Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 63 - ЮНИ 2017

• 172 183
  • 1 654
  •   1
Отговори
# 1 515
  • при късмета
Ма ко, аз съм с топката.  Wink Хич не го мисли.  Hug
Ааа, не. Обещала съм, ама мозъка ми понякога се конкурира с пилешки. Приятно изкарване и като се върнеш ще измислим нещо  Hug

# 1 516
Взех си наденици на Деликатес Житница - 5 са в опаковката, 3 са с етикет, но не пожелаха да ми дадат само тях, а ми е позната продавачката, но каза че се продава на пакет и не искаше да ги дели  Confused

Освен надениците какво друго има код с продукт, че в нашия магазин само това беше.

# 1 517
  • при късмета
Отиди във верига. Навсякъде ги разопаковат. Само надениците май са с кодове, имат доста видове

# 1 518
За хамаците срока за отговор е до 3 юли. Явно ще ги дават поне 1 месец и нещо след това  Joy

И аз да си кажа ...
..пренасочване ще се наложи; на море сме до средата на септември (ма сега, не ми завиждайте МНОГО Mr. Green) Laughing

# 1 519
Ще се опитаме.. Sunglasses.Дай адреса си на морето.

# 1 520
Йее, най-накрая и аз да спечеля нещо-два билета за кино за новата серия на Трансформърс и оригинален ключодържател Simple Smile

# 1 521
Може ли да се участва с една бележка на Белвита от няколко имейла?

# 1 522
Може ли да се участва с една бележка на Белвита от няколко имейла?
Май някой каза, че може

# 1 523
От Njoy съм с батерия. Те ли звънят или аз трябва да се свържа с тях?
Не че ми трябва, играех за всичко друго,но не и за това,ама...късмет.  Rolling Eyes

# 1 524
  • София
Имам код от наденицата, ама ММ беше огладнял и е скъсал етикетът. Чете се, не е в окаяно състояние, ама да го регистрирам ли въобще?

# 1 525
здравейте. аз виждам телефона си в спечелилите хамак на Житница- и кода естествено, но нямам получен смс. писах им във фейса, но никой не ме отразява. някой от спечелилите,може ли да каже какъв смс пращат - телефон за заявяване на адрес или нещо  такова?благодаря

# 1 526
здравейте. аз виждам телефона си в спечелилите хамак на Житница- и кода естествено, но нямам получен смс. писах им във фейса, но никой не ме отразява. някой от спечелилите,може ли да каже какъв смс пращат - телефон за заявяване на адрес или нещо  такова?благодаря
0898150534 за Житница sms е от 1780

# 1 527
Благодаря. Тъкмо и аз го намерих в общите условия.Утре ще звъня да видим ще има ли хамак или не....
записвам се и с бутилка от бони бон

# 1 528
  • Nesebar
Имам имейл от LEO ANDERS Вие бяхте избран победител       но не се сещам какво е и ме е страх да отворя писмото някой дали знае

# 1 529
  • Под Слънцето
Имам имейл от LEO ANDERS Вие бяхте избран победител       но не се сещам какво е и ме е страх да отворя писмото някой дали знае

Тоа Лео има сигурно един куп помагачи  Joy У всичките пощи секи ден имам мейли от екипа му

Общи условия

Активация на акаунт