"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Емирджим нещо липсва в последните серии  Crossing Arms

# 226
Обаче Фуки как разнася Демет с една ръка  hahaha Joy

# 227
А че малко тежести ли издига във фитнеса Mr. Green. Пък и тя не е кой знае колко тежка предполагам  Peace

# 228
И сега Деметка с футболист ли е или напротив?

# 229
 wavey

След снощната прекрасна серия, рейта е плачевен(за мен, е, веднъж беше и по-зле), но не се изненадвам, предполагам и вие няма да се изненадате, защото знаехме, че подобен спад, ще предстои след изцепката на Демет(туитът й) отпреди дни(и това не е само мое мнение Peace).
http://www.ranini.tv/reyting
Какъв втори сезон, doh какви пет лева, Stop пък бабето нека продължава да си пише под фотките им, че са чок татлъ, файда йок?!
Превода на трея.
Скрит текст:
-Лале?
-Да!
-на что да?
-предложение, помолвка, свадьба заставим всё их прожить
-Мы об устраивали ваш дом
-Приятные заботы
-Эрол должен быть садовником? Я .... должна быть? Мы разве это заслуживаем Шади?
-Потрясающе
-что это?
-Сундук для приданного госпожа
-Почему мы приданное покупаем, если ещё не приходили просить ее руки? Вы просили её руки?
-да
-Любовный круг
-завтра великий день
-великий день, мы воссоединимся.

Перевод: Лилия Асманова

Феновете искат нормални целувки, Peace а не пионерски Stop и сценаристката е одобрила коментарите.
По сценарий ги има, но как, ще бъдат представени на екрана не зависи от нея(за мен).
Скрит текст:
П.П. Феновете трябва да бъдат поощрявани, Peace да бъдат глезени, Peace да чуват и виждат неща каквито искат, а нашите започнаха да бият отбой, Stop Stop еее сори, каквото повикало-такова се обадило. Peace
Нека продължават в същия дух пък да видим дали въобще, ще завършат 59 серия с приличен рейтинг, Peace а за евентуален втори сезон при така стичащите се обстоятелства(реални) въобще не е нужно да се говори. Stop

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 11:28 от Neidjal

# 230
Мен пък не ме дразнят целувките  Laughing Даже повече ми харесват, отколкото да ми се лигавят с мустаци и брадички  Mr. Green

Не ми пука особено за рейтинга  hahaha

# 231
Кифла ли е, не е ли, но ме кефят с нейния Емре?!
Загаджиха се на сета и хич не им е еня за договори, продуценти, и сие Stop извинителни и не съвсем причини. Stop
Въобще не се крият, евала им затова. Peace
Симпатизирам им.
Все едно някой да държи сметка на Фатма и Гьокче, че са гаджета още отпреди началото на №, глупости на тракала.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:01 от Neidjal

# 232
Загаджиха сена сета ихич не им е еня за договори, продуценти и сие извинителни и не съвсем причини. Stop

Е сладки са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е тяхната връзка па как би повлияла на сериала  hahaha hahaha hahaha На никой не му пука  hahaha hahaha hahaha

# 233
Скрит текст:
Загаджиха сена сета ихич не им е еня за договори, продуценти и сие извинителни и не съвсем причини. Stop

Е сладки са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е тяхната връзка па как би повлияла на сериала  hahaha hahaha hahaha На никой не му пука  hahaha hahaha hahaha
Чакай, че докато се допълвах си се разписала.
Не става въпрос за повлияване върху сериала или не, става въпрос, че не им пука и аз ги аплодирам за това им решение да не се крият унизително като мишоци. Stop Stop
Всъщност никога не съм разбирала, не разбирам и няма и да разбера двойки, които се крият независимо от причините, защото за мен любовта е свята и не бива да се крие(разбира се пиша гледайки през моята собствена камбанария и затова не разбирам подобни тъпизми/за мен Peace).

# 234
Ох, Онур как дърпаше шалчето да не му го вземе Сонга  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 235
Липсва ми това мишле, Heart Eyes дори веднъж не го видях в епизода, Rolling Eyes а може и да съм пропуснала момента. Thinking

Значи като чуя Ерол  да се смее и прихвам, Joy просто не мога да му устоя на смеха, заразителен е.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:53 от Neidjal

# 236
Наде, Душко, не се коси! Споко Wink. Навремето дори Ричард Гиър и Джулия Робъртс са имали подписан подобен договор за времето на заснемане на"Хубава жена"  Mr. Green

# 237
Наде, Душко, не се коси! Споко Wink. Навремето дори Ричард Гиър и Джулия Робъртс са имали подписан подобен договор за времето на заснемане на"Хубава жена"  Mr. Green
Абе не се кося беее, размишлявам си на глас(пак казвам, изхождайки от моята камбанария и моята единствена истина, което не означава, че очаквам моята истина да е такава за други лица).
П.П. Мен пък в сериала ме дразни обръщението на малката към Онур със зетко. Shocked
Абе набор ли й е, #Crazy какъв й е, ooooh! нооо то не е виновно детето при положение, че мама smile3537 и тати smile3537 така се обръщат към него, а и не й правят забележка когато малката го нарича така?! ooooh!

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:53 от Neidjal

# 238
Абе не се кося беее, размишлявам си на глас(пак казвам, изхождайки от моята камбанария и моята единствена истина, което не означава, че очаквам моята истина да е такава за други лица).
П.П. Мен пък в сериала ме дразни обръщението на малката към Онур със зетко. Shocked
Абе набор ли й е, #Crazy какъв й е, ooooh! нооо то не е виновно детето при положение, че мама smile3537 и тати smile3537 така се обръщат към него, а и не й правят забележка когато малката го нарича така?! ooooh!
Е ти какво очакваш от малката, след като майка й и баба й я изпращат като"агент" да следи леля си. И изобщо използват детето за осъществяване на налудничавите си приумици...

# 239
Е нищо не очаквам от Гюлшахчето. Както казах всичко идва от родителите й+ баба й в добавка, Stop но това не променя негативното ми усещане когато я чуя да го нарича зетко. Stop

Общи условия

Активация на акаунт