Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Тъкмо разясних на една колежка защо трябва да се поставя течният препарат в мерителна чашка директно в барабана на пералнята и след пет минути тя ми изпрати това smile3506

# 211
И какво е то? Не се отваря при мен...

# 212
И какво е то? Не се отваря при мен...
   Не знам защо не се отваря, но както и да е! Това е снимка, явно рекламираща течни препарати за пране, на която една жена сипва течен препарат от мерителната чашка в чекмеджето на пералнята.

# 213
  • оттам, откъдето започва България
И тъй като сме подхванали течните: от 15.06. до 28.06 в ДМ ще бъде намален гел за пране Медикс Алвина /различни видове/ - 20 пранета на 4,29 лв., и гел или прах за пране Рекс на 3.95 лв. за 20 пранета.
Който ползва течен Вениш срещу петна за бяло или цветно пране също ще има намаление: 1 л. за 4,79 лв.  Peace

# 214
Тъкмо разясних на една колежка защо трябва да се поставя течният препарат в мерителна чашка директно в барабана на пералнята и след пет минути тя ми изпрати това smile3506
Ти пък й изпрати това. Или по добре това.

# 215
Боже, колко неща ще науча от тази тема. Crazy Някой ще ме просветли ли защо? Това ли е "правилния начин", когато прахът е в течна форма? Embarassed

# 216
  • в огледалото на живота
Къде го има този прах за цветно, не ми се е изпречвал пред очите като че ли.. newsm78 Аз заглеждам торбите принципно, виж малките кутийки изобщо не ги заглеждам даже.. Simple Smile
При нас в кварталния магазин редовно го има и то на закотвена цена 5.99  Laughing
Пробвала съм го,ама петна от кал не успя да ми изпере и то на висока Т.

Обаче имай предвид, че това, показаното, е паралелен внос и то от Русия. Уникат, появи се като комета и ако не купиш, може никога повече да не го видиш.

И кое му е уникалното ... Rolling Eyes

Сериозно питам де?!

# 217
Аз се сдобих днес от Метро със смесени капсули на Персил за цветно...бяха на промоция за 12,50лв, 28бр и омекотител Коколино 1,9л за 7 и нещо. Не съм ползвала Коколино от мнооого време, та ще го видя, ще ми хареса ли.

# 218
Боже, колко неща ще науча от тази тема. Crazy Някой ще ме просветли ли защо? Това ли е "правилния начин", когато прахът е в течна форма? Embarassed
Даааа! Задължително! Много пъти е обяснявано назад в темите.  Peace

# 219
  • Русе
Какво ли е пък това нещо newsm78
Аз се сдобих днес от Метро със смесени капсули на Персил за цветно...бяха на промоция за 12,50лв, 28бр и омекотител Коколино 1,9л за 7 и нещо. Не съм ползвала Коколино от мнооого време, та ще го видя, ще ми хареса ли.
Набутала си се. В Кауфланд е 5 лв. тази седмица Peace

# 220
Предлагам снимката с мерителната чашка с течения препарат за корица на темата  Joy Money

# 221
  • Враца
Аз също не можах да я видя, някой да я постне, моля!  Peace

# 222
Аз също не можах да я видя, някой да я постне, моля!  Peace

Ти ме научи да поствам снимки  bouquet

# 223
  • София
хубава и много полезна тема, включвам се да я следя  с интерес bouquet

# 224
  • Стара Загора
За този гръцки Ариел какво ще кажеш Гес?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт