Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 682
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Имах капсулите на Ленор,според мен са в пъти по-добре от тези на Ариел например Simple Smile
Благодаря!Рискувам и си взех този Ленор.

# 196
Според мен са за бяло.
Дори да изпереш нещо цветно,няма да избелее,тъй като избелителите в течните са само оптични,а не на кислородна основа...тоест не избелват реално тъканите.

Благодаря! bouquet Рових из нета, гледам има сайтове, които очевидно препродават гръцки прахове. Там се водят универсални. ooooh! Надявам се някой да се включи с крайно мнение. Praynig

Ами коментирахме преди, че в Гърция няма препарати за цветно пране. Само за бяло бяха. И че гърците обичайно перяли бялото с прах, а за цветно ползвали течни препарати.

# 197
  • София
Купих го и аз новия течен Персил. Снощи прах на ръка с него 2-3 блузки, нямах петна, че да дам отзиви, но ароматът е досущ като на стария зелен Персил, само че малко по-слаб. Или поне аз така го възприех. Но аз си го харесвам аромата. Simple Smile

# 198
  • гр.Пловдив

Вчера взех този за проба,12 лв му беше цената,не съм го пробвала още,ще дам отзиви,дълги години бях фенка на Тайд +Ленор,но въпросната комбинация започнах все по-рядко да я срещам Weary

# 199
Аз Тайд много рядко засичам по веригите. Прах за цветно пък хич не съм виждала, само Алпин фреш-а за бяло който е. За това се очудих, когато Гес каза, че официален внос имало и прах за цветно ...

# 200
  • София
12 лв за Тайд ?!... Това си е разсипия направо.
Има го официален внос Тайд прах за цветно, аз съм вземала малка кутийка за проба, много зле. Оставаха неразтворени гранулки. Може и аз да съм случила кофти партида, но определено не бих взела повече този прах.

# 201
Къде го има този прах за цветно, не ми се е изпречвал пред очите като че ли.. newsm78 Аз заглеждам торбите принципно, виж малките кутийки изобщо не ги заглеждам даже.. Simple Smile

# 202
От понеделник в Кауфланд Персил 60 пранета прах или течен - 13,99
Благодаря, че каза! Купих си по една опаковка за бяло и цветно. Не е от новия Персил - 360 градуса, но пък е много на сметка.

# 203
  • София
Аз се заредих с Персил прах за цветно на 6.99. Много ми е любим и мога само с него да си пера всичко. Другите препарати само ги подмятам.
От Гърция най-много някой омекотител да си взема.

# 204
Тайд може и да го ликвидират. Почти никъде го няма вече по веригите.

12 лв за Тайд ?!... Това си е разсипия направо.
За 30 пранета не мисля, че е много скъпо. Нашият прах се продава за над 8 лева 20 пранета (в Елитис). Другаде прах в големи пакети не съм виждала скоро, само кутийки.

Понеже Free Agent спомена Персил за цветно, се сетих, че вчера пробвах новия, 360°. Не на 360°, ами ако ще като пумпал да се върти, обаче това за мен си е стария Персил. Поне малко вида му да бяха изменили за замазване на очите. Нито миризмата е по-силна, нито дрехите изглеждат по-добре, отколкото със "стария". Ами... Персил: класика, сигурен играч. Знаеш какво да очакваш и го получаваш.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 13:43 от Guess Who

# 205
  • София
Реакцията ми беше по-скоро за това, че прахове като Ариел и Персил, които са по-висок клас, могат да се намерят на цена от 13,99 лв примерно за 40 пранета. Та дори и сметнато в по-малките опаковки, пак си е по-изгодно.
А и течен Тайд... като знам как пере прахът, не смея да предположа какво да очаквам от течния...

# 206
Имам една калъфка за възглавница, която стана на топчета и ми е интересно дали двойната целулаза в гела ще пооправи нещата, т.е. утре по някое време ще пиша и за грижата за тъканите.
Гес, само в гела ли целулазата е двойна или и в праха? Откакто разбрах какви неща върши целулазата и колко е полезна за тъканите, купувам само Персил. В Омо има ли я тази съставка?

# 207
Да, РРР, права си. Примерно в Елитис Ариел, ОМО и Персил са на 7 лева/20 пранета, а Тайд е над 8, близо 9 лева/20 пранета. Как да си купя Тайд при това положение? Обаче имай предвид, че това, показаното, е паралелен внос и то от Русия. Уникат, появи се като комета и ако не купиш, може никога повече да не го видиш.

Гес, само в гела ли целулазата е двойна или и в праха? Откакто разбрах какви неща върши целулазата и колко е полезна за тъканите, купувам само Персил. В Омо има ли я тази съставка?
Е, полезна доколкото заглажда и оттам оправя цветовете. С времето може и да създаде някои проблеми.
Във всичките гелове Персил със сигурност е двойна, т.е. съдържат два вида целулаза, които действат при различни условия и, да речем, по различен начин.
В праха за бяло без Силан в определена партида, произведена след 10/2016, също е двойна.
ОМО и Ариел не съдържат целулаза. Други, които съдържат целулаза са Тема, Савекс, Бинго, Денкмит, Первол.

# 208
С прах Персил за цветно за 60 пранета от Кауфланд и аз се заредих  Peace

Тайд за цветно съм взимала само веднъж, но не съм повтаряла и даже не си спомням защо. Намира се все още прах в кутии в магазините, но почти не виждам да има намаления при него.

# 209
Да, РРР, права си. Примерно в Елитис Ариел, ОМО и Персил са на 7 лева/20 пранета, а Тайд е над 8, близо 9 лева/20 пранета. Как да си купя Тайд при това положение? Обаче имай предвид, че това, показаното, е паралелен внос и то от Русия. Уникат, появи се като комета и ако не купиш, може никога повече да не го видиш.

Е, полезна доколкото заглажда и оттам оправя цветовете. С времето може и да създаде някои проблеми.
Във всичките гелове Персил със сигурност е двойна, т.е. съдържат два вида целулаза, които действат при различни условия и, да речем, по различен начин.
В праха за бяло без Силан в определена партида, произведена след 10/2016, също е двойна.
ОМО и Ариел не съдържат целулаза. Други, които съдържат целулаза са Тема, Савекс, Бинго, Денкмит, Первол.
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт