
Молодая пара весело проводила время на яхте, видно, что пара проживает Любовь в понимании и в гармонии друг друга.

Пустые утверждения ушли!

Кстати некоторое время назад Демет Оздемир была упомянута "возлюбленной парой" с Фурканом Палалы, но Фуркан для неё всего лишь друг по сцене. Демет уже не раз отвечала "Фуркан друг". Ну а теперь мы аргументировали, что настоящая любовь Демет это Огузхан, мы сфотографировали прекрасную пару в Бодруме на отдыхе.

‼Перевод от нашей группы‼
.
DemFur | No:309 | Номер 309 | FurDem

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 08:39 от Neidjal

# 595
Само не знам от какъв зор излъга журналистите като я питаха?  ooooh!
И това поведение с Фуркан извън сета, направо нямам думи. Обвързана жена да го прави  Tired
Да си беше казала, никой няма да я критикува, какво му е на футболиста?  Мен лично ме кефи.

# 596
Само не знам от какъв зор излъга журналистите като я питаха?  ooooh!
И това поведение с Фуркан извън сета, направо нямам думи. Обвързана жена да го прави
  Tired
Да си беше казала, никой няма да я критикува, какво му е на футболиста?  Мен лично ме кефи.
Не може да си представиш какво става в мрежите в момента. #Crazy
Направо я разкъсват от всички страни(образно казано) започнаха да й пишат и не защото не е с Фуркан, а защото лъга, и се държеше с Фуркан........ smile3505
Вече феновете й не искат категорично втори сезон.
Аз обаче съм доволна, че истината лъсна, защото ми бе писнало от нейните странности и неуравновесено поведение в последно време.
Не съм на принципа иди си-доди си и винаги предпочитам голата истина пред облечената лъжа, затова съм доволна в случая, че всичко лъсна наяве.

# 597
От цялата тази история едно май ми е ясно... някой,по-точно, някоя млада актриса не може да живее без вниманието на медиите Mr. Green Mr. Green

# 598
Леле, леле, освен нейните фенове я подхванаха и феновете на Юсуф, Joy а Фуркан си спечели нови такива. Peace
И още нещо.
Сега разбирам защо бабката-адвокатка на Демет си заключи акаунта. Оказа се, че не е безпричинно, защото тя именно твърдеше в инста, че Демет и Огуз са само приятели след като я подпукаха Демет, че бе облякла тениска с неговия номер 15 и бе отишла на мач с Нурай, Хасан, и Фатма.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 10:19 от Neidjal

# 599
Аз я наредих бабичката, ма Демет си спря коментарите и не успях да публикувам  #Cussing out ма не се отказах и й писах на лични Joy
И Озито си спря коментарите хахаха. След като му писаха, че не му отива Демет. Но пак се намират идиоти, които я подкрепят, въпреки лъжите хахаха

Общи условия

Активация на акаунт