Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, помагайте!
Извадих любимата блуза на детето в това състояние. Нямаше нова дреха в пералнята, а тя не помни дали и с какво може да се е заляла. Дайте съвет какво да правя, за да не фиксирам петната, моля ви! Вкъщи имам Sano Oxigen. Дали би свършило работа?

Вениш за цетно  Naughty

# 61
Бел Ами, черно Омо има в магазин Борн на ул. "Солунска" - 40 пранета, мисля че цената беше 24.99 лв.

# 62
Ще си го купя на 1000% това ЛАНИО,ще пиша със сигурност мнение.
На мен единствения ми проблем с течните е,че лесно се отвъртат,някой може да си пресипе една-две капачки и да долее вода,капачките нямат защитно найлонче за да се знае,че не е пипано...

# 63
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Като видях пост от теб, мислех, че вече си го пробвала.  Peace

# 64
Защо ти е да мъкнеш торби от Гърция, нашите прахове са много хубави. Отмина ерата на гръцките и въобще вносни прахове...
Защото съм останала с впечатление, че много ги хвалят.  Grinning

на опаковката skip за бяло пише ultimate. Другите са универсални. Този на снимката също е универсален. Сега има промоция в магазин abv, но може би е само с карта. Карта и вие можете да си изкарате. Подобна е на Била и др. Аз миналата година си изкарах карта специално промоцията за прах за пране скип. Вчера  си взех диксан 50 пранета, универсален за 7-8 евро. Имаше и скип. Това в Никити.

# 65
  • Варна
Момичета, помагайте!
Извадих любимата блуза на детето в това състояние. Нямаше нова дреха в пералнята, а тя не помни дали и с какво може да се е заляла. Дайте съвет какво да правя, за да не фиксирам петната, моля ви! Вкъщи имам Sano Oxigen. Дали би свършило работа?

Много ми приличат на единствените петна, с които не мога да се преборя - от течност за сапунени мехури. Преди пране не се вижда нищо, винаги ми се появяват след като изсъхнат дрехите. Вече 2 години търся решение.

# 66
  • Ловеч
Момичета, помагайте!

Много ми приличат на единствените петна, с които не мога да се преборя - от течност за сапунени мехури. Преди пране не се вижда нищо, винаги ми се появяват след като изсъхнат дрехите. Вече 2 години търся решение.

Скоро излизахме и прави сапунени мехури, но не помня с тази блуза ли беше newsm78. По-голямата част от течността се беше разляла и бях добавила вода с обикновено веро. Никак ли не се махат?  Sad
Петната ги забелязах, докато простирах.
Чудех се дали да я накисна в прахче за премахване на оцветяване на Heitmann, но ако си права-няма смисъл. Tired

# 67
Бел Ами, черно Омо има в магазин Борн на ул. "Солунска" - 40 пранета, мисля че цената беше 24.99 лв.
Точно. Мерси много

# 68
Някои от течностите за сапунени мехури съдържат сладкарска боя, която ги прави по-цветни и шарени, така че петната може и да са от нея. Не знам доколко е възможно да се премахнат такива петна без да се увредят цветовете на дрехите. Ако са бели, е доста по-лесно.
Решението е да се чете етикетът със съдържанието и да не се купуват тези, които съдържат боя. А най-добре е да се приготвят вкъщи - в интернет има различни рецепти със съвсем подръчни материали.

# 69
Аз също имам такива петна поне на 2 блузи, даже съм мислела да ги снимам да ги покажа. Моите като че ли са по-бледи. Петната не са от скоро и блузките са умалени, та не знам дали са от течността. Май не съм убедена.

# 70
  • София
колко литра е най голямата расфасофка на течен тео бебе и колко струва?

# 71
  • София
Днес взех от Билла новия Персил за летни петна.
Guess, какъв е тоя Персил за летни петна, бе???? Дай едно фото-Мексико хахахах

# 72
# 73
О, лимитирана серия! Каква му е цената, Гес? А ароматът?

# 74
Цената е 6,89 в Билла, 6,99 в Лили, DM и Елитис.
Ароматът е летен. Laughing и много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт