Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 175
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
И аз да се похваля спечелих оригинален ключодържател и два кинобилета за филма „Трансформърс: Последният рицар“  Whistling
Благодаря, че споделихте  за играта. Ще зарадвам любим човек с наградата Heart Eyes

# 1 531
  • София
Да знаете място в София (предпочитам в центъра, но не само), където има пуканки (награди) от Чио чипс? Малките пакетчета чипс си ги взех, но пуканки не мога да намеря.

# 1 532
  • Пловдив
Пробвай Пикадили в Сердика център. Аз оттам съм взимала награди на Кола.

# 1 533
Там вече е Билла.Танче,утре ще проверя около нас(не е центъра,но...)в СБА и Ф.

# 1 534
  • при късмета
Аз всички награди от чипса ги взех от Фантастико в Люлин 6. Винаги имаше, но вчера имах за взимане чипс, а бяха налични само пуканки.
Пробвай в магазин от веригата, ако ти попадне

# 1 535
  • Пловдив

Ооо,това вече е новина за мен. Махнахме се от София август и дотогава нямаше такива промени.

# 1 536
Днес получих куфара от Queens спечелен и заявен миналата седмица - на 19.06, много са бързи.
Първо спечелих сак от Chupa- още не е получен, след това куфара, а сега вече трябва да следва и екскурзия, може би от MySparx. Затова там ще участвам с няколко билета за различни дестинации.

# 1 537
  • София
От Njoy съм с батерия. Те ли звънят или аз трябва да се свържа с тях?
Не че ми трябва, играех за всичко друго,но не и за това,ама...късмет.  Rolling Eyes
На мен от БТВ радио ми се обадиха, но беше няколко дни, след като съм спечелила.

# 1 538
  • Стара Загора
Не че ми трябва, играех за всичко друго,но не и за това,ама...късмет.  Rolling Eyes
На мен от БТВ радио ми се обадиха, но беше няколко дни, след като съм спечелила.

А на мен от Зирок доста, след като бях спечелила, може би седмица. Вече бях решила, че е някоя адашка Simple Smile. Но пък за сметка на това след два дена си получих чадъра.

# 1 539
Мерси ,ще чакам да звъннат значи.  Hug

# 1 540
  • София
Ооо,това вече е новина за мен. Махнахме се от София август и дотогава нямаше такива промени.
Пикадили вече изобщо не съществува. Не само в Сердика център.  Wink Жалко! Доста награди имах от техните томболи и игри. Sad

Благодаря на всички, които се отзоваха на питането ми. Аз горе-долу знам къде да търся, но не ми се иска да обикалям много. Краят на промоцията е след 3 дни и явно наградите са на изчерпване. Ето при Ма ко има пуканки, но Люлин ми е прекалено далече.

Ма-ко, ако идваш към ЦУМ, ще ти кажа откъде взех чипсовете.  Wink

# 1 541
  • София
И аз да се похваля спечелих оригинален ключодържател и два кинобилета за филма „Трансформърс: Последният рицар“  Whistling
Благодаря, че споделихте  за играта. Ще зарадвам любим човек с наградата Heart Eyes
Коя е тази игра  Hug

# 1 542
  • I want it all and I want it now.
За хамаците срока за отговор е до 3 юли. Явно ще ги дават поне 1 месец и нещо след това  Joy

И аз да си кажа ...
..пренасочване ще се наложи; на море сме до средата на септември (ма сега, не ми завиждайте МНОГО Mr. Green) Laughing

Завид,завид Joy Приятна почивка. HugЩе се наложи да го пренасочваш към морето. Laughing

# 1 543

А на мен от Зирок доста, след като бях спечелила, може би седмица. Вече бях решила, че е някоя адашка Simple Smile. Но пък за сметка на това след два дена си получих чадъра.

Аз спечелих кърпа от БТВ радио на 15.06 и все още не са ми се обадили.

# 1 544
Имам два кода от черните капачки на кола, ако някой ги иска.

Общи условия

Активация на акаунт