"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:

NEW/Малчо Heart Eyes още малко и ще проходи.

Фуркан се е отчел в туитъра Heart Eyes по случай денят на бащата.

Като я гледам Демет и виждам, че прилича на баща си.

Heart Eyes Heart Eyes

NEW
Скрит текст:

Териии, хелп.
За какво става въпрос? newsm78

Скрит текст:

Thinking newsm78

След фрагмана Stop и озета, Stop снимките само затвърждават предположението ми колко безинтересна(за мен) серия предстои. Stop
Дори нямам желание да я гледам.
Скрит текст:

Пак същото, стара фотка представяна за новия епизод, Stop
но поне тази в случая е суперска. Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 13:11 от Neidjal

# 481
Наде, не се ядосвай. След 53-та ще има малка пауза - нали така - преди така коментираната 54-та. Положението трябва да се натегне и после да се подгрее Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не може да се отрече - на снимките - готини ГГ smile3503 smile3521 newsm47

Новый твит от Фуркана в ответ "Rating Analizi":

"Молодец, Фуркан Палалы
У него очень хорошо образовалась безумно любящая его аудитория зрителей.
Он стал новым #tarikakan'ом для женской аудитории"

Фуркан: "Они моя семья и каждый из них очень дорог мне. Спасибо Вам за ваше прекрасное мнение. 👍✊"

Перевод Madina Tleulina

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 13:39 от kyty

# 482
Ааа, Кити е пуснала превода  Peace

не съм с очаквания за епизода, така че няма да се издразня  hahaha

# 483
Кити, прекалено много им станаха паузите, Peace те просто вече нямат право на слаб епизод, Stop в противен случай, ще приключат неуспешно, а не достойно както приключват други сериали понастоящем, защото знаят кога да спрат докато е време. Peace
Изключвам Ичерде, той е със суперски рейт от първия до последния кадър, но екипа не се полакоми да продължи след предвидените 39 епизода.
Още фотки от предстоящия епизод.
 Heart Eyes

# 484
# 485
Скрит текст:
Ново 20 от инста на канала/yeni bölümleriyle yaz boyunca her Çarşamba FOX'ta!
През цялото лято нови епизоди на № всяка Сряда по Фокса, нали 59 щеше да е финален(за сезони или според зависи от рейтинга) а и лятото не е до края на Юли, не разбирам. Thinking
https://www.instagram.com/p/BVhqijtj-bE/?taken-by=no309fox

Един сладкиш, Heart Eyes че Демет с нейните знаци V и безинтересни(за мен) видеа не ми се публикува.

https://www.instagram.com/p/BVagjnDDACa/

Пак съм аз, нося фраг № 2.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240672%2 … l_wall_-116464248

Иииии разбира се Фуркан с приятели в любимото му кафе Мистик. Laughing
Избират самолетни билети. Whistling

https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240673%2 … l_wall_-116464248

Скрит текст:
И още една нова снимка.
За първи път го виждам в реала без лимба. Heart Eyes

П.П. Снощи си умрях от кеф Party от финала на Ичерде с Ча, Party не помня откога не бях проронвала сълзи от радост в турско Дизи, но и това ми се случи.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 09:39 от Neidjal

# 486
Каква е идеята за пускане на два почти еднакви трея хич не вдявам... newsm78 newsm78
П.П. Коч къмпъни за къде избира билети? Тези хора мацки нямат ли си, та постоянно като залепени newsm78  Mr. Green Mr. Green

# 487
Каква е идеята за пускане на два почти еднакви трея хич не вдявам... newsm78 newsm78
П.П. Коч къмпъни за къде избира билети? Тези хора мацки нямат ли си, та постоянно като залепени newsm78  Mr. Green Mr. Green
За мен пускането на еднакви/с разменени сцени, или 99% сходни фрагмани е просто отбий номер и то не за първи път.
Явно си нямат мацки, свободни електрони са, Whistling а и сега с тази пауза покрай празникът им Фуркан, ще си почине малко от снимките, и ще полети. Whistling Joy
Демет пък може да отскочи до Берлин да види близките си. Whistling
Тази седмица финиширва Кара Севда, а сега прочетох, че Възкръсналия е направил сезон-финали миналата Сряда.
Да видим нашия рейт какъв, ще е при това положение, Thinking но пък се задават други летни продукции. Thinking

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 13:18 от Neidjal

# 488
Тази седмица финишва Кара Севда, а сега прочетох, че Възкръсналия е направил сезон-финали миналата Сряда.
Да видим нашия рейт какъв, ще е при това положение, Thinking но пък се задават други летни продукции. Thinking

Ади де... ooooh!, ако чакат рейтинг заради финал на други продукции... тя работата такована, че отървана Mr. Green Peace hahaha

# 489
Скрит текст:
Тази седмица финиширва Кара Севда, а сега прочетох, че Възкръсналия е направил сезон-финали миналата Сряда.

Ади де... ooooh!, ако чакат рейтинг заради финал на други продукции... тя работата такована, че отървана Mr. Green Peace hahaha
Аха и според мен, но си мисля и друго.
Може пък тази седмица серията да се хареса на комшиите, защото се очертава да е с ред сълзи, ред сополи отколкото да е романтична или комична.
П.П. За мен тази история с търсенето на Йълдъръм е като кръпка зашита с бели конци, направо ми издиша като сценарийна хрумка. Stop
Скрит текст:
"Эту историю мы закроем вместе!"

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 13:19 от Neidjal

# 490
Обективно погледнато търсенето на този имагинерен " баба" е запълване на дупката, което можеше да стане и по-рано. А иначе сега е сценарно оправдано - нали се опознават и разкриват. Аз, обаче, съм по-любопитна кога и дали ще си разкажат един на друг всички онези тайни, които бяха причина за предишните им караници. Чакам и Филиз, която много възприемат като верен и добър приятел, да разкаже много неща. Ако всичко това не го покажат.... е те тогава ще ми е съшито като кръпка. Защото все още и Онур, и Лале не са искрени един към друг.
П.П. Много искам пак да ни покажат етюд с тайната азбука на Курти Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 13:25 от kyty

# 491
Съвсем ли го е закъсал продуцента, #Crazy че от рейта на сериите 55, 56, 57 и 58, ще зависи дали да има втори сезон или не?
Скрит текст:
От продюсера сериала:
"Номер 309, наш сериал будет идти до 2 августа, до 59 серии. Дальше, мы посмотрим на рейтинг 55,56,57,58 серий и будет понятно, будет ли второй сезон."
Не мога да повярвам, всъщност не бива да се изненадвам след като видях същия този човек как скорострелно ретуитна ooooh! оправдателния туит на Демет. Stop

Втори трей с превод.
Оххх, ще падна, добре че Йълдъръм се е върнал от Германия, Mr. Green че като нищо можеше да пратят нашите да го търсят в Берлин. rotfImao rotfImbo
Скрит текст:
2-ой фрагмент к 53 серии

- Она должна встретиться с отцом и решить свою проблему.
- Маме тоже нужно встретиться с ним. И нам тоже. Посмотри на неё. Мы приняли решение найти отца.
- Бросил детей и в Германию уехал Йылдырым?
- Дядя, скажите адрес Йылдырыма Йенилмез в Германии, если у вас есть.
- Йылдырым вернулся в Стамбул.
- Муж не дома.
- Всё разваливается. Не сказал, не знает.

Перевод Анатолия Кесова
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239631%2Fb94addbd … pl_wall_-60100797

# 492
Ми то беше ясно, че с падналия рейтинг, няма да ни дадат втори сезон  Mr. Green
Подготвяйте се за финал, изобщо няма да вдигнем процентите  hahaha

Като кажат "ще видим рейтинга на наближаващите епизоди и ще решим" и ми е ясно какво ще стане  hahaha hahaha hahaha hahaha
На мен никога не ми е било кой знае колко зор за втори сезон, така че и да няма не е драма  Peace

Ще видим после кой какво и защо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Фрага е тъп  Tired

Както казват 2 август, това означава че и другата седмица ще има серия  Joy Или не са пресметнали, че ще прескочат. Защото 59 епизод ще е на 2.08, ако има епизод и другата седмица. Иначе ще е на 26.07.  Mr. Green

# 493
Хм, наистина за да свършат на 2 Август трябва да излъчат епизод и другата седмица, и може би, ще има серия, защото както спомена Тери преди дни, празникът им е в Понеделник, и във Вторник. В противен случай ако пропуснат идващата Сряда, ще трябва да приключат на 9 Август.
Аз се настроих за финал още когато в края на Април/началото на Май продуцента написа двата туита(единият, че, ще снимат до края на Юли, а другият, че може да има втори сезон ако рейта го позволи).
И както споменах наскоро, ако ще трябва да гледам Сонга и сие в главни роли, а ЛалОн във второстепенни, и епизодични не, мерси,  Stop не искам втори сезон.
Предвид рейтинга, който спада плавно, но сигурно от две, три серии насам, е по-добре да приключат достойно по план с 59 епизод.
По принцип мога да понасям много сюжетни пробойни стига дадени екранни двойки да ми допадат, но в никакъв случай не гледам сериали на всяка цена независимо кои актьори/актриси участват независимо дали дадени екранни двойки ми харесват.
За мен сценария се изчерпа тотално и въобще не ми идва наум ако въобще има втори сезон какво биха могли да предложат на зрителите което да им е интересно, а не само да запълват ефирното време с плява.
Е, сценаристките със сигурност имат идеи, те и затова са такива, но виждам, че нашите сестри в момента боксуват.
Навремето си мислех, че през лятото №, ще си повиши рейтинга, но вече не мисля така.
Задават се нови летни продукции, а и като че ли след случилото се с фотката-компромат и всички произтичащи от нея негативни последици се стигна до спад в зрителския интерес, а и самото поведение на общуване на ФурДем с феновете им вече не е това което беше и това също оказа своето негативно влияние+разводнения сюжет в последно време(разбира се може и да не е така, но аз тъй виждам случващото се).
Загуби ли се връзката с феновете за мен идва краят, защото колкото и клиширано да звучи, зрителите са тези които могат да изстрелят един сериал в небесата, или да го сразят със земята. По една или друга причина един сериал изгуби ли зрителската си аудитория, краят му е скорострелен и неизбежен. Това е простичката истина за мен доказала се във времето и друга за мен няма, а е очевидно, че № изведнъж загуби немалка част от своята аудитория и общуването с феновете от доста време насам клони към нула.
Фенската маса трябва да бъде галена с перце, а не да бъде избягвана(за мен).
Каквито и да са причините, индивидуални или комплексни е факт, че нещо в кухнята на сета се случи и се превърна в препъни камък(за мен).
Така, че 59 епизод, ще е финален, сериалът ще е битти и кой откъде е, по живо, по здраво.
Снимка от историята на инста й/Кажется лето пришло.
Според мен снимката е от Анталия в басейна, в който ще са Ляле и Онур в 54 серия.
Съдя по кърпата на главата й и по банския защото така беше облечена Демет във видеото с Фатма когато отиваха на плаж, а след това се появи далечната фотка с ЛалОн в басейна на хотела.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 20:31 от Neidjal

# 494
Верно на 9ти, аз нещо сметките ми криви  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт