"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 10*

• 54 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Айййде и Фуркан излетя нанякъде с приятелите си с които избираха билети преди дни. Днешната му фотка с фенката е от летището. Сега да си намери подходящо момиче и ще съм много доволна. Пожелавам му го от сърце.

# 616
Айййде и Фуркан излетя нанякъде с приятелите си с които избираха билети преди дни. Днешната му фотка с фенката е от летището. Сега да си намери подходящо момиче и ще съм много доволна. Пожелавам му го от сърце.
Ми да поживее и той, то му е дошло в повече в какви филми го вкараха последния месец  Tired

# 617
И Фуркан с приятелите си е в Бодрум, имат и снимка оттам.

# 618
И Фуркан с приятелите си е в Бодрум, имат и снимка оттам.
Надееее, Наде,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy помниш ли онова за каката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 619
Са да иде и той на яхтата за 100 000 и ще ги призная вече #Crazy hahaha

# 620
Са да иде и той на яхтата за 100 000 и ще ги призная вече #Crazy hahaha
hahaha hahaha hahaha
Ми може да са си делкали по 50 хилки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 621
Здравейте, здравейте, здравейте. Party
Направо не знам откъде да започна.
Имаме ново 20.  ooooh! #Crazy
Била опровергала слуха за любов с Огуз, знаели се от отдавна и на яхтата просто били в обща компания.
https://www.instagram.com/p/BVt62d9hwzl/?taken-by=ennmagazinn

И разбира се говорителката й Mr. Green Stop Джансел се е изказала.
Скрит текст:
Как вы это узнали?
Хорошо вроде - хорошо мы знали....
Ну и как вам?
Всё не так, как мы думали...
Это все лишь затишье перед бурей.

Не било такова каквото си мислим, било затишие пред буря.

Снощната снимка на Фуркан с приятелите му в Бодрум.
Скрит текст:
Демет е поздравила в туитъра си за празника, но била взета на подбив с туити като тези(гледайки фотката на първия ник оставам с впечатлението, че дори и фенове, и антифенове на Огуз, и отбора са я взели за мезе)
Скрит текст:
а в инста и различни групи я съсипаха с подигравки, че съвсем прясно разделила се с Юсуф се задявала с Фуркан, а накрая се гаджосала с Огуз и се питат кой е следващия. Laughing
Въобщеееее Демет се сдоби с много грозна репутация, а Фуркан увеличи феновете си, ноооо никой не й е виновен освен самата тя, защото от месец, че и повече не се спря с изцепките от нейна страна. Peace
Въобще не я съжалявам за неловките ситуации в които попадна в последно време, ама хич. Stop
Даже се прокрадват съмнения за пиар от нейна страна, защото уж все искала да се крие от папараците, а нищо подобно не се виждало на снимките след като ги забелязала, че я снимат.
И разбира се поздравителен туит от Фуркан, който както винаги не пропуска да поздрави по поводи.
Скрит текст:
Скрит текст:
Поредното лятно промо на канала.
https://www.instagram.com/p/BVuiRf-B9KL/
Вече малцина са тези, които смятат, че рейта на №, ще се повиши дотолкова че да има втори сезон, даже болшинството са категорични, че не желаят втори такъв.
Оказа се,  hahahaче циркът извън сериала е на световно ниво Mr. Green и случващото се извън № е по-голям сериал Joy от самия него. tooth

От фейса на Фуркан.
Скрит текст:
Много е хубав  Онур, а Ляле ми е най-грозна на тази им сватба от всичките им досегашни такива и с тази гофрирана коса ми е мега зле, направо я загрозиха Ляле.
П.П. Тери, съгласна съм с теб, че на Фуркан не му трябва лигла, а сериозно момиче. Peace

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 22:59 от Neidjal

# 622
Наде, пише че е излъгала, че са само приятели  Peace
Нищо не опровергала тъпанарката  Whistling То какво да опровергава, положението е ясно. Излагацията е пълна  Sick Sick Sick
Мен ако питате се е разбрало, че няма да има втори сезон, затова е добила такава смелост. Така направиха и Керем и Зъбла преди време. Разбрали, че няма да има втори сезон и се разходиха из мола, после на кино и не знам си къде си  hahaha Joy Даже сестра му й направи фотосесия  hahaha
То и Озито и Демет ще свършат като тях. Аз не мисля, че той я взима на сериозно, след като тя си позволява такова поведение  Tired

# 623
Наде, пише че е излъгала, че са само приятели  Peace
Нищо не опровергала тъпанарката  Whistling То какво да опровергава, положението е ясно. Излагацията е пълна  Sick Sick Sick
Мен ако питате се е разбрало, че няма да има втори сезон, затова е добила такава смелост. Така направиха и Керем и Зъбла преди време. Разбрали, че няма да има втори сезон и се разходиха из мола, после на кино и не знам си къде си  hahaha Joy Даже сестра му й направи фотосесия  hahaha
То и Озито и Демет ще свършат като тях. Аз не мисля, че той я взима на сериозно, след като тя си позволява такова поведение  Tired
Мерси, че доуточни.
За сетен път се уверявам, че чичи е мега зле откъм превод от турски.
И аз мисля, че, ще са ден до пладне с Озко. Mr. Green
В статията пишеше, че са заедно от около година, а времево тогава е била с Юсуф. ooooh!
Думи нямам ако двамата са се засекли във времето, Sick Sick че и Фуркан въвлече в нейния противен филм, Sick и го отнесе момчето неведнъж от Юсуфските фенове, и се оказа в ситуации без вина-виновен, но никога не излезна с изявление. Само веднъж реагира написвайки туит по повод нападки по негов адрес, но съвсем елегантно и тактично се изказа, а можеше да не бъде вежлив, нали!? Peace

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 23:15 от Neidjal

# 624
Те феновете на Озито няма да я оставят. Като се разровят и видят поведението й с колегата извън сета ще им призлее. Тогава какво ще се излее по неин адрес мъка ми е  hahaha hahaha hahaha

Да не излезе, че Гейдуната я е хванал в изневяра  Joy Joy Joy Joy

# 625
Те феновете на Озито няма да я оставят. Като се разровят и видят поведението й с колегата извън сета ще им призлее. Тогава какво ще се излее по неин адрес мъка ми е  hahaha hahaha hahaha

Да не излезе, че Гейдуната я е хванал в изневяра Joy Joy Joy Joy
#Crazy Joy Joy

Юсуф я ревнувал много от Фуркан и си спретвали скандали, и в Сряда, и в Петък както се казва. След това се отдал на гуляй по дискотеки с компании и мацки докато Демет снимала в №, и аааайде била му шута(всичко това е според запознати следящи я изкъсо от години насам Peace).

# 626
То Фуки си е за ревнуване  Mr. Green

Чудя се на Озито как не ревнува  hahaha Joy Joy

# 627
Тери видя ли какви ги бръщолеви Джансел?
Не всичко било така както си го мислим и било затишие пред буря. Stop
Ако hahaha такова е затишието пред буря, Mr. Green то не ми се мисли каква, ще е самата тя. Joy

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 23:51 от Neidjal

# 628
Те тия туитове на Джансел били от петък вечерта, а снимките излезнаха събота сутринта  ooooh!

Тотално се обърках  Tired Tired Tired

По гърба ли го целува,аз не мога да преценя  hahaha hahaha

Така пише в статията  hahaha

# 629
Те тия туитове на Джансел били от петък вечерта, а снимките излезнаха събота сутринта  ooooh!

Тотално се обърках  Tired Tired Tired

По гърба ли го целува,аз не мога да преценя  hahaha hahaha

Така пише в статията  hahaha

wavey wavey

Целува... трънки doh Peace. Прилича ми на кофти монтаж Peace. Някак не ми се връзва по време на напън да го целува точно по гърба и да размахва ръце като вятърна мелница Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт