Перилни препарати и омекотители – 47

• 83 693
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Здравейте, понеже коментирахме прах за пране подходящ за хавлии, може ли да ми кажете и на каква програма ги перете за да останат меки?

# 407
Аз не обичам меки хавлии. Не ми подсушават добре...така ми се струва поне. Аз си ги въртя на 60 градуса.

# 408
Здравейте, понеже коментирахме прах за пране подходящ за хавлии, може ли да ми кажете и на каква програма ги перете за да останат меки?
В сушилня или слагам омекотител, иначе са шкурка на която и програма да ги пусна  Laughing Иначе използвам програма за памук 60градуса

# 409
В сушилня или слагам омекотител, иначе са шкурка на която и програма да ги пусна  Laughing Иначе използвам програма за памук 60градуса

Не помня кой спомена скоро,че както и с каквото и да переш стари хавлии,все остават твърди. Не се бях замислила и почнах да си правя експерименти-еднакъв начин на пране на по-нови и по-стари.
И наистина се оказа,че "шкурка" стават старите. Ама първо не ми пречи,и второ старите хавлии са все още в много добро състояние-визуално, та не ми се разделя с тях.

# 410
За пръв път от доста време насам имам петно и то да се опре на Денкмит за бяло. Петното е от портокалов сок (уж 100%, но предполагам, че със сигурност има някакви оцветители). Върху все още мокрото пране петното леко се забелязва, сега ми е интересно като изсъхне как ще е.

# 411
  • Бургас
Да кажа за праха тайд алпин. Взех втора малка кутийка, онази, за пробата, ми даде усещането, че пера с едновремешния Ариел, който много ми харесваше. Ароматът също е идентичен, усещането при пипане след изсъхване, защото умишлено не сложих омекотител. Нямах петна, но пък материите и градусите на различните програми бяха различни. И все едно си беше онзи приятен Ариел. Ако намеря на дпбра цена и цял пакет бих си взела.

# 412
Да кажа за праха тайд алпин. Взех втора малка кутийка, онази, за пробата, ми даде усещането, че пера с едновремешния Ариел, който много ми харесваше. Ароматът също е идентичен, усещането при пипане след изсъхване, защото умишлено не сложих омекотител. Нямах петна, но пък материите и градусите на различните програми бяха различни. И все едно си беше онзи приятен Ариел. Ако намеря на дпбра цена и цял пакет бих си взела.
В ДМ има големи пакети,около 20пранета бяхана,следя ги за намаление Simple Smile
Супер е праха, наостина

# 413
  • Пловдив
Др седмица в Кауфланд ще има Бинго прах на промо,мисля 3,39лв.

# 414
  • оттам, откъдето започва България
 Peace Ще го уважа Бингото за цветно със сигурност.
И цената на омекотител Ленор е хубава.

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 07:37 от didka pitka

# 415
  • София
Петното  от череши , което не се изпра с Персил течен,  биде напръскано с Oxi-Power спрея на Денкмит. Покривката беше върната да чака ред за следващо пране,  който дойде вчера. Разгърнах я, за да напръскам петното отново - нямаше го. Просто се е изпарило. Чак не е за вярване. След прането (Омо) отново си е снежнобяла.

# 416
# 417
На морето, като бяхме детето си изцапа бяло боди с череши...прах и дрехите смесено, че нямах за две перални, и цветно и бяло с капсули на Ариел (3 в 1), това имах, на 40градуса.
Бодито си излезе от пералнята с петно...втори път го пуснах след ден, два, като се събраха детски дрехи, по същия начин, смесени по цвят дрехи, с ариел капсули на 40градуса и този път нямаше петно.

# 418
  • На изток от Ада
Азз днес еисях тайд с ленор и алпине вв стара загора за 9 лв

# 419
Тайд е твърде скъп за това, на което го направиха.

Общи условия

Активация на акаунт